مهم ~ پیدا کردن رمان‌های بی‌نام ~

Z.A.D.I

منتقد ادبیات
سطح
12

تاریخ ثبت‌نام
30/10/22
ارسالی‌ها
553
پسندها
2,905
امتیازها
14,773
مدال‌ها
11
  • #2,691
سلام به همه من تازه واردم 🤭
دنبال یه رمان میگردم چند سال پیش خوندمش به صورت اینترنتی، دانلودش کرده بودم.
یه دختری از شهر اومد با ماشینش تو روستا. خیلی هم اهالی روستا خوششون نمیومد ازش.
دنبال یه راز خانوادگی بود. یه پسری کمکش کرد. یه مرد مرموزی هم بود که اخر به نظرم با پسری که دختره عاشقش شد برادر ناتنی هم از آب در اومدن.
کسی میدونه داستان رو؟ عنوانش رو؟ خیلی رو مخمه. میخوام باز بخونمش. یادمه یه خونه کوچک هم بود که برا مدتی دختره رفت توش برق و امکانات نداشت اولش. دختره یه مادر و خواهری هم داشت که بعدا بهش سر زدن.
یه زمین هم بود که توی جوونی پدر دختره آتیش میگیره و رازی توشه.
ابرها نگاه می کنند از مهسا زهیری

امضا : Z.A.D.I

mobinaseifabadi

ویراستار آزمایشی
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
3/10/24
ارسالی‌ها
30
پسندها
36
امتیازها
40
  • #2,692
سلام وقت بخیر
رمانی هست که یکی از دوستانم قبلا خوندن و فانتزی و در مورد تناسخه.
یه دختریه که مدام خواب یه دختر مو قرمز رو می‌دیده.
داستان میره گذشته که اونجا یه دختر موقرمز و یه پسر جنگجو بودن.(میگه اسم پسره دو بخشی بود و محمد داشت)
به طرز بدی کشته میشن و بعدا دختره متوجه میشه اون زندگی قبلی خودش بوده و دوباره پسره رو توی زمان خودش می‌بینه.
داستان مال ۶-۷ سال پیشه.
اسمش رو می‌دونید؟

امضا : mobinaseifabadi

mobinaseifabadi

ویراستار آزمایشی
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
3/10/24
ارسالی‌ها
30
پسندها
36
امتیازها
40
  • #2,693
سلام من دنبال رمانی می‌گردم که یک زمانی توی یه سایت آنلاین بود و زیاد چیزی ازش یادم نیست
اگر درست یادم باشه دختر داستان تاریخ می‌خوند. یک روز موضوع درسشون یکی از فرماندهان(فکر کنم آرتا بود) و معشوقه‌ش بود. دختر تصادف می‌کنه و وقتی چشم‌هاشو باز می‌کنه می‌بینه که به قدیم رفته و توی بدن معشوقه آرتاست. توی این صحنه توی کشتی بودن و جنگ می‌شه و فرمانده زن ایرانی هم توش حضور داشت. بعدا از کما درمی‌آد و مردی شبیه به آرتا رو می‌بینه.
کسی اسم اینو نمی‌دونست؟ توی یه سایتی بود که معروفم نبود. متاسفانه سایت رو گم کردم.

امضا : mobinaseifabadi

تسنیم

نو ورود
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
21/2/20
ارسالی‌ها
45
پسندها
65
امتیازها
103
  • #2,694
سلام وقت بخیر من دنبال یک رمانم گمش کردم خلاصش اینه ک همسر یک شهید بعداز شهادت شوهرش با پسر کوچیکش تو خونه مادرشوهره میمونن و زندگی میکنن تااینکه برادرشوهرش ک فککنم خلبان هم بود بعداز مدتها از خارج میاد و درنهایت بااین خانم ازدواج میکنه

پاییز پنهان

ناظر رمان
سطح
2

تاریخ ثبت‌نام
17/10/25
ارسالی‌ها
67
پسندها
248
امتیازها
1,023
مدال‌ها
3
  • #2,695
سلام وقت بخیر
رمانی هست که یکی از دوستانم قبلا خوندن و فانتزی و در مورد تناسخه.
یه دختریه که مدام خواب یه دختر مو قرمز رو می‌دیده.
داستان میره گذشته که اونجا یه دختر موقرمز و یه پسر جنگجو بودن.(میگه اسم پسره دو بخشی بود و محمد داشت)
به طرز بدی کشته میشن و بعدا دختره متوجه میشه اون زندگی قبلی خودش بوده و دوباره پسره رو توی زمان خودش می‌بینه.
داستان مال ۶-۷ سال پیشه.
اسمش رو می‌دونید؟

سلام نمی‌دونم درسته من جواب بدم یا نه
رمان میراث هلیوس رو چک کن ببین اون‌ نیست

raha3

نو ورود
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
25/5/26
ارسالی‌ها
1
پسندها
0
امتیازها
0
  • #2,696
سلام وقت بخیر
من یه رمانی رو چند سال پیش مطالعه کردم که به صورت فایل پی دی اف بود ، رمان در مورد دختری به اسم مستانه دانشجوی ارشد که در حال نگارش پایان نامه بود. استاد راهنما ،کسی رو برای راهنمایی به مستانه معرفی میکنن که در نهایت مستانه درگیر عشق یکطرفه به اون اقایی که استاد راهنماش معرفی کرده میشه ، اسم کسی که مستانه عاشقش میشد رو یادم نیس در نهایت مستانه میره ابراز علاقه میکنه به اون آقا و ازدواج میکنن با هم، لطفا اگه میدونید اسم این رمان رو، ممنون میشم بگید.

mobinaseifabadi

ویراستار آزمایشی
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
3/10/24
ارسالی‌ها
30
پسندها
36
امتیازها
40