مباحث متفرقه پیدا کردن‌ رمان‌های بی‌نام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ARAM RAD

کاربر سایت
رفیق جدید انجمن
تاریخ ثبت‌نام
14/1/19
ارسالی‌ها
50
پسندها
896
امتیازها
4,848
مدال‌ها
6
سطح
7

سلام من دنبال یه رمان می‌گردم که درباره‌ی یه دختر بود که از خارج برمی‌گرده. خواهر دوقلوش می‌میره و اون خودش رو جای خواهرش جا می‌زنه و می‌ره تو یه روستا زندگی می‌کنه. اسم خواهرش مهتاب بود معلم بود خودش هم فکر کنم ستاره بود.
این دختره هم همه‌ش عذاب وجدان داشت به‌خاطر شوهر خواهرش، بعدش هم معلوم شد اون می‌دونسته این دختره خواهر زنشه. آخرش هم با هم ازدواج می‌کنن.
شوهر مهتاب یه نامادری داشت که خواهرزاده‌ش رو اذیت می‌کرد و... .
ممنون می‌شم اگه می‌دونین اسمش رو بگین.

عشق ارباب...ستاره و شایا

امضا : ARAM RAD

ARAM RAD

کاربر سایت
رفیق جدید انجمن
تاریخ ثبت‌نام
14/1/19
ارسالی‌ها
50
پسندها
896
امتیازها
4,848
مدال‌ها
6
سطح
7

دوستان منم دنبال یه رمانی هستم که اسم دختره هنگامه هست و اسم پسره پیروز...این دختره یکی از پاهاش کوتاه بود ولی اصلا ناراحت نبود بابت این قضیه و دکترا گرفته بود این پیروز هم پسر عمه اش بود و برا تحصیل و دکترا گرفتن اومده بود خونه ی هنگامه اینا...البته کنار داستان اینا یه داستان دیگه ام بود ولی یادم نیست...خلاصه اخرش پیروز سرطان می گیره ولی به هیشکی نمی گه و می خواد از هنگامه طلاق بگیره اما برادرش با کلی جیمز باند بازی می فهمه و نمی زاره...اخرش هم اینا دختر دار میشن و اسم دختره رو سونال مس زارن...اگه کسی می دونه بهم بگه اسمشو

امضا : ARAM RAD
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] S_j

Gomnam.G-M

رو به پیشرفت
رو به پیشرفت
تاریخ ثبت‌نام
2/6/19
ارسالی‌ها
170
پسندها
2,944
امتیازها
16,413
مدال‌ها
8
سطح
11

یه رمان بود دختره دانشجویه مهندسیه استادش خاستگارش بود بعد واحدشو عوض کرد استاد جدیده خیلی اخمو بود ..واسش خاستگار اومد یهو فهمید همون استاد اخموهست ... بعد ازدواج کرد ..باهم بد بودن یه روز ک تو دانشگاه میپیچه استاده با دانشجوش رابطه داره دانشجو رو میبرن حراست ولی نمیگه اونا زنو شوهرن چون استاده گفته نمیخوام ابرومو ببری اسمشو بگین از بس گشتم دنبالش روانی شدم
مهمان زندگی نیست

Baroonyes

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
30/12/19
ارسالی‌ها
3
پسندها
6
امتیازها
0
سطح
0

با سلام خدمت تمامی عزیزان
طبق تقاضاهایی که داشتیم مبنی بر زدن این بخش، تاپیک زده شد؛ ولی در صورت رعایت نکردن قوانین تاپیک بسته خواهد شد‌.

قوانین:

●تاپیک برای پیدا کردن رمان های گمنام می باشد، پس لطفا "معرفی" یا "درخواست رمان" نداشته باشید!

●برای پیدا کردن رمان مد نظرتون، فقط کافیه که خلاصه ای از رمان یا نکته های بولد اون‌ رمان که...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] فندق

Baroonyes

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
30/12/19
ارسالی‌ها
3
پسندها
6
امتیازها
0
سطح
0

سلام.یه رمانی قبلا خوندم ک اسمش یادم نمیاد.درباره ی یه پسر تر*نس به اسم نامی بود ک دختر عمه اش اونو دوست داشت ولی نمیدونست که تر*نسه.بعداز تغییر جن*سیت اسم خودشو گذاشت نازنین.پسره(که الان دختر شده)یه داداش داره ک بامادرشون خارج زندگی میکنه.لطفا اگه لسمشو میدونه بگه.ممنون

S_j

کاربر سایت
رفیق جدید انجمن
تاریخ ثبت‌نام
6/9/19
ارسالی‌ها
67
پسندها
106
امتیازها
523
سطح
0

دوستان منم دنبال یه رمانی هستم که اسم دختره هنگامه هست و اسم پسره پیروز...این دختره یکی از پاهاش کوتاه بود ولی اصلا ناراحت نبود بابت این قضیه و دکترا گرفته بود این پیروز هم پسر عمه اش بود و برا تحصیل و دکترا گرفتن اومده بود خونه ی هنگامه اینا...البته کنار داستان اینا یه داستان دیگه ام بود ولی یادم نیست...خلاصه اخرش پیروز سرطان می گیره ولی به هیشکی نمی گه و می خواد از هنگامه طلاق بگیره اما برادرش با کلی جیمز باند بازی می فهمه و نمی زاره...اخرش هم اینا دختر دار میشن و اسم دختره رو سونال مس زارن...اگه کسی می دونه بهم بگه اسمشو
احساس من معلول نیست

zhzm

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
29/12/19
ارسالی‌ها
2
پسندها
1
امتیازها
0
سطح
0

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] فندق

Sepide78

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
30/12/19
ارسالی‌ها
2
پسندها
13
امتیازها
30
سطح
0

سلام به جمع بی خوابا من دنبال رمانی ک دوتادوست(دختر)که تو یتیم خونه وبودن بعداینا رو میبرن اردو بعدانجا این دوتا رو میدزدن میبرن خارج میشن خدمه و خلاصه دختره یه پلنگ سیاه هم داشت و...:suicide2:

Mαиıα

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
28/11/19
ارسالی‌ها
10
پسندها
58
امتیازها
83
سطح
0

من یک رمان خوندم ولی یادم نیست اسمش و اینارو اونجوری که یادمه دختره و پسره ازدواج میکنند بعد دختره نمی دونم چی می شه که میره یا پسره ولش می کنه بعد دختره حامله بوده پسرم نمیدونسته دختره بچش به دنیا میاد و چن وقت بعد اتفاقی پسرو تو خیابون میبینه بجه بغلش بوده پسره شک میکنه میگه بچه کیه میگه مال دوستمه ولی پسره یواشکی پستونک بچه رو برداشته بودهِ ِDNAمیده میفهمه مال خودشه
همینش یادم بود اگه می دونین بگین بهم ممنون
اگه فهمیدی اسمشو به منم بگو
بنظر جالب میاد

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] moon girl

Sepide78

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
30/12/19
ارسالی‌ها
2
پسندها
13
امتیازها
30
سطح
0

سلام لطفا اگه کسی رمانی که توش دوتادختر یتیم که بردنشون اردو واونجاهم دزدیده شدن وفروخته شدن وهرکدوم یه جایی هستن ویکیشون یه ببر سیاه پیدا میکنه بزرگش میکنه بعد مجبور به خدمتکاری تو خونه ی یه پسر میشه که اونم ببر سیاه داشت و....اگه می‌شناسیم لطفا لطفا لطفا بگین
با تشکر

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.