مرحله اول
در ابتدای کار، پیاز را شسته و پوست می کنیم. سپس آن را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. یک قابلمه برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. سپس پیاز ها را اضافه کرده و تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود.
مرحله دوم
سپس سیر رنده شده را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم تا عطر و بوی آن خارج شود. گوشت را اضافه کرده و تفت می دهیم تا آب گوشت کشیده شود و رنگ آن تغییر کند. زردچوبه را نیز اضافه کرده و به همراه گوشت تفت کوتاهی می دهیم.
مرحله سوم
سپس فلفل قرمز و سیاه و مقداری رنجبیل را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا گوشت طعم بگیرد. سپس دو کاسه آبگوشتی آب داغ یا ولرم را به گوشت ها اضافه کرده و اجازه می دهیم تا به نقطه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.