متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

غذا طرز تهیه خورش فاصولیه

  • نویسنده موضوع هدیه امیری
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 3
  • بازدیدها 95
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

هدیه امیری

مدیر بازنشسته
سطح
13
 
ارسالی‌ها
1,067
پسندها
3,492
امتیازها
19,173
مدال‌ها
15
  • نویسنده موضوع
  • #1
مواد لازم برای ۴ نفر
پیاز درست۱ عدد
گوشت۲۰۰ گرم
لوبیا سبز۲۰۰ گرم
لوبیا سفید۱۵۰ گرم
گوجه فرنگی۱ الی ۲ عدد
سیب زمینی نگینی۲ عدد
رب گوجه فرنگی۲ قاشق سوپ خوری
سبزی معطربه مقدار لازم
زعفران دم کرده۳ قاشق غذاخوری
لیمو عمانی۴ عدد
آویشن۱ قاشق مربا خوری
نمکبه میزان لازم
فلفل سیاه و قرمزبه میزان لازم
روغنبه میزان لازم
طرز تهیه خورش فاصولیه
 
امضا : هدیه امیری

هدیه امیری

مدیر بازنشسته
سطح
13
 
ارسالی‌ها
1,067
پسندها
3,492
امتیازها
19,173
مدال‌ها
15
  • نویسنده موضوع
  • #2
مرحله اول
خیساندن حبوبات در آب از شب قبل، یکی از اصول پخت غذاهای حاوی حبوبات است. با این روش دیگر نیازی نیست تا نگران نفاخ بودن غذا باشید. لوبیا سفید را از ۲۴ ساعت قبل در آب بخیسانید و چندباری آب آن را عوض کنید.

مرحله دوم
البته این خورش را می توانید با لوبیا قرمز نیز تهیه کنید اما در بیشتر دستورهای این غذا از لوبیا سفید استفاده می شود. مقداری روغن در ماهیتابه ریخته و گوشت را کمی تفت می دهیم تا هر چهار طرف آن به خوبی تغییر رنگ دهد

مرحله سوم
پیازها را شسته و آن ها را بر روی تخته برش به صورت نگینی خرد کنید. این کار را باید برای گوجه نیز تکرار کنید. یادتان باشد که همیشه از گوجه فرنگی های تازه و سفت استفاده کنید. حالا مواد را کمی تفت می دهیم.
 
امضا : هدیه امیری

هدیه امیری

مدیر بازنشسته
سطح
13
 
ارسالی‌ها
1,067
پسندها
3,492
امتیازها
19,173
مدال‌ها
15
  • نویسنده موضوع
  • #3
مرحله چهارم
سپس اجازه می دهیم تا کمی رنگ سبزیجات تغییر کرده و نرم شود. اجازه بدهید تا کمی گوجه فرنگی درون قابلمه آب بیندازد. حالا باید لوبیا سفید را به آن اضافه کنید. اگر در زمان خیساندن لوبیا سفید به آن نمک اضافه کرده اید
مرحله پنجم
در این مرحله آن را آب بکشید تا هیچ اثری از نمک روی آن باقی نماند. نمک می تواند موجب دیرپز شدن گوشت شما شود. لوبیا سفید خیس خورده را به مواد اضافه کرده و در این مرحله یک لیوان آب جوش به آن اضافه می کنیم و در قابلمه را می گذاریم

مرحله ششم
سپس اجازه می دهیم تا گوشت به خوبی بپزد. سیب زمینی ها را به خوبی شسته و پوست بگیرید. آن را به شکل نگینی درشت خرد کنید. لوبیا سبز تازه را نیز به خوبی شسته و آن را به اندازه های دلخواه برش بدهید.

مرحله هفتم
بهتر است آن را به...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : هدیه امیری

هدیه امیری

مدیر بازنشسته
سطح
13
 
ارسالی‌ها
1,067
پسندها
3,492
امتیازها
19,173
مدال‌ها
15
  • نویسنده موضوع
  • #4
مرحله هشتم
برای طعم دار کردن خورش کمی رب گوجه فرنگی را در روغن تفت بدهید. این کار بوی خامی آن را گرفته و رنگ خورش شما را بهتر می کند. حالا نمک، فلفل و آویشن را به آن اضافه کرده و به خورش اضافه می کنیم.

مرحله نهم
برای ترشی این غذا از لیموعمانی استفاده می شود. شما می توانید از پرک لیموعمانی و یا حتی آبلیمو تازه و یا ترکیب این دو برای خورش فاصولیه استفاده کنید. اگر تمایل داشتید تا از لیموعمانی برای این خورش استفاده کنید؛

مرحله دهم
حتما آن ها را سوراخ کرده و اجازه دهید تا چند دقیقه ای در آب ولرم بماند. این کار کمک می کند تا تلخی لیمو عمانی گرفته شود. حالا می توانید آن را نیز به خورش اضافه کنید. زعفران دم کرده را نیز به خورش اضافه کنید. البته می توانید کمی زعفران هم برای اواخر پخت اضافه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : هدیه امیری
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
عقب
بالا