مرحله اول
برای تهیه دسر فلوتاتینا ابتدای کار درون یک کاسه مناسب ۲ بسته از پودر ژله انار را اضافه می کنیم، سپس آب جوش را به ژله اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. در ادامه ژله را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری بنماری می کنیم.
مرحله دوم
حالا درون یک ظرف مناسب را با مقداری روغن مایع چرب می کنیم، سپس نیمی از ژله انار را درون ظرف می ریزیم و درون یخچال قرار می دهیم تا کاملا ببندد. در ادامه درون یک کاسه مناسب پودر ژلاتین را اضافه می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله نیمی از آب سرد را به پودر ژلاتین اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم بافت پودر ژلاتین اسفنجی شود. زمانی که بافت پودر ژلاتین اسفنجی شد، مابقی آب سرد را به آن اضافه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.