مرحله اول
برای تهیه کیک گاتوشا خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس شیر و شکر را درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با دور تند همزن برقی به خوبی هم می زنیم تا ذرات شکر حل شوند.
مرحله دوم
حالا پودر کاکائو را به همراه نسکافه و روغن مایع به کاسه اضافه کرده و مجددا هم می زنیم تا سس رقیق و یکدستی حاصل شود. در ادامه ۵ قاشق غذاخوری از سس را جدا کرده و کنار می گذاریم، سپس تخم مرغ ها را به همراه وانیل به کاسه می افزاییم.
مرحله سوم
حالا مواد را با دور تند همزن برقی به خوبی هم می زنیم تا یکدست شوند، سپس آرد، نمک و بیکینگ پودر را درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم. در ادامه مواد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.