مرحله اول
برای تهیه دسر سیب شکم پر ابتدا مواد میانی دسر را آماده می کنیم، برای این منظور مغز گردو را درون آسیاب می ریزیم و میکس می کنیم تا حالت خمیری پیدا کند، سپس آن را از آسیاب خارج کرده و درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله پودر دارچین را به همراه کنجد و ۲ قاشق غذاخوری از شکر به کاسه اضافه کرده و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه سیب ها را پوست می گیریم، سپس قسمت بالای سیب ها را با چاقو جدا می کنیم.
مرحله سوم
حالا با استفاده از یک قاشق کوچک درون سیب ها را خالی می کنیم. در ادامه مواد میانی را درون سیب ها می ریزیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت متوسط قرار داده و سیب ها را به ترتیب درون...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.