آداب و رسوم آشپزخانه محلی تالار گردشگری

  • نویسنده موضوع ❥لیلیِ او
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 20
  • بازدیدها 825
  • کاربران تگ شده هیچ

Amin

مدیر ارشد
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
تاریخ ثبت‌نام
6/1/22
ارسالی‌ها
11,916
پسندها
44,519
امتیازها
96,903
مدال‌ها
145
سطح
39
 
  • مدیرکل
  • #11

دنده کباب؛ کبابی لذیذ و متفاوت​



با طرز تهیه دنده کباب، یکی از پرطرفدارترین و خوشمزه‌ترین غذاهای محلی کرمانشاه آشنا شوید و با طبخ آن در منزل، تجربه‌ای متفاوت از خوردن کباب برای خود رقم بزنید.


غذاهای محلی کرمانشاه با طعم و مزه‌ای منحصربه‌فرد از خوشمزه‌ترین غذاهای محلی ایرانی هستند که طرفداران بسیاری دارند. دنده کباب، خورش خلال، آش سورانه، کوکو پاغازه، والک پلو، کوفته شیرین و ده‌ها غذای دیگر از غذاهای خوشمزه کرمانشاهی هستند که حتما باید در سفر به این استان زیبا آن‌ها را امتحان کنید.
دنده کباب یکی از انواع کباب‌های خوشمزه و لذیذ ایرانی و بسیار شبیه به شیشلیک است که خاستگاه آن به شهر تاریخی کرمانشاه برمی‌شود. دنده کباب با گوشت دنده گوسفند درست می‌شود و نسخه اصیل...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

Amin

مدیر ارشد
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
تاریخ ثبت‌نام
6/1/22
ارسالی‌ها
11,916
پسندها
44,519
امتیازها
96,903
مدال‌ها
145
سطح
39
 
  • مدیرکل
  • #12

خورشت خلال از غذاهای محلی کرمانشاه




مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت خورشتی۴۰۰ گرم
خلال بادام۲۰۰ گرم
زرک سیاه½ لیوان
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
گلاب۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
لیمو عمانی۲ عدد
پیاز۱ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه خورش خلال​

...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش

Amin

مدیر ارشد
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
تاریخ ثبت‌نام
6/1/22
ارسالی‌ها
11,916
پسندها
44,519
امتیازها
96,903
مدال‌ها
145
سطح
39
 
  • مدیرکل
  • #13

آش عباسعلی | طرز تهیه “آش عباسعلی” کرمانشاهی​



مواد لازم برای درست کردن آش عباسعلی

  1. گوشت دنده گوسفندی 311 گرم
  2. گندم پوست کنده 1/5 پیمانه
  3. برنج نصف پیمانه
  4. عدس نصف پیمانه
  5. نخود نصف پیمانه
  6. لوبیا چیتی نصف پیمانه
  7. لوبیا سفید نصف پیمانه
  8. پیاز درشت برای پیاز داغ 5 عدد
  9. سیر برای سیر داغ 11 حبه
  10. نعناع خشک برای نعناع داغ به میزان لازم
  11. روغن حیوانی به میزان...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

Amin

مدیر ارشد
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
تاریخ ثبت‌نام
6/1/22
ارسالی‌ها
11,916
پسندها
44,519
امتیازها
96,903
مدال‌ها
145
سطح
39
 
  • مدیرکل
  • #14

۲ طرز تهیه آش سورانه کرمانشاه با گوشت و بدون گوشت​


آش سورانه یک آش خوشمزه محلی مخصوص کرمانشاه است که با استفاده از گیاهی خاص به نام سورانه تهیه می‌شود. این گیاه که در فصل بهار و در کوهپایه‌های زاگرس رشد می‌کند از مهم‌ترین سبزی‌ها در طرز تهیه آش سورانه کرمانشاه محسوب می‌شود. جالب است بدانید که گیاه سورانه شباهت زیادی به تره و برگ سیر دارد و طعم و عطر فوق‌العاده‌ای به آش می‌بخشد. آش سورانه جزو غذاهای نوروزی کرمانشاه و مناطق کردنشین ایران است و جزو آش‌های بهاری و تابستانی محسوب می‌شود. اما طرز تهیه آش سورانه با گوشت چگونه است؟ طرز تهیه آش سورانه بدون گوشت را بلد هستید؟ در این مقاله از سرویس آشپزی می‌توانید با طرز تهیه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

M A H D I S

ناظر ترجمه + عکاس انجمن
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کتاب
تاریخ ثبت‌نام
2/7/22
ارسالی‌ها
504
پسندها
7,969
امتیازها
21,773
مدال‌ها
31
سن
23
سطح
12
 
  • مدیر
  • #15
طرز تهیه شله مشهدی


مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت سر دست گوسفندی
۵۰۰ گرم
پیاز
۳ عدد
بلغور
۲۰۰ گرم
...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : M A H D I S

M A H D I S

ناظر ترجمه + عکاس انجمن
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کتاب
تاریخ ثبت‌نام
2/7/22
ارسالی‌ها
504
پسندها
7,969
امتیازها
21,773
مدال‌ها
31
سن
23
سطح
12
 
  • مدیر
  • #16
آبگوشت بادمجان و کشک | کرمان

مواد اولیه:

  • کشک ساییده ۱ پیمانه
  • گوشت چرب با استخوان ۵۰۰ گرم
  • نخود و لوبیا سفید ۲۰۰ گرم
  • سیب زمینی پوست کنده ۱ عدد
  • پیاز یک عدد متوسط
  • بادمجان قلمی ۸ عدد
  • چغندر ورقه شده ۱ عدد
  • خیار ۴ عدد
  • نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم


    طرز تهیه انواع غذاهای محلی کرمان, جدید ۱۴۰۱ -❤️ گهر

    طرز تهیه:

    ۱٫ نخود و لوبیا را از شب قبل خیس می کنیم و هنگام پخت غذا، آب آن ها را خالی می کنیم و می شوییم. پیاز را چهار قاچ می کنیم. گوشت استخوان دار را...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش
امضا : M A H D I S
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] -Atlas

M A H D I S

ناظر ترجمه + عکاس انجمن
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کتاب
تاریخ ثبت‌نام
2/7/22
ارسالی‌ها
504
پسندها
7,969
امتیازها
21,773
مدال‌ها
31
سن
23
سطح
12
 
  • مدیر
  • #17
آبگوشت زیره: کرمان

زیره ساییده ۱ پیمانه
گوشت چرب با استخوان ۵۰۰ گرم
نخود و لوبیا سفید ۲۰۰ گرم





  • سیب زمینی پوست کنده ۱ عدد
  • پیاز یک عدد متوسط
  • بادمجان قلمی ۸ عدد
  • چغندر ورقه شده ۱ عدد
  • خیار ۴ عدد
  • نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم



طرز تهیه



۱٫ نخود و لوبیا را از شب قبل خیس می کنیم و هنگام پخت غذا، آب آن ها را خالی می کنیم و می شوییم. پیاز را چهار قاچ می کنیم. گوشت استخوان دار را همراه با پیاز و حبوبات، روی حرات قرار می دهیم. بعد از ۲ ساعت، زردچوبه و فلفل و سیب زمینی را اضافه می کنیم. پس از پخت...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : M A H D I S
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] -Atlas

M A H D I S

ناظر ترجمه + عکاس انجمن
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کتاب
تاریخ ثبت‌نام
2/7/22
ارسالی‌ها
504
پسندها
7,969
امتیازها
21,773
مدال‌ها
31
سن
23
سطح
12
 
  • مدیر
  • #18
خورش آلوچه | کرمان

مواداولیه:


  • گوشت ۴۰۰ گرم
  • لوبیاچیتی ۱۰۰ گرم
  • رب یک قاشق سوپ خوری
  • سبزی خشک ۳۰۰ گرم
  • پیاز سرخ شده نصف پیمانه
  • الوچه خشک ۱۰۰ گرم
  • آبلیمو دو قاشق سوپ خوری
  • روغن نصف پیمانه
  • ادویه به میزان لازم



طرز تهیه انواع غذاهای محلی کرمان, جدید ۱۴۰۱ -❤️ گهر

۱٫ گوشت را با پیاز تفت میدهیم و لوبیای خیس شده را با مقداری ابجوش به گوشت اضافه میکنیم. نمک و ادویه ها را افزوده و می گذاریم با حرارت ملایم پخته شود.​

...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : M A H D I S
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] -Atlas

M A H D I S

ناظر ترجمه + عکاس انجمن
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کتاب
تاریخ ثبت‌نام
2/7/22
ارسالی‌ها
504
پسندها
7,969
امتیازها
21,773
مدال‌ها
31
سن
23
سطح
12
 
  • مدیر
  • #19
خورش بز قرمه.کرمان
خورش بز قرمه از غذاهای سنتی کرمان است که به دلیل داشتن نخود، گوشت و کشک بسیار مقوی و حاوی پروتئین است. خورش بز قرمه را میتوانید با نان و یا با برنج میل کنید.
مـواد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : M A H D I S
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] -Atlas

M A H D I S

ناظر ترجمه + عکاس انجمن
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کتاب
تاریخ ثبت‌نام
2/7/22
ارسالی‌ها
504
پسندها
7,969
امتیازها
21,773
مدال‌ها
31
سن
23
سطح
12
 
  • مدیر
  • #20
خورش بِه آلو.کرمان
خورش به و آلو خوشمزه و مغذی است و از خورش های سنتی ایرانی است، تهیه خورش به در پاییز که فصل به است مرسوم میباشد.
مواد اولیه:
  • ۵۰۰ گرم گوشت خورشتی
  • ۲ عدد پیاز متوسط
  • آب به مقدار لازم
  • ۳ عدد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : M A H D I S
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] -Atlas
عقب
بالا