مرحله اول
برای تهیه خوراک قارچ و مرغ ایتالیایی ابتدا آرد سفید را داخل یک بشقاب مناسب می ریزیم، سپس مقدار نمک و فلفل سیاه به آرد اضافه می کنیم. در ادامه تکه های گوشت مرغ را در آرد می غلطانیم تا با آرد پوشش داده شوند.
مرحله دوم
در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت متوسط قرار می دهیم و ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون و ۱ قاشق غذاخوری کره به تابه اضافه می کنیم. در ادامه تکه های مرغ را به تابه اضافه کرده و حرارت زیر تابه را ملایمتر می کنیم.
مرحله سوم
حالا مرغ ها را به خوبی تفت می دهیم تا هر دو سمتشان به خوبی سرخ شود. در ادامه مرغ ها را از تابه خارج می کنیم و کنار می گذاریم، سپس باقیمانده کره و روغن زیتون را به تابه اضافه می کنیم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.