مرحله اول
برای تهیه کتلت روسی خوشمزه در ابتدای کار گوشت را به تکه های ریز خرد می کنیم، سپس درون چرخ گوشت می ریزیم و چرخ می کنیم. در ادامه شیر را روی نان باگت می ریزیم و اجازه می دهیم نان خیس بخورد.
مرحله دوم
در این مرحله سبزی جعفری را می شوییم و درون آبکش قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم آب اضافی اش خارج شود. در ادامه جعفری را روی تخته گوشت قرار می دهیم و به صورت ریز ساطوری می کنیم.
مرحله سوم
حالا نان باگت را با دست فشار می دهیم تا شیر اضافه از نان خارج شود، سپس نان و جعفری را به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم. در ادامه پوست پیاز را جدا می کنیم و می شوییم، سپس به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.
مرحله چهارم
...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.