آداب و رسوم آشپزخانه محلی تالار گردشگری

  • نویسنده موضوع ❥لیلیِ او
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 20
  • بازدیدها 823
  • کاربران تگ شده هیچ

❥لیلیِ او

منتقد انجمن + مدیر آزمایشی کتاب
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی کتاب
تاریخ ثبت‌نام
10/7/21
ارسالی‌ها
1,639
پسندها
20,569
امتیازها
43,073
مدال‌ها
22
سن
21
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
994591_749fad55106ba78645129dadf32d1c7a.jpg

{به نام خالق نعمت‌ها}

سلام و خسته نباشید خدمت خانواده یک‌رمانی؛ امیدوارم حال دل همتون خوب باشه عشقولیا:458045-7e17d7cb2c113b98da7c47ba590f6f92: :458211-8e33e52a2f7bd5005505daf268120cac: خب این یه بخش جدید توی تالار گردشگریه که به غذاها مربوط میشه... یعنی شما بچه‌ها از هر نوع غذای محلیتون که دوست دارید یا حالا ساخته خودتون باشه، تو این تاپیک عکساش رو قرار می‌دید، اسمش رو هم زیرش می‌نویسید، اسم شهر یا محلی که اون غذا بهش تعلق داره می‌نویسید و بعد طرز تهیه‌اش رو؛ تا اینجا همه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش
امضا : ❥لیلیِ او

-Atlas

سرپرست تالار عمومی + گوینده انجمن
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
8,358
پسندها
27,050
امتیازها
83,374
مدال‌ها
46
سطح
30
 
  • مدیر
  • #2
بشته واش
غذای محلی استان مازندران که متعلق به تمام شهر های استان مازندران هستش

144114317316414722659211200168237234240148105.jpg
مواد لازم:

- اسفناج یک کیلو و نیم
- پیاز ۲ عدد بزرگ
- سیر ۳ حبه
- عدس ۳ پیمانه
- زیره سبز ۲ قاشق غذاخوری
- زردچوبه ۲ قاشق مرباخوری
- نمک وفلفل به میزان لازم

طرز تهیه:
ابتدا عدس را شسته و با مقداری آب آن را روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد سپس اسفناج را کاملا شسته و آن را به اندازه متوسط خرد می کنیم.

پیاز و سیر را ریز خرد کرده٬در قابلمه روغن می ریزیم و پیاز و سیر را در آن ریخته و تفت می...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : -Atlas

-Atlas

سرپرست تالار عمومی + گوینده انجمن
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
8,358
پسندها
27,050
امتیازها
83,374
مدال‌ها
46
سطح
30
 
  • مدیر
  • #3
خورشت آلو
غذای محلی تمام شهر های مازندران


مواد لازم برای تهیه خورش آلو :

سینه ی مرغ بدون استخوان 2 تکه
آلو 15-20 عدد
هویج 1 عدد
سیب زمینی کوچک 1 عدد
پیاز بزرگ 1 عدد
زعفران دمکرده به مقدار لازم
نمک و فلفل
...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : -Atlas

-Atlas

سرپرست تالار عمومی + گوینده انجمن
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
8,358
پسندها
27,050
امتیازها
83,374
مدال‌ها
46
سطح
30
 
  • مدیر
  • #4

غذای استان گیلان

خورشت آلو مسما

ممکن است تا کنون نام این غذا زیاد به گوشتان خورده باشد. خورش آلو مسما یکی از محبوب ترین غذاهای محلی گیلان است که طعم آن هرگز از زیر زبانتان خارج نخواهد شد.

مواد لازم

  • به ازای هر نفر یک تکه مرغ
  • برای هر نفر ۲ یا ۳ عدد آلو قیسی
  • ۲ عدد آلو سیاه برای هر نفر
  • ۲عدد پیاز
  • ۲ قاشق شکر
  • نمک، فلفل، زردچوبه

طرز تهیه

مرغ ها را همراه با زردچوبه، تف دهید. پس از آن به...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : -Atlas

❥لیلیِ او

منتقد انجمن + مدیر آزمایشی کتاب
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی کتاب
تاریخ ثبت‌نام
10/7/21
ارسالی‌ها
1,639
پسندها
20,569
امتیازها
43,073
مدال‌ها
22
سن
21
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #5

طرز تهیه باقلا قاتق گیلانی​

باقلا قاتق یکی از خورشت های معروف و محلی گیلان می باشد که طرز تهیه آسانی دارد. باقالا قاتق برای گیاه خواران می توانید یک غذای لذیذ و خوشمزه باشد. این غذا بسیار پرفایده می باشد. طرز تهیه باقالی قاتوق را در این بخش از آشپزخانه نمناک بخوانید.


مواد لازم باقالی قاتوق​

مواد لازممیزان لازم
پاچ باقلا300 گرم
تخم مرغ3 عدد
شوید خشک4 قاشق غذاخوری
کره و یا روغن زیتون50گرم
سیر4 حبه
آب
...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش
امضا : ❥لیلیِ او

❥لیلیِ او

منتقد انجمن + مدیر آزمایشی کتاب
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی کتاب
تاریخ ثبت‌نام
10/7/21
ارسالی‌ها
1,639
پسندها
20,569
امتیازها
43,073
مدال‌ها
22
سن
21
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #6


میرزا قاسمی
میرزا قاسمی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب کشورمان است که اصالت آن متعلق به استان های شمالی کشور می باشد. این غذای خوشمزه با بادمجان کباب شده و سیر تهیه می شود و به همین دلیل طعمی دودی دارد.اما تاریخچه میرزا قاسمی که توسط محمدقاسم خان والی ابداع شده است که در زمان ناصرالدین شاه گسترش پیدا کرد و نام وی نیز برای این غذا انتخاب شد. میرزا قاسمی بیشتر در گیلان و دیگر شهرها با برنج سرو می شود ولی با نان تازه نیز بسیار لذیذ است. با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر میرزا قاسمی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری میرزا قاسمی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی میرزا قاسمی با پارسی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش
امضا : ❥لیلیِ او

❥لیلیِ او

منتقد انجمن + مدیر آزمایشی کتاب
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی کتاب
تاریخ ثبت‌نام
10/7/21
ارسالی‌ها
1,639
پسندها
20,569
امتیازها
43,073
مدال‌ها
22
سن
21
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #7
طرز تهیه سیرواویج
sirvavij.jpg


سیرواویج یکی از انواع غذاهای محبوب و ساده شمال کشورمان است که با برگ سیر تازه درست می شود.


مرحله دوم​

حالا برگ سیر را به همراه مقداری نمک و زردچوبه به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا برگ سیر سرخ شده و حجم شان کم شود. توجه داشته باشید بیش از حد سرخ کردن برگ ها باعث خشک شدن آنها می شود.


مرحله سوم​

در ادامه تخم مرغ ها را درون یک کاسه اضافه می کنیم و مقداری نمک، زردچوبه و فلفل سیاه با کاسه اضافه کرده، سپس با کمک چنگال هم می زنیم تا بافت تخم مرغ ها از لختگی خارج شود.

مرحله چهارم​

زمانی که برگ های سیر تغییر رنگ...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش
امضا : ❥لیلیِ او

-Atlas

سرپرست تالار عمومی + گوینده انجمن
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
8,358
پسندها
27,050
امتیازها
83,374
مدال‌ها
46
سطح
30
 
  • مدیر
  • #8
غذای محلی کردستان
خورش ریواس با گوشت قرمز :

مواد لازم برای تهیه خورشت ریواس :

گوشت خورشتی250 گرم
ریواس 300 گرم
سبزی نعنا و جعفری خرد شده200 گرم (150 گرم جعفری 50 گرم نعنا)
پیاز1 عدد
کره 20 گرم
آبغورهبه مقدار لازم
...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : -Atlas

-Atlas

سرپرست تالار عمومی + گوینده انجمن
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
8,358
پسندها
27,050
امتیازها
83,374
مدال‌ها
46
سطح
30
 
  • مدیر
  • #9
غذای محلی همدان
«آش خشکبار»
همانطور که شاید حدس زده باشید طرز تهیه آش خشکبار همدان مربوط به شهر همدان است. همدان یکی از قدیمی ترین و کهن ترین مناطق ایران است. همدان به عنوان یکی از پایتخت های اصلی در ادوار گذشته ایران همیشه جایگاه ویژه ای داشته است. وقتی درباره یک قطب شهری صحبت می کنیم نمی توان صنعت غذا و یا خوراک های سنتی آن منطقه را لحاظ نکرد.
طرز تهیه غذاهای همدانی
طرز تهیه غذاهای همدانی
شهر همدان همیشه دارای انواع غذاها و خوراک های بسیار خوشمزه بوده است که اگر تا به امروز به این دید توجه نکرده اید اکنون وقت آن است تا غذاها و خوراک های این شهر باستانی ایران زمین را بررسی کرده و بایستی بدانید که آش خشکبار همدان یکی از غذاهای سنتی این منطقه می باشد.
در رابطه با ادویه جات نیز...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : -Atlas

-Atlas

سرپرست تالار عمومی + گوینده انجمن
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
8,358
پسندها
27,050
امتیازها
83,374
مدال‌ها
46
سطح
30
 
  • مدیر
  • #10

سوپ بلغور ارومیه



معرفی سوپ بلغور (یارما شورباسی)

یارما شورباسی یا سوپ بلغور گندم یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین سوپ های استان ارومیه می باشد. این سوپ بلغور به عنوان آش نیز
معرفی سوپ بلغور (یارما شورباسی)
این غذا با مواد مغذی زیادی تهیه شده و دارای خواص زیادی برای بدن می باشد. یارما شورباسی را معمولا در فصل زمستان می پزند. در ادامه طرز تهیه این غذای لذیذ را خدمت شما عزیزان شرح خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه سوپ بلغور

  • ۱ پیمانه بلغور گندم
  • ۱ پیمانه لوبیا قرمز
  • ۱ عدد پیاز...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : -Atlas
عقب
بالا