آموزش پخت خورشت خلال کرمانشاهی به شیوهی امین/:
مواد لازم:
[TABLE=collapse]
[TR]
[TD]گوشت گوساله خرد شده[/TD]
[TD]150 گرم برای هر نفر[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیاز[/TD]
[TD]2عدد بزرگ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]زرشک سیاه[/TD]
[TD]200 گرم[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]خلال بادام[/TD]
[TD]50 گرم برای هر نفر[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]گلاب[/TD]
[TD]3 تا 4 قاشق غذاخوری[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]زعفران دمکرده[/TD]
[TD]4 قاشق غذاخوری سرپر[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]لیمو عمانی[/TD]
[TD]1 عدد برای هر نفر[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]چوب دارچین[/TD]
[TD]1 تکه[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]رب گوجهفرنگی[/TD]
[TD]2 تا 3 قاشق غذاخوری[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و روغن کرمانشاهی[/TD]...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.