مهم ~ پیدا کردن رمان‌های بی‌نام ~

یاسمنان

نو ورود
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
10/3/26
ارسالی‌ها
6
پسندها
4
امتیازها
3
  • #2,671
دنبال رمانی ام که دختره از دوست پسرش خامله میشه خانوده اش میفهمن انقد کتکش میزنن که بچه اش سقط میشه و بعد از اون طردش میکنن و مجبور میشه با دوست پسرش ازدواج کنه و دوست پسرش هم شروع میکنه به کتک زدنش و اذیت کردنش و دختره میره توی یک کارخونه ای کار کنه که پسر صاحب کارخونه ازش متنفره و بعد این دوتا کم‌کم عاشق هم میشن
آبرویم را پس بده
بعدم پسره عاشق دختره میشه

یاسمنان

نو ورود
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
10/3/26
ارسالی‌ها
6
پسندها
4
امتیازها
3
  • #2,672
سلام رمان درباره دختری بود که خانوادشو فکر کنم تو زلزله از دست داده بود بعدش تو تهران معلم زبان بود همسایه روبه روییش هم پسر بود که صاحب اون مجتمع بود یه چیزی دیگه که یادمه این بود که دختر بعدا با دوست این پسره ازدواج هم کرد
رمان ساختمان دو واحده... رمانشو دارم اگه پیدا نکردی بهم پیام بده

Mobina.yahyazade

پرسنل مدیریت
مدیر تالار کتاب
سطح
13

تاریخ ثبت‌نام
14/5/20
ارسالی‌ها
901
پسندها
4,814
امتیازها
22,973
مدال‌ها
15
  • مدیر
  • #2,673
سلام عزیزان یه رمان میخوندم مال چندسال پیش اسم رمان رو یادم نیست .
شخصیت اصلی داستان دختره روژان و پسره ماکان بود.
دختره یه خواهر ناتنی بزرگتر داشت که بعداینکه خانوادش فوت خواستن وصیت باز کنن میفهمه که ناتنی و پدر مادر اصلیش توی روستان.
بعد تصمیم مبگیره اونارو ببینه و بعدش میره روستا از قضا پسرعموی ارباب روستا که همون ماکان هست ازش خوشش میاد و اونم ماکان به پدر رز حکم میکنه که دختر رو بتید به پسر عموم بدی و بعد اینکه رزان میفهمه باعجله میاد رویتا و عروسی رو بهم میزنه و لعد از اونجا با ماکان باهم دعوا بحث داشتن .
بعدا ماکان عاشقش میشه اما دختره حسی نداره
باهم بزن بزن زیاد داشتن چندبار شلاق میخوزه..... یه برادردم ماهان داشته اسمش ماهان...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : Mobina.yahyazade

M A H D I S

پرسنل مدیریت
مدیر تالار کتاب
سطح
24

تاریخ ثبت‌نام
2/7/22
ارسالی‌ها
771
پسندها
11,648
امتیازها
28,473
مدال‌ها
39
  • مدیر
  • #2,674
سلام وقت بخیرمن یه رمانی خونده بودم پسره ادم معروفی بود زن اولش میمیره ازش یه دختر میمونه بعد پسره با یه دختر دیگه که تصادف میکنه بعد فراموشی میگیره پرستار بچش میشه فک کنم اسم دختره آتریسا بود اسمشو اگه میدونید بگید
یک بغل تنهایی رو چک کنید.

امضا : M A H D I S
عقب
بالا