مباحث متفرقه پیدا کردن‌ رمان‌های بی‌نام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

roodabeh

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
25/1/20
ارسالی‌ها
2
پسندها
1
امتیازها
0
سطح
0

من ی رمانو چن سال پیش انلاین تا نصفه خوندم ایطو بود که دختره خلافکار بودو یه شب بارونی میزننشو میندازنش گوشه خیابون یه پسره که با وانت بار کار میکنه میبینش میبره خونش تازه پسره یه خواهرم داره کسی اسمشو میدونه؟؟؟؟

یاسی_۴۵

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
1/11/19
ارسالی‌ها
7
پسندها
7
امتیازها
3
سطح
0

سلام دوستان من چند وقت پیش یه رمان خوندم که دختره با پسر عموش بدون عشقی ازدواج میکنه ولی تصادف میکنن و دختره نابینا میشه ولی بعد برادر دوستش هزینه جراحی رو میده و عمل میکنه آخر با برادر دوستش ازدواج میکنه

Taranoombanooo

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
26/1/20
ارسالی‌ها
6
پسندها
4
امتیازها
3
سطح
0

سلام وقت بخیر
یه پسره هست اسمش امیره پاشم میلنگه و وضعیت مالیشون عالیه تو یه روستایی میره عاشق دختر (صاحبخونشه یا همسایشه) میشه.
دختره بیسواد بود مادر دختره میمیره مادر پسره به عنوان عروس قبولش نداره کسی اسم این رمانو میدونه؟!

Taranoombanooo

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
26/1/20
ارسالی‌ها
6
پسندها
4
امتیازها
3
سطح
0

سلام وقت بخیر
یه پسره هست اسمش امیره پاشم میلنگه و وضعیت مالیشون عالیه تو یه روستایی میره عاشق دختر (صاحبخونشه یا همسایشه) میشه.
دختره بیسواد بود مادر دختره میمیره مادر پسره به عنوان عروس قبولش نداره کسی اسم این رمانو میدونه؟!
لطفا کسی میدونه جواب بده سپاس

Sasa.Az

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
29/1/20
ارسالی‌ها
1
پسندها
2
امتیازها
0
سطح
0

سلام
من دنبال یه رمان میگردم که اسم دختره یلداس، شخصیت پسر رمان هم عمو زاده یلدا میشه، ولی اینا با هم برخوردی نداشتن یعنی اصلا ندیدن همدیگه رو
برادر بابا بزرگ یلدا با همون عموی پدر یلدا، یلدا و همین پسره رو مجبور ب عروسی با هم میکنه یجور ازدواج سنتی
و پسر هم طراح لباس اس اگه کسی میدونه لطف کنه اسمشو بگه داستان مال چند سال پیشه

hassanak

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
30/12/19
ارسالی‌ها
4
پسندها
1
امتیازها
0
سطح
0

سلام من دوباره دنبال رمانی هستم که دختره برای طرح پزشکیش به یک روستا میره اونجا یک دکتر دیگه هست که خیلی هم بد اخلاقه دختره تو همون درمانگاه میمونه تا اینکه دختره توی شب برفی برای درمان یکی میره سر میخوره و تو برفا میمونه و پاش میشکنه اون دکتره پیداش میکنه و درمانش میکنه لطفا اگر کسی میدونه اسمش بگه ممنون
خيلي وقته تو فكرش هستم اگر كسي ميدونه بگه

مهسا ذ

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
30/1/20
ارسالی‌ها
47
پسندها
73
امتیازها
103
سطح
0

با سلام دنبال یه رمان مبگشتم که دختره رشته عکاسی میخونه و از رفتار مردها بدش میاد و یه بار که برای عکاسی میره با صحنه دست دازی مواجه میشه و فرار میکنه پدر مادرش هر دو پزشک هستن برای فرار از ازدواج با دوست استادش که اونم به خاطر مسایل خانوادگی مجبور به ازدواجه عقد صوری میکنن ممنون میشم اگر میدونید اسمش و بهم بگید

S_j

کاربر سایت
رفیق جدید انجمن
تاریخ ثبت‌نام
6/9/19
ارسالی‌ها
67
پسندها
106
امتیازها
523
سطح
0

با سلام دنبال یه رمان مبگشتم که دختره رشته عکاسی میخونه و از رفتار مردها بدش میاد و یه بار که برای عکاسی میره با صحنه ت*جاوز مواجه میشه و فرار میکنه پدر مادرش هر دو پزشک هستن برای فرار از ازدواج با دوست استادش که اونم به خاطر مسایل خانوادگی مجبور به ازدواجه عقد صوری میکنن ممنون میشم اگر میدونید اسمش و بهم بگید
رمان لبهای ساکت

ساراابزدی

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
31/1/20
ارسالی‌ها
1
پسندها
2
امتیازها
0
سطح
0

سللام دوستان
من قبلا يه رماني خوندم درمورد پسري بود كه به اجبار پدر بزرگش دختر بچه ايي صيغه خودش ميكنه
دختربچه بزرگ كه ميشه عاشق همديگه ميشن

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.