- تاریخ ثبتنام
- 24/11/21
- ارسالیها
- 10,359
- پسندها
- 25,631
- امتیازها
- 83,373
- مدالها
- 54
سطح
34
اولاشه. با شخصیتا خوب آشنایی نداری برای همین توی قسمتای مهم زندگیشون که تو از قبل سر رشته نداری که چه اتفاقی افتاده و همش تو دیالوگ بیان میشه، انتقال احساس ضعیفه.قبلا خیلی صمیمانه و ساده نوشته بودی، ولی الان کلا متنت روعوض کردی و کامل ادبیش کردی. توصیفاتت به نسبت خوبه اما تو انتقال احساسات قوی عمل نکردی، موضوعت رو قشنگ انتخاب کردی و اون رو دوست دارم، لطفا ادامه بده.
حالا یه سوالقبلا خیلی صمیمانه و ساده نوشته بودی، ولی الان کلا متنت روعوض کردی و کامل ادبیش کردی. توصیفاتت به نسبت خوبه اما تو انتقال احساسات قوی عمل نکردی، موضوعت رو قشنگ انتخاب کردی و اون رو دوست دارم، لطفا ادامه بده.
کتاب که خودش به تنهایی کاری نمیکنه، مگر طلسم باشه که هر کس بهش طمع کنه گرفتار طلسم شه غیر از نگهبانش. البته یکم مرموز نشونش دادی و احساس میکنم قرار تنها کسی که بتونه به خوبی استفادش کنه بدونی که اسیبی ببینه، اون احتمالا اندیاست. البته اینم نظر منهحالا یه سوال
به نظرت اون کتابه شخصیت تاریک ماجراست یا نظرت تو همین ابتدا نسبت بهش چیه؟
مرسی گلم بابت نظر قشنگت
کجاهاش برات مبهم میشه؟
هنوز شخصیتش رشد نکرده. از لحاظ ظاهر اگه میگی که توصیفش کردم، از لحاظ اخلاقی هنوز کامل رشد نکرده تو فضای رماناونجایی که سرمه برای اولین بار وارد رمان شد دقیقا نتونستم بفهمم چطوری باید تصورش کنم