BlaCkfloWeR مدیر بازنشسته سطح 25 ارسالیها 979 پسندها 14,821 امتیازها 37,073 مدالها 23 5/4/23 #111 زورگیر گفت خب.. اگه تعریف نکنم از خودم و نخام ک خودشیفته بازی دربیارم اره خیلیا میگن:/ تا حالا کسی بهت گفته ازت متنفرم؟ کلیک کنید تا باز شود... یادم نمیاد، فکر نکنم تاحالا کسی بهت گفته خیلی دوست داشتنی هستی؟ امضا : BlaCkfloWeR
زورگیر گفت خب.. اگه تعریف نکنم از خودم و نخام ک خودشیفته بازی دربیارم اره خیلیا میگن:/ تا حالا کسی بهت گفته ازت متنفرم؟ کلیک کنید تا باز شود... یادم نمیاد، فکر نکنم تاحالا کسی بهت گفته خیلی دوست داشتنی هستی؟
ترانه؛ پرسنل مدیریت مدیر تالار سطح 11 ارسالیها 1,199 پسندها 2,253 امتیازها 14,473 مدالها 14 5/4/23 مدیر #112 رشوه گیر گفت یادم نمیاد، فکر نکنم تاحالا کسی بهت گفته خیلی دوست داشتنی هستی؟ کلیک کنید تا باز شود... هوم تا حالا کسی بت گفته زیبا هستی؟ امضا : ترانه؛
رشوه گیر گفت یادم نمیاد، فکر نکنم تاحالا کسی بهت گفته خیلی دوست داشتنی هستی؟ کلیک کنید تا باز شود... هوم تا حالا کسی بت گفته زیبا هستی؟
Kalŏn پرسنل مدیریت مدیر تالار شعرکده سطح 41 ارسالیها 9,441 پسندها 40,387 امتیازها 96,873 مدالها 41 5/4/23 مدیر #113 victor گفت هوم تا حالا کسی بت گفته زیبا هستی؟ کلیک کنید تا باز شود... بله. تا حالا کسی بهت گفته انرژی مثبتی؟ امضا : Kalŏn
victor گفت هوم تا حالا کسی بت گفته زیبا هستی؟ کلیک کنید تا باز شود... بله. تا حالا کسی بهت گفته انرژی مثبتی؟
Y E K T A کاربر انجمن سطح 13 ارسالیها 281 پسندها 5,392 امتیازها 21,013 مدالها 15 5/4/23 #114 دیاناس❀ گفت بله. تا حالا کسی بهت گفته انرژی مثبتی؟ کلیک کنید تا باز شود... نه تاحالا کسی بهت گفته خوش حالم که به دنیا اومدی ؟ امضا : Y E K T A
دیاناس❀ گفت بله. تا حالا کسی بهت گفته انرژی مثبتی؟ کلیک کنید تا باز شود... نه تاحالا کسی بهت گفته خوش حالم که به دنیا اومدی ؟
Kalŏn پرسنل مدیریت مدیر تالار شعرکده سطح 41 ارسالیها 9,441 پسندها 40,387 امتیازها 96,873 مدالها 41 5/4/23 مدیر #115 yekta.y گفت نه تاحالا کسی بهت گفته خوش حالم که به دنیا اومدی ؟ کلیک کنید تا باز شود... بله تا حالا کسی بهت گفته به دل میشینی؟ امضا : Kalŏn
yekta.y گفت نه تاحالا کسی بهت گفته خوش حالم که به دنیا اومدی ؟ کلیک کنید تا باز شود... بله تا حالا کسی بهت گفته به دل میشینی؟
MOHE&A نو ورود سطح 5 ارسالیها 14 پسندها 565 امتیازها 2,603 مدالها 4 6/4/23 #116 دیاناس❀ گفت بله تا حالا کسی بهت گفته به دل میشینی؟ کلیک کنید تا باز شود... بله تاحالاکسی بهت گفته :میدونی نفسمی؟
دیاناس❀ گفت بله تا حالا کسی بهت گفته به دل میشینی؟ کلیک کنید تا باز شود... بله تاحالاکسی بهت گفته :میدونی نفسمی؟
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 7/4/23 #117 خیر موردی نداشتم تا حالا کسی بهت گفته چرا اینقدر مغروری امضا : m.sina
MOHE&A نو ورود سطح 5 ارسالیها 14 پسندها 565 امتیازها 2,603 مدالها 4 8/4/23 #118 m.sina گفت خیر موردی نداشتم تا حالا کسی بهت گفته چرا اینقدر مغروری کلیک کنید تا باز شود... اینجوری نه ولی بااین لحن زیاد گفته مغرور دوست داشتنی تاحالا کسی بهت نگفته خیلی کاریزمات بالاست
m.sina گفت خیر موردی نداشتم تا حالا کسی بهت گفته چرا اینقدر مغروری کلیک کنید تا باز شود... اینجوری نه ولی بااین لحن زیاد گفته مغرور دوست داشتنی تاحالا کسی بهت نگفته خیلی کاریزمات بالاست
ᴹᴵᴺᴵᴼᴺ مدیر بازنشسته سطح 10 ارسالیها 776 پسندها 1,134 امتیازها 7,973 مدالها 11 8/4/23 #119 MOHE&A گفت اینجوری نه ولی بااین لحن زیاد گفته مغرور دوست داشتنی تاحالا کسی بهت نگفته خیلی کاریزمات بالاست کلیک کنید تا باز شود... نه:/ تا حالا کسی بهت گفته من خیلی تنهام، میای با هم دوست بشیم؟ امضا : ᴹᴵᴺᴵᴼᴺ
MOHE&A گفت اینجوری نه ولی بااین لحن زیاد گفته مغرور دوست داشتنی تاحالا کسی بهت نگفته خیلی کاریزمات بالاست کلیک کنید تا باز شود... نه:/ تا حالا کسی بهت گفته من خیلی تنهام، میای با هم دوست بشیم؟
KAMYAB نو ورود سطح 8 ارسالیها 24 پسندها 1,831 امتیازها 11,303 مدالها 6 8/4/23 #120 4_Tranquility گفت نه:/ تا حالا کسی بهت گفته من خیلی تنهام، میای با هم دوست بشیم؟ کلیک کنید تا باز شود... نه بابا بیشتر اینجور ادما شاخ مغرور بودنو شکستن/: کسی بهت گفته خیلی زیاد حرف میزنی؟
4_Tranquility گفت نه:/ تا حالا کسی بهت گفته من خیلی تنهام، میای با هم دوست بشیم؟ کلیک کنید تا باز شود... نه بابا بیشتر اینجور ادما شاخ مغرور بودنو شکستن/: کسی بهت گفته خیلی زیاد حرف میزنی؟