مرحله اول
برای درست کردن شیرینی پفکی سیب در ابتدا خمیر هزار لایه را یک ساعت زودتر از فریزر خارج می کنیم تا باز شود سپس وسط سیب ها را با ابزار بیرون بیاورید و سیب ها را گرد گرد برش بزنید.
مرحله دوم
روی میز آرد می پاشیم و خمیر هزار لایه را روی آن می گذاریم و مقداری آرد روی خمیر پاشیده و با وردنه باز می کنیم دور تا دور خمیر را می بریم تا مرتب شود و خمیر را به ۶ قسمت مربع شکل تقسیم می کنیم.
مرحله سوم
مربع ها باید به اندازه ای باشند که وقتی حلقه سیب را می گذاریم از هر طرف یک سانت خمیر داشته باشید و از داخل مربع یک سانت وارد می شویم و هر گوشه را به شکل زاویه ۹۰ درجه یک برش می زنیم.
مرحله چهارم
برش ها تا حدی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.