مباحث متفرقه پیدا کردن رمان‌های بی‌نام

arialanjh

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
21/4/25
ارسالی‌ها
1
پسندها
0
امتیازها
0
سطح
0

• #2,541
سلام من دنبال ی رمان میگردم که اسمشو فراموش کردم ،راجع به ی دختریه به اسم پرنیان که پدرش وکیله و به خیلی وقت پیش ی پرونده رو قبول نمیکنه چون خیلی وکیل معتقدیه و میدونسته که شخصی که طرف این پروندس آدم درستی نیست اون پروندرو قبول نمیکنه ،اما مثل اینکه اون شخص اون پرونده رو برنده میشه و باعث میشه که یک خانواده بدبخت بشن ،حالا پسر اون اون خانواده که بدبخت شدن بزرگ شده و خیلی ام پولدار شده و فکر میکنه عامل بدبختیش پدر پرنیانه پس با نقشه به پرنیان نزدیک میشه و باهاش ازدواج میکنه تا انتقام بگیره و بعداز ازدواج همه چیو به پرنیان میگه و طلاقش میده

arazm

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
2/5/25
ارسالی‌ها
3
پسندها
0
امتیازها
0
سطح
0

• #2,542
سلام من دنبال یه رمان هستم که پسره طلا فروشه و یه زن حامله میاد توی طلا فروشیش برای فروش حلقش و هموم موقع دردزایمان میگیردش و پسره کمکش میکنه و کنار خوندش بهش خونه میده عاشقش میشه صیغش میکنه خود پسره هم یه بار ازدواج کرده بوده طلاق گرفته
اگه متونین برای پیدا کردنش کمکم کنین ممنون میشم

arazm

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
2/5/25
ارسالی‌ها
3
پسندها
0
امتیازها
0
سطح
0

• #2,543
سلام یه رمان قبلاخوندم دختر عاشق پسر داییشه و پسره بهش بی اعتنایی میکنه و پسربا دختر همسایشون ازدواج میکنه و دختره هم با خواستگارش که مذهبیه ازدواج میکنه و بعد عاشق اون میشه پسره براش یه باغچه توی حیاط درست میکنه و گل میکاره توش
ممنون میشم بهم بگین

samiraoooo

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
2/5/25
ارسالی‌ها
2
پسندها
0
امتیازها
0
سطح
0

• #2,544
سلام اسم این رمان رو میخواستم
یه دختره پدرش مرده بود ولی مادرش زنده بود
با یه پسر به اسم امیر ازدواج کرده بود و یه بچه داشتن اما انگار پسره خلافکار بود که دختره طلاق گرفته پسره هم برای اینکه برگردع نمیزاشت بچشو ببینه و میخواست با یه دختر با فامیلی مختاری ازدواج کنه تا دختره برگرده و یادمع یه سگ گنده هم داشت
ممنون میشم اسم رمان رو بگید

samiraoooo

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
2/5/25
ارسالی‌ها
2
پسندها
0
امتیازها
0
سطح
0

• #2,545
سلام من دنبال یه رمان هستم که پسره طلا فروشه و یه زن حامله میاد توی طلا فروشیش برای فروش حلقش و هموم موقع دردزایمان میگیردش و پسره کمکش میکنه و کنار خوندش بهش خونه میده عاشقش میشه صیغش میکنه خود پسره هم یه بار ازدواج کرده بوده طلاق گرفته
اگه متونین برای پیدا کردنش کمکم کنین ممنون میشم
شاه مقصود هست

arazm

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
2/5/25
ارسالی‌ها
3
پسندها
0
امتیازها
0
سطح
0

• #2,546
سلام یه رمان قبلاخوندم دختر عاشق پسر داییشه و پسره بهش بی اعتنایی میکنه و پسربا دختر همسایشون ازدواج میکنه و دختره هم با خواستگارش که مذهبیه ازدواج میکنه و بعد عاشق اون میشه پسره براش یه باغچه توی حیاط درست میکنه و گل میکاره توش
ممنون میشم بهم بگین

شاه مقصود هست
مرسیییییییی

eblisss3

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
4/5/25
ارسالی‌ها
2
پسندها
1
امتیازها
0
سطح
0

• #2,547
«دختر زمین بود. با هر قدمی که بر خاک می‌گذاشت، بوی زندگی را در ریه‌هایش می‌کشید. دلش می‌خواست مثل گندم، آزاد در باد برقصد، نه در کیسه‌ای بسته، منتظر آسیاب.» اسم این رمان رو کسی یادشه؟ دستگاه بسته بندی