- نویسنده موضوع
- #1
مرکبات
- هنگام استفاده از پوست پرتقال یا لیموترش برای جلوگیری از تلخ شدن غذا ها و مرباجات و کیک قسمت سفیدی پوست پرتقال یا لیموترش را خوب بگیرید.
- در غذا هاو نوشیدنی ها و مرباجات به صورت خلال یا پودر از پوست خشک شده لیمو ترش یا نارنج یا پرتقال استفاده کنید.
- مقدار کمی لیموترش تازه برای جلوگیری از تیره شدن رنگ آب سیب و آب به، به آن بیافزایید.
- بعد از خرد کردن قارچ در سالاد ها، برای جلوگیری از تغییر رنگ قارچ از آب لیموترش تازه استفاده نمایید.
- استفاده از آب لیمو ترش مانده طعم بدی به غذا می دهد.
- برای ضد عفونی شدن آب کمی لیموترش در آن بریزید.
بروکلی
- انواع کلم ها از خانواده...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.