- تاریخ ثبتنام
- 24/7/18
- ارسالیها
- 10
- پسندها
- 377
- امتیازها
- 2,933
منم حسه یه نخودی رو دارممن خریدن کتاب جدید_حرف زدن _ رمان نوشتن _اهنگ گوش دادن لذت میبرم ^_____^
اما از
شاید باورتون نشه ولی کلا از مهمونی رفتن بدم میاد :/ نمیدونم چرا !://
منم حسه یه نخودی رو دارممن خریدن کتاب جدید_حرف زدن _ رمان نوشتن _اهنگ گوش دادن لذت میبرم ^_____^
اما از
شاید باورتون نشه ولی کلا از مهمونی رفتن بدم میاد :/ نمیدونم چرا !://
چرا ؟!منم حسه یه نخودی رو دارم
نمیدونم از بچگی کلا از مهمونی خوشم نمیاد از اینکه لباسه مجلسی بپوشی انزجار میگیرم برای همین لش می پوشم همه حرف درمیارن که من اینم من اونمچ
چرا ؟!
اهان.نمیدونم از بچگی کلا از مهمونی خوشم نمیاد از اینکه لباسه مجلسی بپوشی انزجار میگیرم برای همین لش می پوشم همه حرف درمیارن که من اینم من اونم
خب هر کس سلیقه ای داره.من هیچوقت دامنو لباس مجلسی نپوشیدم. همیشه از عروسیا جیم میزدم با بابام میرفتم گردش. الان همه میدونن که من یا اسپورت یا رسمی لباس میپوشمنمیدونم از بچگی کلا از مهمونی خوشم نمیاد از اینکه لباسه مجلسی بپوشی انزجار میگیرم برای همین لش می پوشم همه حرف درمیارن که من اینم من اونم
من لش فامیلم خخخخخخب هر کس سلیقه ای داره.من هیچوقت دامنو لباس مجلسی نپوشیدم. همیشه از عروسیا جیم میزدم با بابام میرفتم گردش. الان همه میدونن که من یا اسپورت یا رسمی لباس میپوشم
اوممم بابا دمت گرمممدیگران حرف زیاد میزنن اما بهتره که هرجایی لباس مناسب بپوشی. جایگاهتو بین اطرافیانت پیدا کن. یه جایگاه موجه که دیگران بهت احترام بذارن:)