₰جادوگرِخویش₰ پرسنل مدیریت مدیر تالار سطح 21 ارسالیها 2,146 پسندها 11,786 امتیازها 38,673 مدالها 23 21/4/23 مدیر #231 m.sina گفت خیر تا حالا کسی بشما پیشنهاد مهاجرت به خارج داده کلیک کنید تا باز شود... بلی. تا بحال کسی بهت زشت گفت؟ امضا : ₰جادوگرِخویش₰
m.sina گفت خیر تا حالا کسی بشما پیشنهاد مهاجرت به خارج داده کلیک کنید تا باز شود... بلی. تا بحال کسی بهت زشت گفت؟
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 21/4/23 #232 _BlackStar_ گفت بلی. تا بحال کسی بهت زشت گفت؟ کلیک کنید تا باز شود... خیر شما اولین نفر هستید تا حالا کسی بشما گفته چرا بازنشسته شدید امضا : m.sina
_BlackStar_ گفت بلی. تا بحال کسی بهت زشت گفت؟ کلیک کنید تا باز شود... خیر شما اولین نفر هستید تا حالا کسی بشما گفته چرا بازنشسته شدید
₰جادوگرِخویش₰ پرسنل مدیریت مدیر تالار سطح 21 ارسالیها 2,146 پسندها 11,786 امتیازها 38,673 مدالها 23 21/4/23 مدیر #233 m.sina گفت خیر شما اولین نفر هستید تا حالا کسی بشما گفته چرا بازنشسته شدید کلیک کنید تا باز شود... فقط سوال بود. من همچین نگفتم.. نه،فکر نکنم . ولی وقتی میخواستم بازنشسته شم خودم دلیلش گفتم به سرپرست. تا بحال کسی گفته چرا آروم هستید? امضا : ₰جادوگرِخویش₰
m.sina گفت خیر شما اولین نفر هستید تا حالا کسی بشما گفته چرا بازنشسته شدید کلیک کنید تا باز شود... فقط سوال بود. من همچین نگفتم.. نه،فکر نکنم . ولی وقتی میخواستم بازنشسته شم خودم دلیلش گفتم به سرپرست. تا بحال کسی گفته چرا آروم هستید?
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 22/4/23 #234 کم و بیش بله چون من زیاد دنبال حاشیه نیستم سرم تو لاک خودمه تابحال کسی بشما گفته چه چشمهای زیبائی دارید ؟ امضا : m.sina
کم و بیش بله چون من زیاد دنبال حاشیه نیستم سرم تو لاک خودمه تابحال کسی بشما گفته چه چشمهای زیبائی دارید ؟
Armita.sh پرسنل مدیریت مدیر تالار تیزر رمان سطح 32 ارسالیها 2,401 پسندها 20,103 امتیازها 46,373 مدالها 42 سن 15 22/4/23 مدیر #235 m.sina گفت کم و بیش بله چون من زیاد دنبال حاشیه نیستم سرم تو لاک خودمه تابحال کسی بشما گفته چه چشمهای زیبائی دارید ؟ کلیک کنید تا باز شود... خیر تا حالا کسی بهتون گفته چرا رفتید سراغ وکالت؟ امضا : Armita.sh
m.sina گفت کم و بیش بله چون من زیاد دنبال حاشیه نیستم سرم تو لاک خودمه تابحال کسی بشما گفته چه چشمهای زیبائی دارید ؟ کلیک کنید تا باز شود... خیر تا حالا کسی بهتون گفته چرا رفتید سراغ وکالت؟
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 23/4/23 #236 Armita.sh گفت خیر تا حالا کسی بهتون گفته چرا رفتید سراغ وکالت؟ کلیک کنید تا باز شود... بله خیلی ها سئوال کردن تا بحال کسی بشما گفته چه اواتار با مزه ای دارید امضا : m.sina
Armita.sh گفت خیر تا حالا کسی بهتون گفته چرا رفتید سراغ وکالت؟ کلیک کنید تا باز شود... بله خیلی ها سئوال کردن تا بحال کسی بشما گفته چه اواتار با مزه ای دارید
Kalŏn پرسنل مدیریت مدیر تالار شعرکده سطح 41 ارسالیها 9,464 پسندها 40,466 امتیازها 96,873 مدالها 41 25/4/23 مدیر #237 m.sina گفت بله خیلی ها سئوال کردن تا بحال کسی بشما گفته چه اواتار با مزه ای دارید کلیک کنید تا باز شود... نه تا حالا کسی بهت گفته پرسروصدا؟ امضا : Kalŏn
m.sina گفت بله خیلی ها سئوال کردن تا بحال کسی بشما گفته چه اواتار با مزه ای دارید کلیک کنید تا باز شود... نه تا حالا کسی بهت گفته پرسروصدا؟
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 26/4/23 #238 دیاناس❀ گفت نه تا حالا کسی بهت گفته پرسروصدا؟ کلیک کنید تا باز شود... نه والا اینقدر اروم میرم میام هیچ کس متوجه من نمبیشه تا حالا کسی بشما گفته چرا اینقدر سرت تو گوشیه ؟ امضا : m.sina
دیاناس❀ گفت نه تا حالا کسی بهت گفته پرسروصدا؟ کلیک کنید تا باز شود... نه والا اینقدر اروم میرم میام هیچ کس متوجه من نمبیشه تا حالا کسی بشما گفته چرا اینقدر سرت تو گوشیه ؟
Kalŏn پرسنل مدیریت مدیر تالار شعرکده سطح 41 ارسالیها 9,464 پسندها 40,466 امتیازها 96,873 مدالها 41 26/4/23 مدیر #239 m.sina گفت نه والا اینقدر اروم میرم میام هیچ کس متوجه من نمبیشه تا حالا کسی بشما گفته چرا اینقدر سرت تو گوشیه ؟ کلیک کنید تا باز شود... بله تقریبا همه میگن. چون کم صحبت میکنم مجبورم خودمو سرگرم کنم. یا کتاب یا گوشی تا حالا کسی بهت گفته بانمک؟ امضا : Kalŏn
m.sina گفت نه والا اینقدر اروم میرم میام هیچ کس متوجه من نمبیشه تا حالا کسی بشما گفته چرا اینقدر سرت تو گوشیه ؟ کلیک کنید تا باز شود... بله تقریبا همه میگن. چون کم صحبت میکنم مجبورم خودمو سرگرم کنم. یا کتاب یا گوشی تا حالا کسی بهت گفته بانمک؟
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 26/4/23 #240 دیاناس❀ گفت بله تقریبا همه میگن. چون کم صحبت میکنم مجبورم خودمو سرگرم کنم. یا کتاب یا گوشی تا حالا کسی بهت گفته بانمک؟ کلیک کنید تا باز شود... راستشو بخواهید خیر اکثرا بهم تهمت عصا قورت داده رو میزنن تا بحال کسی بشما گفته چرا مدیر خوبی هستید ؟ امضا : m.sina
دیاناس❀ گفت بله تقریبا همه میگن. چون کم صحبت میکنم مجبورم خودمو سرگرم کنم. یا کتاب یا گوشی تا حالا کسی بهت گفته بانمک؟ کلیک کنید تا باز شود... راستشو بخواهید خیر اکثرا بهم تهمت عصا قورت داده رو میزنن تا بحال کسی بشما گفته چرا مدیر خوبی هستید ؟