مرحله اول
برای تهیه بورک پنیر و جعفری خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. در ادامه تخم مرغ ها را به همراه نمک و روغن مایع درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
حالا مواد درون کاسه را با چنگال به خوبی هم می زنیم تا بافت تخم مرغ باز شده، سپس مواد سس ترکیب و یکدست شوند. در ادامه جعفری را شسته و درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان کاملا خارج شود.
مرحله سوم
در این مرحله جعفری را به صورت ریز خرد کرده و درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس پنیر خامه ای را به کاسه اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب شوند. حالا درون ظرف پیرکس را با مقداری روغن چرب می کنیم.
مرحله...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.