متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

جهان معرفي كشور ژاپن و همه چيز در مورد ان

  • نویسنده موضوع M A H D I S
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 37
  • بازدیدها 582
  • کاربران تگ شده هیچ

Rigina

مدیر بازنشسته
سطح
42
 
ارسالی‌ها
4,251
پسندها
41,857
امتیازها
74,373
مدال‌ها
63
  • #11
بعد از پایان جنگ جهانی دوم در اوت ۱۹۴۵، ژاپن، گام نهادن در راه تبدیل به کشوری دموکراتیک را آغاز نمود. قانون اساسی ژاپن که از سال ۱۹۴۷ لازم‌الاجرا بوده بر سه اصل استوار است: حاکمیت مردمی، احترام برای حقوق اولیه انسان و کناره‌گیری از جنگ. قانون اساسی همچنین استقلال سه شاخه مقننه، مجریه و قضائیه را تصریح نموده‌است.[۲۲]


امپراتور ناروهیتو و امپراتریس ماساکو
ژاپن یک کشور امپراتوری است. حکومت در آن به صورت سیستم پارلمانی، مشابه با بریتانیا می‌باشد که در حقیقت نخست‌وزیر آن را اداره می‌کند. امپراتور نماد کشور و وحدت ملی است و در رابطه با امور حکومتی قدرتی ندارد. تمامی کارهای امپراتور در رابطه با امور کشوری براساس توصیه‌ها و تصویب کابینه صورت می‌گیرد. با این حال امپراتور به عنوان رئیس کشور در...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

Rigina

مدیر بازنشسته
سطح
42
 
ارسالی‌ها
4,251
پسندها
41,857
امتیازها
74,373
مدال‌ها
63
  • #12
دولتهای مرکزی و محلی
در ژاپن ۴۷ استان و تعداد کل ۱۸۰۰ شهر کوچک و بزرگ و روستا وجود دارد (آوریل، ۲۰۰۷). هر شهرداری واجد شورا می‌باشد. فرمانداران استانی و شهرداران با رأی مردمی انتخاب می‌شوند. دولت محلی نسبت به دولت مرکزی واجد سیستم دموکراسی بی‌واسطه‌تری می‌باشد.[۲۲]

دیوان عالی ژاپن
دیوان عالی ژاپن، بالاترین ارکان قوه قضائیه است. این دیوان متشکل از ۱۵ نفر قاضی است که توسط ریاست دیوان اداره می‌گردد. ۲۰ دادگاه بخش- از عمومی‌ترین دادگاه‌های کشور به‌شمار می‌آیند و در تمام کشور ۵۰ دادگاه بخش در مراکز استان‌های ۴۷ گانه مستقر هستند. در این دادگاه‌ها به پرونده‌های حقوقی و جزایی به‌طور مشترک رسیدگی می‌شود.[۳۹]

اقتصاد
مقالهٔ اصلی: اقتصاد ژاپن

ژاپن اولین کشور استفاده‌کننده از قطارهای تندرو و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

Rigina

مدیر بازنشسته
سطح
42
 
ارسالی‌ها
4,251
پسندها
41,857
امتیازها
74,373
مدال‌ها
63
  • #13
فرهنگ
فرهنگ ژاپن طی هزاران سال از دوره جومون تا به امروز در حال تکامل بوده، فرهنگ معاصر ژاپن بسیار از آسیا، اروپا و آمریکای شمالی تأثیر پذیرفته‌است و در این بین نفوذ فرهنگ چینی پر رنگ‌تر است. ساکنان ژاپن دوره‌های طولانی انزوا را سپری کرده‌اند، ورود کشتی‌های غربی در قرن ۱۶ و ۱۹ میلادی و آشنایی مردم ژاپن با ادیان مختلف همچون مسیحیت عصری جدید را برای این کشور پدیدآورد که تغییرات فرهنگی و سنت‌شکنی‌های بعد از آن خالی از لطف نبود.[۴۶]

نخستین آثار ادبیات ژاپنی به‌شدت تحت تأثیر ارتباطات فرهنگی با چین و ادبیات چینی سروده شدند. این آثار به زبان چینی کلاسیک سروده می‌شدند. ادبیات هندی نیز با گسترش بودیسم در ژاپن بر ادبیات این کشور تأثیر گذاشت. اما در نهایت هنگامی که نویسندگان ژاپنی شروع به نوشتن...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

Rigina

مدیر بازنشسته
سطح
42
 
ارسالی‌ها
4,251
پسندها
41,857
امتیازها
74,373
مدال‌ها
63
  • #14
وسیقی

دو نوازنده در حال نواختن کوتو (راست) و شامیسن (چپ)
موسیقی ژاپن غنی و متنوع است، سازهایی چون «کُوتو» و «شامیسِن» از سازهای اصیل ژاپن هستند.[۴۸] شامیسن که به سه‌تار ژاپنی شهرت دارد و معمولاً همراه با سازهای دیگر نواخته می‌شود، در اصل در تئاترهای کابوکی و عروسکی دوره «ادو» کاربرد داشت. کوتو نیز به سنتور ژاپنی معروف است که از چوب درختی به نام «پائولونیا» ساخته می‌شود و هر تار آن خرک متحرک جداگانه‌ای دارد. این ساز را با زخمه‌هایی که به انگشتان اشاره، میانی و شست دست راست متصل است می‌نوازند.[۴۹]

پویانمایی

اَنیمه یا انیمه یک سبک از پویانمایی است که خاستگاه آن ژاپن بوده و به‌طور معمول بر مبنای مانگاها ساخته می‌شود.
اَنیمه دربارهٔ این پرونده تلفظ راهنما·اطلاعات یا انیمه یک سبک از...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

Rigina

مدیر بازنشسته
سطح
42
 
ارسالی‌ها
4,251
پسندها
41,857
امتیازها
74,373
مدال‌ها
63
  • #15
میگوی سرخ‌شده


ابی‌فرای
ابی‌فرای (به ژاپنی: エビフライ Ebi fry) یکی از غذاهایی است که توسط روغن‌پزی میگو تهیه می‌شود. در ژاپن نمونهٔ غذاهای به سبک غربی به شمار می‌آید. معمولاً میگویی که انتخاب می‌شود از نوع (به انگلیسی: Marsupenaeus) است.

برای تهیه آن ابتدا پوست میگو کنده می‌شود و داخل شکم او خالی شده و برای صاف ماندن آن بعد از پخت با کارد شکاف‌های کوچک عرضی در سمت شکم ایجاد می‌شود. سپس آن را در داخل مایعی از تخم مرغ و آرد و در آخر پودر نان فرو برده و سپس در روغن داغ و فراوان سرخ می‌شود. برای چاشنی از سس ویستا به زبان ژاپنی یا (به انگلیسی: Worcestershire sauce/Worcester sauce)، سس تارتار، آبلیمو و سس سویا استفاده می‌شود.
 

Rigina

مدیر بازنشسته
سطح
42
 
ارسالی‌ها
4,251
پسندها
41,857
امتیازها
74,373
مدال‌ها
63
  • #16
انگاوا

سوشی انگاوا
اِنگاوا (به ژاپنی: えんがわ Engawa) به باله ماهی کفشک زیتونی یا کفشک‌ماهیان راست‌روی گفته می‌شود. اِنگاوا به صورت ساشیمی یا سوشی در آشپزی ژاپنی استفاده می‌شود.

اوناگی (غذا)

اوناگی (انگلیسی: Unagi) در آشپزی ژاپنی به مارماهی‌سانان بخصوص مارماهی ژاپنی گفته می‌شود. در آشپزی ژاپنی اوناگی بیشتر بخشی از غذایی به نام اونادون یا اوناگی‌دون سرو می‌شود. اونادون یکی از انواع غذاهایی است که به نام دون‌بوری شناخته می‌شوند. در اونادون برنج پخته ژاپنی در زیر کاسه قرار گرفته و برشی از مارماهی پخته بر روی برنج گذاشته می‌شود.

اوناگی یکی از عناصری است که در تهیه سوشی به کار می‌رود.


اویاکودون
اویاکودون (به ژاپنی: 親子丼 Oyakodon) در آشپزی ژاپنی به یکی از انواع غذاهای دون‌بوری گفته می‌شود...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

Rigina

مدیر بازنشسته
سطح
42
 
ارسالی‌ها
4,251
پسندها
41,857
امتیازها
74,373
مدال‌ها
63
  • #17
تمپورا (غذا)



تمپورا
تمپورا (به ژاپنی: 天ぷら Tenpura) یکی از معمول‌ترین غذاها در آشپزی ژاپنی است. در خارج از ژاپن تمپورا یکی از نمادهای غذاهای ژاپنی به‌شمار می‌آید. در این نوع غذا انواع خوراک‌های دریایی، سبزیجات و تره‌بار ابتدا در مخلوطی خمیر مانند از آرد تمپورا و آب (گاهی شیر) فرو برده شده و سپس در روغن داغ و فراوان سرخ می‌شود. برای چاشنی از سس سویا استفاده می‌شود.
 

Rigina

مدیر بازنشسته
سطح
42
 
ارسالی‌ها
4,251
پسندها
41,857
امتیازها
74,373
مدال‌ها
63
  • #18
چوکادون


چوکادون
چوکادون (به ژاپنی: 中華丼 ちゅうかどん Chukadon) نام یکی از غذاها در آشپزی ژاپنی و به سبک دون‌بوری است. در این نوع غذا انواع مواد گوشتی و سبزیجات بر روی گوهان (برنج ژاپنی) قرار داده می‌شود. از نظر لفظی به معنای دون بوری چینی است ولی این غذا در اصل در ژاپن در دوره شووا و در یک رستوران چینی ابداع شده‌است.

طرز تهیه آن به اینصورت است که بر روی تابه روغن داغ می‌شود و گوشت خوک و انواع سبزیجات مانند پیاز، هویج، تره فرنگی، و غیره تفت داده می‌شود ممکن است میگو و ماهی مرکب (به ژاپنی ایکا) نیز به آن اضافه شود و همانطور اگر تخم کوچک پرندگان مانند تخم بلدرچین ژاپنی نیز اگر اضافه شود مناسب است و این مواد به همراه سوپ کمی پخته می‌شوند. در آخر مزهٔ آن با افزودن چاشنی تنظیم شده و پودر سیب زمینی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

Rigina

مدیر بازنشسته
سطح
42
 
ارسالی‌ها
4,251
پسندها
41,857
امتیازها
74,373
مدال‌ها
63
  • #19
دایفوکو

مواد اصلی برنج چسبناک، برای داخل (معمولاً آن)
انواع یوموگی دایفوکو, ایچیکو دایفوکو (توت فرنگی) , یوکیمی دایفوکو
رسانه: دایفوکو
دایفوکو (به ژاپنی: 大福 Daifuku) یا دایفوکو موچی، یک نوع واگاشی یا شیرینی ژاپنی است. این شیرینی شامل یک لایه نازک موچی یا برنج چسبناک است که با مواد شیرین بخصوص از آن (پوره لوبیا) که از لوبیای آزوکی به دست می‌آید، پر شده است.
 

Rigina

مدیر بازنشسته
سطح
42
 
ارسالی‌ها
4,251
پسندها
41,857
امتیازها
74,373
مدال‌ها
63
  • #20
آب و هوای ژاپن
ژاپن کشوری مجمع الجزایری که با طول زیاد از شمال تا جنوب کشیده شده است. این کشیدگی در اقیانوس باعث پیدایش آب و هوای گوناگون در قسمتهای مختلف این کشور شده که بسیار با یکدیگر مغایرت دارند. گرچه که در کل آب و هوای معتدل به کل کشور حاکم است. اما در شمال شاهد زمستانهای سرد و طولانی و پر از برف و در تابستانهای جنوبی هوایی بسیار گرم با زمستان معتدل رو به رو هستیم.

همینطور این کشور دارای رشته کوههای آتشفشانی است که اغلب دارای چشمه های آب گرم هستند. ژاپن در تابستان و پاییز دارای گردبادهای عظیم و طوفانهای شدید گرمسیری است. به دلیل مجاورت با اقیانوس و رخداد زلزله های عمیق زیر آبی با ایجاد امواج بسیار بزرگ جذر و مدی اغلب باعث سونامی در این کشور میشود. که اغلب بسیار ویرانگر و مخرب است...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
16
بازدیدها
295
پاسخ‌ها
6
بازدیدها
308
پاسخ‌ها
21
بازدیدها
2,530
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
187
پاسخ‌ها
1
بازدیدها
60
عقب
بالا