متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

ESFJ سفیر | ESFJ

FARNIA

مدیر بازنشسته
سطح
12

ارسالی‌ها
551
پسندها
5,197
امتیازها
21,973
مدال‌ها
13
این تایپ تو مدرسه سعی می‌کنه که با همه رابطه دوستی سالم و خوبی برقرار کنه، این یکی از سیاست های خوب تایپ esfj هست!

FARNIA

مدیر بازنشسته
سطح
12

ارسالی‌ها
551
پسندها
5,197
امتیازها
21,973
مدال‌ها
13
تایپ esfj معمولاً از اینکه لیدر باشن خوشش نمیاد، ولی اگه لیدر بشه اون لیدری میشه که خیلی خوش اخلاق و خوبه و به کار ها هم خوب میرسه!

FARNIA

مدیر بازنشسته
سطح
12

ارسالی‌ها
551
پسندها
5,197
امتیازها
21,973
مدال‌ها
13
مهربونی esfj ها انقدر زیاد هست که هر وقت دیدتت بغلت کنه و رفع دلتنگی کنه، و در عین حال کینه به دل گرفتنشون خیلی بده!

FARNIA

مدیر بازنشسته
سطح
12

ارسالی‌ها
551
پسندها
5,197
امتیازها
21,973
مدال‌ها
13
اونا از خندیدن بسیار لذت می‌برند. آنها به ندرت بدون لبخند دیده می شوند، از خندیدن با دوستان و عزیزان لذت می برند. داشتن آرامش و به اشتراک گذاشتن علایق خود با افرادی که انها را دوست دارند، سرگرم‌کننده است. ESFJ ها اغلب از طیف وسیعی از موضوعات لذت می برند، به خصوص موضوعاتی که اطرافیان از آن لذت می‌برند. اونا اغلب عاشق موسیقی، رفتن به کنسرت، نوشتن، آشپزی، تماشای برنامه های تلویزیونی مورد علاقه خود و یافتن راه های جدید برای راضی کردن عزیزانشان هستند. چیزهایی که از آنها لذت می برند اگر نتوانند آنها را با دیگران به اشتراک بگذارند چندان سرگرم کننده نیست.

آبی پَرَست؛

هنرمند انجمن
سطح
36

ارسالی‌ها
2,475
پسندها
34,121
امتیازها
64,873
مدال‌ها
43
روزی که esfj دیگه به چیزای کوچیک و بی اهمیت اهمیت نده، آخر دنیاست

امضا : آبی پَرَست؛

آبی پَرَست؛

هنرمند انجمن
سطح
36

ارسالی‌ها
2,475
پسندها
34,121
امتیازها
64,873
مدال‌ها
43
افکار نصفه شبی esfj : شکلات از کاکائو درست می‌شه، کاکائو درخت داره، پس شکلات میوست

آبی پَرَست؛

هنرمند انجمن
سطح
36

ارسالی‌ها
2,475
پسندها
34,121
امتیازها
64,873
مدال‌ها
43
+ وقتی دلت گرفته چیکار می‌کنی ؟
؛ esfj : چیکار می‌تونم بکنم جز تظاهر ؟ همون کاری نیست که هممون می‌کنیم ؟ تظاهر به خوب بودن. نمی‌دونم، شاید برم و یکم با دوستم/پارتنرم دردودل کنم، یا برم بیرون از خونه و یکم برای خودم قدم بزنم و به گربه های خیابونی غذا بدم. یا اهنگ پلی کنم و همراهش بخونم و گاهی هم باهاش گریه کنم

آبی پَرَست؛

هنرمند انجمن
سطح
36

ارسالی‌ها
2,475
پسندها
34,121
امتیازها
64,873
مدال‌ها
43
؛ از هیچی نترس ولی از یه esfj که گشنشه و هیچی برای خوردن پیدا نمی‌کنه بترس

آبی پَرَست؛

هنرمند انجمن
سطح
36

ارسالی‌ها
2,475
پسندها
34,121
امتیازها
64,873
مدال‌ها
43
- متاسفم نمی‌خواستم ناراحتت کنم
؛ esfj : از عذرخواهی های تو خالی خستم

Natanahi

پرسنل مدیریت
مدیر تالار اخبار
سطح
11

ارسالی‌ها
1,263
پسندها
2,115
امتیازها
15,473
مدال‌ها
14
  • مدیر
تایپ ESFJ در برابر خشم از نظر روانشناسی:
این تیپ شخصیتی کاملا آگاه است چطور خود را به سایرین نشان دهد، بنابراین زمانی که خشمگین باشد روی رفتارش کنترل دارد. به جای منفجر شدن از عصبانیت، آن ها ترجیح می‌دهند آرام بمانند، گرچه از رها کردن فردی که آن‌ها را ناراحت کرده است نمی‌ترسند.
یک ESFJ برای جلوگیری از بدتر شدن شرایط از ماجرا فاصله خواهد گرفت، اما اگر کسی آن‌ها را بیش از حد تحت فشار بگذارد، ممکن است خشم فروبرده خود را سر هر کسی که در ماجرا نقش دارد، خالی کنند. این تیپ‌های شخصیتی مراقب، تلاش خواهند کرد با انجام فعالیت‌هایی مانند استراحت یا مطالعه خودشان را آرام کنند یا با یکی از دوستان نزدیک خود برای درد دل تماس بگیرند.
چه چیزهایی تایپ ESFJ را خشمگین می کند:
- رفتار بی‌ادبانه یا...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : Natanahi
عقب
بالا