مرحله اول
برای تهیه شیرینی گازوز به روش ترکیه ای در ابتدای کار شربت را آماده می کنیم، برای این منظور آب و شکر را درون یک قابلمه مناسب ریخته و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا شربت به مدت ۲۰ دقیقه بجوشد.
مرحله دوم
پس از گذشت این زمان مقداری آب لیمو ترش به قابلمه اضافه کرده و پس از چند جوش قابلمه را از روی حرارت بر می داریم تا شربت کاملا خنک شود. حالا خمیر مایه را به همراه نمک، تخم مرغ و آب گازدار درون یک کاسه می ریزیم.
مرحله سوم
حالا مواد را کمی مخلوط کرده، سپس آرد الک شده را کم کم به کاسه می افزاییم و ورز می دهیم تا خمیری نرم و لطیف که به دست نمی چسبد حاصل شود. در ادامه خمیر را به ۳ قسمت تقسیم کرده و چانه می گیریم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.