غذا شامی رودباری

  • نویسنده موضوع FATEMEH ASADYAN
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 75
  • کاربران تگ شده هیچ

FATEMEH ASADYAN

منتقد انجمن + مدیر بازنشسته
طراح انجمن
تاریخ ثبت‌نام
14/2/22
ارسالی‌ها
2,240
پسندها
26,149
امتیازها
51,373
مدال‌ها
44
سن
19
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
1646798651580.png


مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم
سیب زمینی کوچک۱ عدد
پیاز متوسط۱ عدد
جعفری تازه۱ قاشق غذاخوری
نعنا تازه۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار کافی
تخم مرغ (اختیاری)۱ عدد
مواد لازم برای سس شامی
آب جوش۱ و نیم لیوان
پیاز متوسط۱ عدد
نمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار کافی
...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

FATEMEH ASADYAN

منتقد انجمن + مدیر بازنشسته
طراح انجمن
تاریخ ثبت‌نام
14/2/22
ارسالی‌ها
2,240
پسندها
26,149
امتیازها
51,373
مدال‌ها
44
سن
19
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #2

مرحله اول​

برای تهیه شامی رودباری مجلسی ابتدای کار گوشت را به تکه های کوچک تقسیم می کنیم، سپس درون چرخ گوشت می ریزیم و درون یک کاسه مناسب چرخ می کنیم. در ادامه پوست پیاز را جدا می کنیم و می شوییم.

مرحله دوم​

حالا پیاز را با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم، سپس از صافی رد می کنیم تا آب اضافی اش خارج شود. در ادامه پوست سیب زمینی را جدا می کنیم، سپس می شوییم و با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم.

مرحله سوم​

در این مرحله سیب زمینی را از صافی رد می کنیم تا آب اضافی اش گرفته شود، سپس به همراه پیاز به گوشت چرخ شده اضافه می کنیم. در ادامه جعفری و نعنا را می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی اش خارج شود...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] [Sogol]

FATEMEH ASADYAN

منتقد انجمن + مدیر بازنشسته
طراح انجمن
تاریخ ثبت‌نام
14/2/22
ارسالی‌ها
2,240
پسندها
26,149
امتیازها
51,373
مدال‌ها
44
سن
19
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #3

مرحله هفتم​

در این مرحله مقداری روغن مایع درون تابه می ریزیم و اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود، سپس مقداری از مایه شامی بر می داریم و در دست به شکل دلخواه فرم می دهیم و درون تابه قرار می دهیم و سرخ می کنیم.


مرحله هشتم​

زمانی که یک طرف شامی ها کاملا سرخ شد آن ها را بر می گردانیم، سپس اجازه می دهیم طرف دیگر آن ها کاملا سرخ شود. در ادامه سس شامی را آماده می کنیم برای این منظور پوست پیاز را جدا می کنیم و می شوییم.


مرحله نهم​

در این مرحله پیاز را با دندانه های درشت رنده، رنده می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن مایع درون آن می ریزیم، سپس بلافاصله پیاز را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا پیاز...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] [Sogol]

موضوعات مشابه

عقب
بالا