قارچ‌ها قارچ

  • نویسنده موضوع Deleted
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 6
  • بازدیدها 447
  • برچسب‌ها
    قارچ‌ها
  • کاربران تگ شده هیچ

Deleted

کاربر سایت
کاربر سایت
تاریخ ثبت‌نام
3/7/21
ارسالی‌ها
1,490
پسندها
26,286
امتیازها
61,573
مدال‌ها
56
سطح
33
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
گروهی از جانداران یوکاریوت هستند که شامل ریزاندامگانی مانند مخمرها، و موجودات پرسلولی مثل کپک‌ها و قارچ‌های چتری می‌شوند. این موجودات در فرمانرو قارچ‌ها طبقه‌بندی می‌شوند که گروهی جدا از دو فرمانروی بزرگ جانوران و گیاهان است. در دیوارهٔ یاخته‌های قارچ‌ها ماده ای به نام کیتین وجود دارد. این موجودات توان فتوسنتز ندارند.[۴] نام دیگر قارچ در فارسی سَماروغ بوده‌است. مردم عادی به آن «کلاه دیوان» و «چتر مار» هم می‌گویند.

قارچ‌ها همگی دگرپرورده (هتروتروف یا دگرخوار) بوده و برای رشد و تکثیر به ترکیبات آلی برای دریافت انرژی و کربن دی‌اکسید نیاز دارند. قارچ‌ها هوازی یا ناهوازی اختیاری هستند. اکثر قارچ‌ها گندروی (ساپروفیت) بوده، در خاک و آب به سر می‌برند و در این نواحی، بقایای گیاهی و جانوری را...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش

امینِ مدالخور

مدیر ارشد
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
تاریخ ثبت‌نام
6/1/22
ارسالی‌ها
11,887
پسندها
44,176
امتیازها
96,903
مدال‌ها
144
سطح
39
 
  • مدیرکل
  • #2
قارچ گروهی از جانداران یوکاریوت هستند که شامل ریزاندامگانی مانند مخمرها، و موجودات پرسلولی مثل کپک‌ها و قارچ‌های چتری می‌شوند. این موجودات در فرمانرو قارچ‌ها طبقه‌بندی می‌شوند که گروهی جدا از دو فرمانروی بزرگ جانوران و گیاهان است. در دیوارهٔ یاخته‌های قارچ‌ها ماده ای به نام کیتین وجود دارد. این موجودات توان فتوسنتز ندارند.[۴] نام دیگر قارچ در فارسی سَماروغ بوده‌است. مردم عادی به آن «کلاه دیوان» و «چتر مار» هم می‌گویند.
قارچ‌ها همگی دگرپرورده (هتروتروف یا دگرخوار) بوده و برای رشد و تکثیر به ترکیبات آلی برای دریافت انرژی و کربن دی‌اکسید نیاز دارند. قارچ‌ها هوازی یا ناهوازی اختیاری هستند. اکثر قارچ‌ها گندروی (ساپروفیت) بوده، در خاک و آب به سر می‌برند و در این نواحی، بقایای...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

Wendy Son

کاربر سایت
کاربر سایت
تاریخ ثبت‌نام
17/9/20
ارسالی‌ها
1,066
پسندها
16,853
امتیازها
37,073
مدال‌ها
16
سطح
24
 
  • #3
قارچ ها، از سلسله قارچان (fungi) هستند، که از ابتدای خلقت، در کره زمین وجود داشته اند. حتی قبل از جوانه زدن اولین درختان روی زمین، قارچ های غول پیکری با ارتفاع 7 متر و عرض 90 سانتی متر، مناظر باستانی را تشکیل می‌دادند. حدود ۱۰ هزار گونه قارچ نامگذاری شده در آمریکای شمالی وجود دارد که تنها یک سوم یا یک پنجم قارچ های موجود بر روی کره زمین را تشکیل می دهد.

در ظاهر، قارچ ها ناخوشایند به نظر میرسند اما پس از پخته شدن بهتر می شوند . قارچها از نظر طعم منحصر بفرد بوده و دارای بافت توخالی بی نظیری هستند. همه قارچ ها از نظر ظاهر و طعم منحصربفرد هستند و دارای چندین وجه مشترک می باشند.

همیشه به دنبال قارچ های روشن و تمیز باشید و آنها را در کیسه های کاغذی ذخیره کنید (بدون پلاستیک). تا چند روز پس از...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Wendy Son

Wendy Son

کاربر سایت
کاربر سایت
تاریخ ثبت‌نام
17/9/20
ارسالی‌ها
1,066
پسندها
16,853
امتیازها
37,073
مدال‌ها
16
سطح
24
 
  • #4
1. قارچ دکمه ای (Button Mushrooms):

این نوع قارچ، رایج ترین و متداول ترین نوع قارچ موجود در اکثر سوپر مارکت هاست و با عنوان قارچ سفید نیز شناخته می‌شود. این قارچ همیشه وقتی خیلی جوان است برداشت می شود و طعمی لطیف، اما خاکی دارد و از آنجا که در تمام طول سال در دسترس است، پیدا کردن آن بسیار آسان است. اگر به دنبال قارچی مناسب برای پخت و پز هستید، قارچ های دکمه ای بهترین گزیه اند، چرا که دارای عطر و طعمی ملایم و بافتی سفت هستند.

برای عطر و طعم بهتر آن ها، می توانید از ژله های قهوه ای استفاده نمایید. شما میتوانید از آن ها در سوپ استفاده کنید. هنگام پختن آن ها به یاد داشته باشید که بایستی کمی آبکی باشد؛ بنابراین، آن را در دمای بالا و تابه بزرگ نگهداری کنید.

چیز جالبی که باید در نظر داشته...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Wendy Son

Wendy Son

کاربر سایت
کاربر سایت
تاریخ ثبت‌نام
17/9/20
ارسالی‌ها
1,066
پسندها
16,853
امتیازها
37,073
مدال‌ها
16
سطح
24
 
  • #5
قارچ های قیفی (Funnel):

قارچ های قیفی نسبت به سایر قارچ ها دارای عطر و طعم بهتری است. آن ها زمینی بوده و بسیار خوشمزه هستند. قارچ های قیفی مسن دارای طعم فلزی هستند؛ بنابراین، بهتر است قبل از پختن به صورت خام نگهداری شود. از آنجا که قارچ های قیفی به صورت وحشی رشد میکنند، میتوان در مکان ها و بازارهای اختصاصی و بازار کشاورزان به فروش رساند. اگر می خواهید آنها را امتحان کنید، همیشه با یک متخصص میکروب یا قارچ مشورت کنید. اگر شما خودتان قارچ قیفی را پیدا کردید، در نظر داشته باشید که در ترشی استفاده کنید.
 
امضا : Wendy Son

Wendy Son

کاربر سایت
کاربر سایت
تاریخ ثبت‌نام
17/9/20
ارسالی‌ها
1,066
پسندها
16,853
امتیازها
37,073
مدال‌ها
16
سطح
24
 
  • #6
قارچ تاشو (Beech Mushrooms):

این قارچ، که قارچ Clamshell نیز نامیده می شود، دارای کلاهک هایی به رنگ قهوه ای و ترد، و طعمی شیرین و مغزدار است. پختن این نوع قارچ، بهترین روش برای خوردن آنها است. اگر به صورت خام خورده شوند، طعم تلخی دارند که به احتمال زیاد، آن را دوست نخواهید داشت.

این قارچ، همیشه به عنوان قارچ راش شناخته میشود. این قارچ کمتر شناخته شده و به صورت خوشه ای رشد میکند و میتوان به صورت پخته شده استفاده نمود. عطر و طعم آن تلخ بوده و زمانی که پخته میشود، شیرین میگردد. بنابراین، اگر قصد دارید آنها را طبق سلیقه خود بپزید، مقداری چاشنی خام نیز اضافه کنید.
 
امضا : Wendy Son

Wendy Son

کاربر سایت
کاربر سایت
تاریخ ثبت‌نام
17/9/20
ارسالی‌ها
1,066
پسندها
16,853
امتیازها
37,073
مدال‌ها
16
سطح
24
 
  • #7
قارچ Cremini:

این نوع قارچ که با عنوان “قارچ portobellos کوچک” نیز شناخته می‌شود، بسیار شبیه به قارچ دکمه ای سفید، اما کمی بزرگتر است. قارچ Cremini به رنگ قهوه ای روشن هستند و طعم مطلوبی دارند و می توان آنها را به جای قارچ های سفید دکمه ای، استفاده کرد.

قارچ کرمینی دارای بافت متراکم بوده و طعم آن بیشتر از قارچ دکمه ای است. بسیاری از مردم قارچ کرمینی را نمیشناسند، در واقع، قارچ دکمه ای کوچک است. این قارچ خوشمزه بوده و به همراه برنج وحشی در سوپ استفاده میشود.
 
امضا : Wendy Son
عقب
بالا