نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

گفتمان‌آزاد گفتمان آزاد رمان متروکات زمرد کبود | زری مصلح نویسنده انجمن یک رمان

• نویسنده موضوع Z.MOSLEH❁
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 28
  • بازدیدها 1,269
  • کاربران تگ شده هیچ

شخصیت محبوب رمان از نظر شما؟

• مجموع رای دهندگان
    11

Z.MOSLEH❁

کاربر قابل احترام
سطح
23

ارسالی‌ها
1,566
پسندها
14,913
امتیازها
35,373
مدال‌ها
34
  • نویسنده موضوع
سلام عزیزم، عالی عالی، با قدرت پیش برو، به امید چاپش
این وسط فقط یک نکته کوچیک یادم موند بهت بگم، پارت اولتو یکم گسترش بده، اولش منو ناامید کرد حس بقیه مخاطبا رو نمیدونم، ولی فکر میکنم پارت اول میتونه مخاطبو بپرونه چون هرچی باشه شروع داستان مهمترین بخشه. اینکه دو نفر اتحان و آزاد از در وارد شن بگن تو از خانواده ما نیستی اتحان خانواده واقعی توعه یکم کلیشه‌اس. ولی هر کلیشه‌ای رو میشه با داستان پردازی خنثی کرد. یکم اون پارتو گسترش بدی بهتره به نظرم.
چند وقت پیش یک کتاب خوندم به اسم رز گمشده، دقیقا موضوع شروعش مثل رمان تو بود. با این تفاوت که خیلی به مسئله شروع داستان پرداخته بود و گمشده خانواده رو خیلی خوب توصیف کرد، فکر کنم اگه 5 صفحه اولشو...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

masihe.ch

کاربر انجمن
سطح
12

ارسالی‌ها
440
پسندها
6,063
امتیازها
21,413
مدال‌ها
13
سلام...اول بگم من با رمان هایی با این ژانر میونه ای ندارم.پس نمیتونم نظر درستی بدم.ولی به عنوان یه خواننده که تا به حال از این ژانر نخونده میتونم بگم کشش رمانت در پارتهای اول بسیار کم اون هم به خاطر تند جلو رفتن و نبودن پیش زمینه اما در پارتهای بعدی این مشکل رو نداری جزء ابهام هایی که خودش باعث کشش شده....
بسیار خوشحالم با قلم زیبای شما اشنا شدم....موفق باشید

امضا : masihe.ch

Z.MOSLEH❁

کاربر قابل احترام
سطح
23

ارسالی‌ها
1,566
پسندها
14,913
امتیازها
35,373
مدال‌ها
34
  • نویسنده موضوع
سلام...اول بگم من با رمان هایی با این ژانر میونه ای ندارم.پس نمیتونم نظر درستی بدم.ولی به عنوان یه خواننده که تا به حال از این ژانر نخونده میتونم بگم کشش رمانت در پارتهای اول بسیار کم اون هم به خاطر تند جلو رفتن و نبودن پیش زمینه اما در پارتهای بعدی این مشکل رو نداری جزء ابهام هایی که خودش باعث کشش شده....
بسیار خوشحالم با قلم زیبای شما اشنا شدم....موفق باشید
سلام عزیزم
ممنون از این‌که نظرتون رو باهام به اشتراک گذاشتید... بله فرمایشتون درسته و آغاز قراره ویرایش بشه و در سطح بهتری قرار بگیره، متشکر از این‌که با گفتن نظرتون توی بهتر شدن متروکات زمرد کبود به من کمک کردید:458211-8e33e52a2f7bd5005505daf268120cac:
ممنون از این‌که...

Mahdiye sajdeh

نویسنده افتخاری
سطح
38

ارسالی‌ها
1,188
پسندها
43,951
امتیازها
59,573
مدال‌ها
20
سلام عزیزدلم...
من از طریق همخوانی با رمان قشنگت اشنا شدم.
داستان جالبی داره البته که جدید نیست اما پرادزش خوبی داشتی و قلمت هم قشنگه فقط پارتای ابتدایی یکم انگار رو دور تند هستند و اون قسمت که النا با برادر واقعیش روبه.رو میشه برام یکم غیرقابل درک بود چون زیاد هم شوکه نشد. و بعدم پرش زمانی داشت ...
اون قسمتایی حه لحجه النا به نظر عجیب و خنده دار میومد کاش یکم توصیف میکردی که قابل درک باشه...
داستان قشنگی داره من تو این ژانر زیاد نخوندم ولی رمانتون رو دوست داشتم.
قلمتون مانا :402: :458211-8e33e52a2f7bd5005505daf268120cac:

امضا : Mahdiye sajdeh

Z.MOSLEH❁

کاربر قابل احترام
سطح
23

ارسالی‌ها
1,566
پسندها
14,913
امتیازها
35,373
مدال‌ها
34
  • نویسنده موضوع
سلام عزیزدلم...
من از طریق همخوانی با رمان قشنگت اشنا شدم.
داستان جالبی داره البته که جدید نیست اما پرادزش خوبی داشتی و قلمت هم قشنگه فقط پارتای ابتدایی یکم انگار رو دور تند هستند و اون قسمت که النا با برادر واقعیش روبه.رو میشه برام یکم غیرقابل درک بود چون زیاد هم شوکه نشد. و بعدم پرش زمانی داشت ...
اون قسمتایی حه لحجه النا به نظر عجیب و خنده دار میومد کاش یکم توصیف میکردی که قابل درک باشه...
داستان قشنگی داره من تو این ژانر زیاد نخوندم ولی رمانتون رو دوست داشتم.
قلمتون مانا :402: :458211-8e33e52a2f7bd5005505daf268120cac:
سلام عزیزم
ممنون از این‌که نظرتون رو درباره متروکات با من به اشتراک گذاشتید❤️ سیر تند آغاز و سپس داشتن...

روجا

نویسنده افتخاری
سطح
34

ارسالی‌ها
2,314
پسندها
30,521
امتیازها
64,873
مدال‌ها
28
سلام نازنین. رمانتون تو ژانر خودش جذاب و قابل تأمله ولی اگر کمی اون قسمت ابتدای و پیدا شدن برادر النا رو حساس‌تر می‌کردین و یه خورده بهش وسعت می‌دادین خیلی خوب می‌شد. امیدوارم با قلمی که دارید موفق باشین :458211-8e33e52a2f7bd5005505daf268120cac:

امضا : روجا

ayda_es

نو ورود
سطح
8

ارسالی‌ها
10
پسندها
1,161
امتیازها
11,303
مدال‌ها
6
سلام ، مقدمه و خلاصه رمانت دوست داشتم، پارت اولت توصیفات خوبی به کار برده بودی و می‌شد فضا به خوبی دید، این عالیه.
تغییر یک دفعه و شوکی که وارد کرد برای من باعث تعلیق شد که دوست داشتم و البته میخواستم دلیل رفتن مادرش از خونه بدونم که امیدوارم بعداً بیشتر بفهممش.
با شخصیت هاکان خیلی خوب ارتباط برقرار کردم( کراش خودمه، امیدوارم ازین شخصیت منفی‌ها که دارای اصول هستن باشه.) شخصیت دختر هم خوب بود اما برادرش کمی منفعل بود این یک ذره اذیت می‌کرد، اما در کل دوستش داشتم. به امید موفقیت.

Z.MOSLEH❁

کاربر قابل احترام
سطح
23

ارسالی‌ها
1,566
پسندها
14,913
امتیازها
35,373
مدال‌ها
34
  • نویسنده موضوع
سلام نازنین. رمانتون تو ژانر خودش جذاب و قابل تأمله ولی اگر کمی اون قسمت ابتدای و پیدا شدن برادر النا رو حساس‌تر می‌کردین و یه خورده بهش وسعت می‌دادین خیلی خوب می‌شد. امیدوارم با قلمی که دارید موفق باشین :458211-8e33e52a2f7bd5005505daf268120cac:
سلام مرضیه بانو
ممنون از این‌که نظرتون رو گفتید❤️ چشم، آغاز حتماً قراره ویرایش بشه و در سطح بهتری قرار بگیره و تمام نکات قابل تأمل در آغاز قراره در وضعیت بهتری قرار بگیرن.
ممنون از این‌که افتخار دادید و وقتتون رو برای مطالعه متروکات زمرد کبود گذاشتید و با به اشتراک گذاشتن نظرتون، به من در بالاتر بردن سطح رمان کمک کردید :458211-8e33e52a2f7bd5005505daf268120cac:

Z.MOSLEH❁

کاربر قابل احترام
سطح
23

ارسالی‌ها
1,566
پسندها
14,913
امتیازها
35,373
مدال‌ها
34
  • نویسنده موضوع
سلام ، مقدمه و خلاصه رمانت دوست داشتم، پارت اولت توصیفات خوبی به کار برده بودی و می‌شد فضا به خوبی دید، این عالیه.
تغییر یک دفعه و شوکی که وارد کرد برای من باعث تعلیق شد که دوست داشتم و البته میخواستم دلیل رفتن مادرش از خونه بدونم که امیدوارم بعداً بیشتر بفهممش.
با شخصیت هاکان خیلی خوب ارتباط برقرار کردم( کراش خودمه، امیدوارم ازین شخصیت منفی‌ها که دارای اصول هستن باشه.) شخصیت دختر هم خوب بود اما برادرش کمی منفعل بود این یک ذره اذیت می‌کرد، اما در کل دوستش داشتم. به امید موفقیت.
سلام
خیلی خوشحالم که نظرتون رو با من به اشتراک گذاشتید، شخصیت‌ هاکان رو پسندیدید و نقاطی توی داستان براتون جذاب جلوه کرده. متأسفانه یا خوشبختانه هاکان...