من ی رمانو چن سال پیش انلاین تا نصفه خوندم ایطو بود که دختره خلافکار بودو یه شب بارونی میزننشو میندازنش گوشه خیابون یه پسره که با وانت بار کار میکنه میبینش میبره خونش تازه پسره یه خواهرم داره کسی اسمشو میدونه؟؟؟؟
سلام دوستان من چند وقت پیش یه رمان خوندم که دختره با پسر عموش بدون عشقی ازدواج میکنه ولی تصادف میکنن و دختره نابینا میشه ولی بعد برادر دوستش هزینه جراحی رو میده و عمل میکنه آخر با برادر دوستش ازدواج میکنه
سلام وقت بخیر
یه پسره هست اسمش امیره پاشم میلنگه و وضعیت مالیشون عالیه تو یه روستایی میره عاشق دختر (صاحبخونشه یا همسایشه) میشه.
دختره بیسواد بود مادر دختره میمیره مادر پسره به عنوان عروس قبولش نداره کسی اسم این رمانو میدونه؟!
سلام وقت بخیر
یه پسره هست اسمش امیره پاشم میلنگه و وضعیت مالیشون عالیه تو یه روستایی میره عاشق دختر (صاحبخونشه یا همسایشه) میشه.
دختره بیسواد بود مادر دختره میمیره مادر پسره به عنوان عروس قبولش نداره کسی اسم این رمانو میدونه؟!
سلام
من دنبال یه رمان میگردم که اسم دختره یلداس، شخصیت پسر رمان هم عمو زاده یلدا میشه، ولی اینا با هم برخوردی نداشتن یعنی اصلا ندیدن همدیگه رو
برادر بابا بزرگ یلدا با همون عموی پدر یلدا، یلدا و همین پسره رو مجبور ب عروسی با هم میکنه یجور ازدواج سنتی
و پسر هم طراح لباس اس اگه کسی میدونه لطف کنه اسمشو بگه داستان مال چند سال پیشه
سلام من دوباره دنبال رمانی هستم که دختره برای طرح پزشکیش به یک روستا میره اونجا یک دکتر دیگه هست که خیلی هم بد اخلاقه دختره تو همون درمانگاه میمونه تا اینکه دختره توی شب برفی برای درمان یکی میره سر میخوره و تو برفا میمونه و پاش میشکنه اون دکتره پیداش میکنه و درمانش میکنه لطفا اگر کسی میدونه اسمش بگه ممنون
خيلي وقته تو فكرش هستم اگر كسي ميدونه بگه
با سلام دنبال یه رمان مبگشتم که دختره رشته عکاسی میخونه و از رفتار مردها بدش میاد و یه بار که برای عکاسی میره با صحنه دست دازی مواجه میشه و فرار میکنه پدر مادرش هر دو پزشک هستن برای فرار از ازدواج با دوست استادش که اونم به خاطر مسایل خانوادگی مجبور به ازدواجه عقد صوری میکنن ممنون میشم اگر میدونید اسمش و بهم بگید
با سلام دنبال یه رمان مبگشتم که دختره رشته عکاسی میخونه و از رفتار مردها بدش میاد و یه بار که برای عکاسی میره با صحنه ت*جاوز مواجه میشه و فرار میکنه پدر مادرش هر دو پزشک هستن برای فرار از ازدواج با دوست استادش که اونم به خاطر مسایل خانوادگی مجبور به ازدواجه عقد صوری میکنن ممنون میشم اگر میدونید اسمش و بهم بگید