د دومـان مدیر بازنشسته سطح 30 ارسالیها 1,033 پسندها 22,955 امتیازها 42,073 مدالها 32 سن 19 8/5/22 #11 من اون صورت ماهو باز مثل خودت ساختم من قلبمو دادم بهش بشه مثل خودت واسم
Ayso.86 رو به پیشرفت سطح 6 ارسالیها 141 پسندها 316 امتیازها 1,903 مدالها 7 11/7/22 #12 من همه جا تنهایی میرم تنهایی بیرون تنهایی خونه برمیگرده اونم هرجایی بوده امضا : Ayso.86
Fateme Amade پرسنل مدیریت سرپرست تالار سطح 16 ارسالیها 2,726 پسندها 7,573 امتیازها 30,973 مدالها 27 11/7/22 مدیر #13 Ayso.86 گفت من همه جا تنهایی میرم تنهایی بیرون تنهایی خونه برمیگرده اونم هرجایی بوده کلیک کنید تا باز شود... هر وقت که بودی همه چی قشنگ شد اینقده تو خوبی که بالا میره توقع امضا : Fateme Amade
Ayso.86 گفت من همه جا تنهایی میرم تنهایی بیرون تنهایی خونه برمیگرده اونم هرجایی بوده کلیک کنید تا باز شود... هر وقت که بودی همه چی قشنگ شد اینقده تو خوبی که بالا میره توقع
Chest_pain کاربر انجمن سطح 19 ارسالیها 251 پسندها 10,024 امتیازها 27,333 مدالها 14 2/8/22 #14 fateme_a گفت هر وقت که بودی همه چی قشنگ شد اینقده تو خوبی که بالا میره توقع کلیک کنید تا باز شود... عجب صبری طبیعت ساخته واسه ما من ایوب زمانهم و چشام خونه الانم از آزادی بریدم و قفس خوبه برا من خب کسیو اون بیرون که ندارم*! امضا : Chest_pain
fateme_a گفت هر وقت که بودی همه چی قشنگ شد اینقده تو خوبی که بالا میره توقع کلیک کنید تا باز شود... عجب صبری طبیعت ساخته واسه ما من ایوب زمانهم و چشام خونه الانم از آزادی بریدم و قفس خوبه برا من خب کسیو اون بیرون که ندارم*!
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,963 پسندها 4,708 امتیازها 28,973 مدالها 17 11/8/22 #15 Chest_pain گفت عجب صبری طبیعت ساخته واسه ما من ایوب زمانهم و چشام خونه الانم از آزادی بریدم و قفس خوبه برا من خب کسیو اون بیرون که ندارم*! کلیک کنید تا باز شود... مثل من نیست حرصت نمیده واسه من کسی مثلت نمیشه … اون حتما بهتر از منه مثل من نیست که حرفات نره تو کتش عصبی نمیشه بحث کنه بعد موندنت:/ امضا : فلورا.
Chest_pain گفت عجب صبری طبیعت ساخته واسه ما من ایوب زمانهم و چشام خونه الانم از آزادی بریدم و قفس خوبه برا من خب کسیو اون بیرون که ندارم*! کلیک کنید تا باز شود... مثل من نیست حرصت نمیده واسه من کسی مثلت نمیشه … اون حتما بهتر از منه مثل من نیست که حرفات نره تو کتش عصبی نمیشه بحث کنه بعد موندنت:/