غذا غذای ملل| طرز تهیه اشترودل گوشت و قارچ

  • نویسنده موضوع FAEZEH ASADYAN
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 233
  • کاربران تگ شده هیچ

FAEZEH ASADYAN

مدیر بازنشسته
سطح
8
 
ارسالی‌ها
433
پسندها
844
امتیازها
5,713
مدال‌ها
9
محل سکونت
جایی که پنجرش رو به خورشیده:)
  • نویسنده موضوع
  • #1

مواد لازم​

خمیر مایهیک قاشق چایخوری
شکریک قاشق چایخوری
تخم مرغدو عدد
روغن مایع۱۲۰ گرم
نمکنصف قاشق چایخوری
آردبه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم
گوشت چرخ کرده۲۰۰ گرم
قارچیک پیمانه
رب گوجه فرنگییک قاشق غذاخوری
جعفریمقدار کافی
پنیر پیتزا۲ قاشق غذاخوری
آب ولرمیک لیوان و یک پیمانه
...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش
امضا : FAEZEH ASADYAN
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin~

FAEZEH ASADYAN

مدیر بازنشسته
سطح
8
 
ارسالی‌ها
433
پسندها
844
امتیازها
5,713
مدال‌ها
9
محل سکونت
جایی که پنجرش رو به خورشیده:)
  • نویسنده موضوع
  • #2

مرحله ۱:​

برای شروع ابتدا خمیر اشترودل را تهیه می کنیم. برای این کار ابتدا یک لیوان آب ولرم و یک قاشق چایخوری شکر و یک قاشق چایخوری خمیر مایه را در داخل یک ظرف مخلوط می کنیم. به مدت ۱۰ دقیقه صبر می کنیم تا خمیر مایه اثر کند. پس از اینکه کمی پف کرد، ۲ عدد تخم مرغ و ۱۲۰ گرم روغن مایع را به آن اضافه می کنیم. سپس مخلوط را هم می زنیم و آرد را کم کم به این ترکیب اضافه می کنیم. توجه کنید که آرد را به اندازه ای اضافه کنید که خمیر تهیه شده به کف دست تان نچسبد. سپس به مقدار مورد نیاز نمک و فلفل را به خمیر اضافه کرده و روی آن را با یک پارچه بپوشانید. خمیر را باید در یک جای گرم نگهداری کنید تا پف کند و حجم خمیر افزایش پیدا کند.
[IMG alt="طرز تهیه...​
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : FAEZEH ASADYAN
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin~
عقب
بالا