مرحله اول
برای تهیه سالاد چوپان ابتدا باید شب قبل از پخت این سالاد نخود را در آب بخیسانید و چندین بار هم آب نخود را عوض کنید تا نفخ ناشی از خوردن نخود از بین برود و همچنین سریع تر نخود پخته شود.
مرحله دوم
در این مرحله نخود های خیسانده شده در آب را با مقداری آب در یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید و در قابلمه را نیز بگذارید تا با حرارت کم و با گذشت چد ساعت نخود شما پخته شود.
مرحله سوم
توجه داشته باشید که می توانید از نخود پخته از قبل هم استفاده کنید.نخودهای پخته شده را از قابلمه خارج کنید و کنار بگذارید تا کم کم خنک شوند.سپس گوجه فرنگی را پوست بگیرید و خرد کنید.
مرحله چهارم
در این مرحله باید...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.