مرحله اول
برای تهیه کتلت بادمجان باید ابتدا بادمجان ها را بشویید و به سیخ کشیده و روی گاز یا منقل کبابی کرده و بعد از کبابی شدن پوست بادمجان را گرفته و به روش ساطوری خرد کنید.
مرحله دوم
در این مرحله سیر و پیاز را با رنده ریز رنده کرده و ادویه ها را به سیر و پیاز اضافه کنید.تخم مرغ را خوب به هم زده و بعد از اینکه خوب زده شدن به بادمجان اضافه کرده و باز به هم بزنید.
مرحله سوم
اگر تمایل دارید که کتلت شما صاف تر شود و قالبی مثل کوکو سبزی باشد به مواد یک قاشق آرد را اضافه کرده ، ولی اگر می خواهید گرد و سبک باشد نیازی به آرد هم نیست.
مرحله چهارم
تابه را روی گاز گذاشته و روغن را درون آن بریزید و صبر...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.