متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

دسر طرز تهیه‌ی سوتلاچ

  • نویسنده موضوع FATEMEH ASADYAN
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 153
  • کاربران تگ شده هیچ

FATEMEH ASADYAN

مدیر بازنشسته
سطح
32
 
ارسالی‌ها
2,216
پسندها
26,168
امتیازها
51,373
مدال‌ها
45
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #1
1660924355069.png
مواد لازم سوتلاچ
برنج نیم دانه½ پیمانه
آب۳ پیمانه
شیر۳ پیمانه
شکر½ پیمانه
نشاسته ذرت۱ قاشق غذاخوری
گلاب۳ قاشق غذاخوری
پودر هل½ قاشق مرباخوری
وانیل½ قاشق مرباخوری
خامه صبحانه۱۰۰ گرم
 

FATEMEH ASADYAN

مدیر بازنشسته
سطح
32
 
ارسالی‌ها
2,216
پسندها
26,168
امتیازها
51,373
مدال‌ها
45
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #2

مرحله اول​

برای تهیه سوتلاچ خوشمزه در ابتدای کار برنج را به همراه آب درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط گذاشته و اجازه می دهیم برنج کاملا پخته و شفته شود و آب درون قابلمه کاملا تبخیر شود.

مرحله دوم​

زمانی که آب درون قابلمه کشیده شد، شیر را به همراه شکر درون قابلمه ریخته و مخلوط می کنیم، سپس اجازه می دهیم کمی غلیظ شود. در ادامه فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود.

مرحله سوم​

در ادامه نشاسته ذرت را به همراه گلاب مخلوط می کنیم و به همراه پودر هل، وانیل و خامه صبحانه به قابلمه اضافه کرده، سپس مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. حالا سوتلاچ را درون کاسه های مقاوم در برابر...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا