M A H مدیر بازنشسته + عکاس انجمن هنرمند انجمن تاریخ ثبتنام 2/7/22 ارسالیها 712 پسندها 10,172 امتیازها 28,473 مدالها 39 سن 24 سطح 24 29/5/23 نویسنده موضوع #1 مردی با زنی در خیابان راه می رفت، از او پرسیدند که این زن کیست؟ مرد گفت :مادر شوهر این زن با مادر زن من دختر و مادر هستند ، نسبت این زن و مرد چیست؟ امضا : M A H
مردی با زنی در خیابان راه می رفت، از او پرسیدند که این زن کیست؟ مرد گفت :مادر شوهر این زن با مادر زن من دختر و مادر هستند ، نسبت این زن و مرد چیست؟
delnia مترجم انجمن + مدیر بازنشسته موسیقی هنرمند انجمن تاریخ ثبتنام 26/7/23 ارسالیها 2,318 پسندها 5,060 امتیازها 28,973 مدالها 52 سطح 21 1/10/23 #2 M A H D I S گفت مردی با زنی در خیابان راه می رفت، از او پرسیدند که این زن کیست؟ مرد گفت :مادر شوهر این زن با مادر زن من دختر و مادر هستند ، نسبت این زن و مرد چیست؟ کلیک کنید تا باز شود... پدر و دخترن امضا : delnia
M A H D I S گفت مردی با زنی در خیابان راه می رفت، از او پرسیدند که این زن کیست؟ مرد گفت :مادر شوهر این زن با مادر زن من دختر و مادر هستند ، نسبت این زن و مرد چیست؟ کلیک کنید تا باز شود... پدر و دخترن