دفتر آشپزی دفتر آشپزی | AMIN-K

  • نویسنده موضوع نویسنده موضوع untitled
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها بازدیدها 357
  • کاربران تگ شده هیچ

untitled

مدیر بازنشسته
سطح
35
 
تاریخ ثبت‌نام
12/7/21
ارسالی‌ها
4,161
پسندها
36,194
امتیازها
74,373
مدال‌ها
37
  • نویسنده موضوع
  • #1
1653059891094.png
این دفتر متعلق به کاربر @AMIN-K می‌باشد.
تنها این کاربر با توجه به قوانین اجازه ارسال آثار خود را دارد.
 
آخرین ویرایش
امضا : untitled

Amin~

کاربر قابل احترام
سطح
52
 
تاریخ ثبت‌نام
6/1/22
ارسالی‌ها
14,014
پسندها
50,124
امتیازها
96,915
مدال‌ها
163
  • #2
آموزش پخت خورشت خلال کرمانشاهی به شیوه‎ی امین/:



مواد لازم:
[TABLE=collapse]
[TR]
[TD]گوشت گوساله خرد شده[/TD]
[TD]150 گرم برای هر نفر[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیاز[/TD]
[TD]2عدد بزرگ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]زرشک سیاه[/TD]
[TD]200 گرم[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]خلال بادام[/TD]
[TD]50 گرم برای هر نفر[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]گلاب[/TD]
[TD]3 تا 4 قاشق غذاخوری[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]زعفران دم‎کرده[/TD]
[TD]4 قاشق غذاخوری سرپر[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]لیمو عمانی[/TD]
[TD]1 عدد برای هر نفر[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]چوب دارچین[/TD]
[TD]1 تکه[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]رب گوجه‌فرنگی[/TD]
[TD]2 تا 3 قاشق غذاخوری[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و روغن کرمانشاهی[/TD]...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش
امضا : Amin~

موضوعات مشابه

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 0, کاربر: 0, مهمان: 0)

عقب
بالا