دفتر آشپزی دفتر آشپزی | A.Hamzeh

  • نویسنده موضوع untitled
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 315
  • کاربران تگ شده هیچ

untitled

مدیر بازنشسته تالار وحشت + خانواده و زندگی
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
12/7/21
ارسالی‌ها
4,161
پسندها
36,192
امتیازها
74,373
مدال‌ها
37
سطح
35
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
1653059958205.png
این دفتر متعلق به کاربر Arefeh.h A.Hamzeh می‌باشد.
تنها این کاربر با توجه به قوانین اجازه ارسال آثار خود را دارد.
 
آخرین ویرایش
امضا : untitled

Arefeh.h

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
8/3/20
ارسالی‌ها
1,963
پسندها
25,791
امتیازها
51,373
مدال‌ها
35
سطح
31
 
  • #2
Screenshot_۲۰۲۲۰۵۱۸-۱۹۴۲۲۹_Gallery.jpg
ته چین مرغ
اول سه عدد بال مرغ رو با عصاره زعفران رنگ دار میکنیم. بعد با پیاز خرد شده،فلفل،پودرسیر، زنجبیل مزه دار کرده یک ساعت در یخچال می‌گذاریم.
بعد مرغ رو با همون پیازهای داخلش داخل یک تابه ریخته و کمی روغن و کره میریزیم و درش رو میداریم تا نیم ساعت با حرارت کم با آب خودش پخته بشه. کف قابلمه روغن میریزیم مرغ ها رو میچینیم.
۳ قاشق ماست، مقداری زعفران و ۱ عدد تخم مرغ رو مخلوط میکنیم.
برنج رو می‌پزیم و آبکش میکنیم. ۳ چهارم برنج رو با سس مخلوط و روی مرغ ها میریزیم و فشرده میکنیم. بعد باقی برنج سفید رو میریزیم و فشار میدهیم و درش رو میداریم با حرارت کم دم بکشه.
 
امضا : Arefeh.h

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
8
بازدیدها
398
پاسخ‌ها
2
بازدیدها
221
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
216
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
251
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
316
پاسخ‌ها
3
بازدیدها
826
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
355

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا