مباحث متفرقه پیدا کردن‌ رمان‌های بی‌نام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

behin 137171

نو ورود
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
18/2/20
ارسالی‌ها
4
پسندها
5
امتیازها
0
:458159-cb52a51dde0f659624b862e153db48f9:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] OLD LOVER

Gomnam.G-M

رو به پیشرفت
سطح
11

تاریخ ثبت‌نام
2/6/19
ارسالی‌ها
170
پسندها
2,944
امتیازها
16,413
مدال‌ها
8
سلام .. یک رمان بود که من یادم نمیاد اسمشو .... داستانش در مورد دختری بود که یه خواهر کوچیک داشت که 5 سالش بود به اسم همتا .... خودش خیلی دوست داشت مادر بشه ، همسایه اش یه خانمی بود که آرزوی دیدن نوه اشو داشت اما پسرش که خارج از کشور بود از ازدواج متنفر بود ... اون خانم به دختره پیشنهاد میده با استفاده از روش های جدید بارداری براش نوه بیاره بدون اینکه پسرش بخاد برگرده یا ازدواج کنه ... ( اسم روششو نمیدونم !!!! ) دختره 9 ماه صیغه پسره میشه و باردار میشه یه دختر بدنیا میاره اسمشو میذاره همراز . اون پسر برمیگرده بقیشو یادم نیست
کوه پنهان رو چک کنید

دارا

نو ورود
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
19/2/20
ارسالی‌ها
1
پسندها
2
امتیازها
0
دقیق بخوام بگم دخترهبا نامزدش میرن روستایی ک فامیلای پسرن و مثل اینکه پسره یه گند ناموسی بالا میاره دنبالش میکنن ک ی بلایی سرش بیارن و اتفاقی میوفته ک فک میکنن پسره مرده
دایی پسره برای حفاظت از جون دختره ک اونم نزنن ی بلایی سرش بیارن ازدواج میکنه با هم از ایران میرن و اونجا پسره یه رفیقی داره ک ترنسه و ..

behin 137171

نو ورود
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
18/2/20
ارسالی‌ها
4
پسندها
5
امتیازها
0

S_j

رفیق جدید انجمن
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
6/9/19
ارسالی‌ها
67
پسندها
106
امتیازها
523
دقیق بخوام بگم دخترهبا نامزدش میرن روستایی ک فامیلای پسرن و مثل اینکه پسره یه گند ناموسی بالا میاره دنبالش میکنن ک ی بلایی سرش بیارن و اتفاقی میوفته ک فک میکنن پسره مرده
دایی پسره برای حفاظت از جون دختره ک اونم نزنن ی بلایی سرش بیارن ازدواج میکنه با هم از ایران میرن و اونجا پسره یه رفیقی داره ک ترنسه و ..
رمان
سلام یه رمانی بود دختره با دایی نامزدش مجبور میشه ازدواج کنه
فک میکنن نامزدش مرده و برای حفاظت از دختره داییه باهاش ازدواج میکنه
با دختره میرن خارج پسره یه رفیق ترنس داره ک با هم زندگی میکنن
رمان عابر بی سایه

Sahar badrooj

نو ورود
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
20/2/20
ارسالی‌ها
1
پسندها
0
امتیازها
0
سلام من دنبال رمانی میگردم که دو دوست با هم دانشگاه میرن بعد یکی از اونا با استادش ازدواج میکنه بعد برادر استاد عاشق دوست زن داداشش میشه بعد با هم ازدواج میکنن بعد اخر رمان دختره تصادف میکنه میمیره

P€TRO$

نو ورود
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
20/2/20
ارسالی‌ها
3
پسندها
3
امتیازها
0
سلام دنبال يك رمان مي گردم كه توش دختره رو يكي شكنجه مي كرده بعد از چند وقت خوي حيواني مي گيره توي يك مهموني يكي پيدا مي كنتش و دكتره و كمكش مي كنه خوب شه (فكر كنم دكتر مغز و اعصاب بود) ، و با دوستاش خوبش مي كنن بعد پدر مادرش رو پيدا مي كنه و دختره عاشقش ميشه و اين ميره يك كشور ديگه به عنوان دكتر بدون مرز بعدش دختره ميره تو اتاق خودش و افسرده ميشه و پدر دختره ميره التماس مي كنه كه پسره برگرده

تسنیم

نو ورود
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
21/2/20
ارسالی‌ها
44
پسندها
65
امتیازها
103
دانبال چند تا رمان جالب می گردم مثل بانوی قصه،بامن حرف بزن،زخم پاییز
لطفا چندتا جدید بهم معرفی کنید

~HADIS~

مدیر بازنشسته
سطح
25

تاریخ ثبت‌نام
7/6/18
ارسالی‌ها
1,264
پسندها
19,077
امتیازها
42,073
مدال‌ها
27
من یه مدت پیش یه رمان خوندم یه دختر خانومی بودن که پدرشون نقاش بود و باید برای یه مسابقه ای به یکی از کشور ها می‌رفت پس به پسر یکی‌از دوستان قدیمی گفت که بیاد پیش دخترش و اون پسر فوق العاده شیطون بودو در ضمن خارج از کشور زندگی می‌کردن

........M.........

نو ورود
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
30/12/19
ارسالی‌ها
16
پسندها
628
امتیازها
3,590
من یه مدت پیش یه رمان خوندم یه دختر خانومی بودن که پدرشون نقاش بود و باید برای یه مسابقه ای به یکی از کشور ها می‌رفت پس به پسر یکی‌از دوستان قدیمی گفت که بیاد پیش دخترش و اون پسر فوق العاده شیطون بودو در ضمن خارج از کشور زندگی می‌کردن
رمان ( من?عشق?نه)

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Cãlypso
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
عقب
بالا