مرحله اول
برای تهیه سوتلاچ خوشمزه در ابتدای کار برنج را به همراه آب درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط گذاشته و اجازه می دهیم برنج کاملا پخته و شفته شود و آب درون قابلمه کاملا تبخیر شود.
مرحله دوم
زمانی که آب درون قابلمه کشیده شد، شیر را به همراه شکر درون قابلمه ریخته و مخلوط می کنیم، سپس اجازه می دهیم کمی غلیظ شود. در ادامه فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود.
مرحله سوم
در ادامه نشاسته ذرت را به همراه گلاب مخلوط می کنیم و به همراه پودر هل، وانیل و خامه صبحانه به قابلمه اضافه کرده، سپس مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. حالا سوتلاچ را درون کاسه های مقاوم در برابر...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.