Roya.saadat رو به پیشرفت سطح 12 ارسالیها 190 پسندها 4,626 امتیازها 24,673 مدالها 12 1/8/18 #11 پیش اومده برام کار خاصی نکردم فقط به دوتاشون گفتم به خودم می گفتین از هم خوشتون اومده آشناتون می کردم همین.
پیش اومده برام کار خاصی نکردم فقط به دوتاشون گفتم به خودم می گفتین از هم خوشتون اومده آشناتون می کردم همین.
negar -d نو ورود سطح 4 ارسالیها 24 پسندها 722 امتیازها 4,113 مدالها 1 1/8/18 محروم #12 roya.saadat گفت پیش اومده برام کار خاصی نکردم فقط به دوتاشون گفتم به خودم می گفتین از هم خوشتون اومده آشناتون می کردم همین. کلیک کنید تا باز شود... چه قدر فهميده دو دقيقه سكوت امضا : negar -d
roya.saadat گفت پیش اومده برام کار خاصی نکردم فقط به دوتاشون گفتم به خودم می گفتین از هم خوشتون اومده آشناتون می کردم همین. کلیک کنید تا باز شود... چه قدر فهميده دو دقيقه سكوت
^-^miss- fateme:) کاربر انجمن سطح 13 ارسالیها 407 پسندها 6,752 امتیازها 24,673 مدالها 16 1/8/18 نویسنده موضوع #13 roya.saadat گفت پیش اومده برام کار خاصی نکردم فقط به دوتاشون گفتم به خودم می گفتین از هم خوشتون اومده آشناتون می کردم همین. کلیک کنید تا باز شود... واییییی یعنی چی ؟؟؟؟ امضا : ^-^miss- fateme:)
roya.saadat گفت پیش اومده برام کار خاصی نکردم فقط به دوتاشون گفتم به خودم می گفتین از هم خوشتون اومده آشناتون می کردم همین. کلیک کنید تا باز شود... واییییی یعنی چی ؟؟؟؟
^-^miss- fateme:) کاربر انجمن سطح 13 ارسالیها 407 پسندها 6,752 امتیازها 24,673 مدالها 16 1/8/18 نویسنده موضوع #14 roya.saadat گفت پیش اومده برام کار خاصی نکردم فقط به دوتاشون گفتم به خودم می گفتین از هم خوشتون اومده آشناتون می کردم همین. کلیک کنید تا باز شود... سخت نبود؟؟؟ امضا : ^-^miss- fateme:)
roya.saadat گفت پیش اومده برام کار خاصی نکردم فقط به دوتاشون گفتم به خودم می گفتین از هم خوشتون اومده آشناتون می کردم همین. کلیک کنید تا باز شود... سخت نبود؟؟؟
negar -d نو ورود سطح 4 ارسالیها 24 پسندها 722 امتیازها 4,113 مدالها 1 1/8/18 محروم #15 shANE گفت واییییی یعنی چی ؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... يعنى چى نداره با هم ديدشون(: امضا : negar -d
Roya.saadat رو به پیشرفت سطح 12 ارسالیها 190 پسندها 4,626 امتیازها 24,673 مدالها 12 1/8/18 #16 نيوشا گفت چه قدر فهميده دو دقيقه سكوت کلیک کنید تا باز شود... چاخلصیم
negar -d نو ورود سطح 4 ارسالیها 24 پسندها 722 امتیازها 4,113 مدالها 1 1/8/18 محروم #17 roya.saadat گفت چاخلصیم کلیک کنید تا باز شود... ما بيشتر امضا : negar -d
Roya.saadat رو به پیشرفت سطح 12 ارسالیها 190 پسندها 4,626 امتیازها 24,673 مدالها 12 1/8/18 #18 shANE گفت سخت نبود؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... خخخ سخت؟؟اها یادم نبود یه روز کامل واسه از دست دادان هردوشون گریه کردم بعدش دیگه بیخیال شدم
shANE گفت سخت نبود؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... خخخ سخت؟؟اها یادم نبود یه روز کامل واسه از دست دادان هردوشون گریه کردم بعدش دیگه بیخیال شدم
negar -d نو ورود سطح 4 ارسالیها 24 پسندها 722 امتیازها 4,113 مدالها 1 1/8/18 محروم #19 roya.saadat گفت خخخ سخت؟؟اها یادم نبود یه روز کامل واسه از دست دادان هردوشون گریه کردم بعدش دیگه بیخیال شدم کلیک کنید تا باز شود... به نظرم ارزش گريه كردن نداشتن گلم راستى يعنى رفيقتو از دست دادى؟ امضا : negar -d
roya.saadat گفت خخخ سخت؟؟اها یادم نبود یه روز کامل واسه از دست دادان هردوشون گریه کردم بعدش دیگه بیخیال شدم کلیک کنید تا باز شود... به نظرم ارزش گريه كردن نداشتن گلم راستى يعنى رفيقتو از دست دادى؟
mona.n کاربر انجمن سطح 2 ارسالیها 301 پسندها 4,127 امتیازها 17,273 مدالها 1 سن 20 1/8/18 #20 یه قانون نا نوشتهای واسه خودم گذاشتم قانون اینه با هر دست میدی با همون دست پس میگیری منم با دوست صمیمیش بهش خ**یا*نت میکنم لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. آخرین ویرایش 1/8/18 امضا : mona.n
یه قانون نا نوشتهای واسه خودم گذاشتم قانون اینه با هر دست میدی با همون دست پس میگیری منم با دوست صمیمیش بهش خ**یا*نت میکنم لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.