HOOYAR ویراستار آزمایشی سطح 9 ارسالیها 217 پسندها 1,891 امتیازها 11,713 مدالها 8 سن 18 19/11/24 #201 ₰جادوگرِخویش₰ گفت از میراث هیچی بهت نمیدم برو زنگ بزن کلیک کنید تا باز شود... مادررررررررر کی حرف ارث رو زد آخه (دروغ) حالا فقط لطف میکنی پول سلبریتی مملکت رو بدی داریم نبریم برنامه پول دستم نیس فردا باهات صاف میکنم ( جون عمم) امضا : HOOYAR
₰جادوگرِخویش₰ گفت از میراث هیچی بهت نمیدم برو زنگ بزن کلیک کنید تا باز شود... مادررررررررر کی حرف ارث رو زد آخه (دروغ) حالا فقط لطف میکنی پول سلبریتی مملکت رو بدی داریم نبریم برنامه پول دستم نیس فردا باهات صاف میکنم ( جون عمم)
HOOYAR ویراستار آزمایشی سطح 9 ارسالیها 217 پسندها 1,891 امتیازها 11,713 مدالها 8 سن 18 19/11/24 #202 آ Tavan گفت دقیقه نود خبر دادین خو من خودم تنهایی میرم سوییس اصلا کلیک کنید تا باز شود... آقا طنابا رو باز کنین من نمیام با شما تاوااااااااااان جاااااااان میدونستی من همیشه بهت عرض ارادت داشتم امضا : HOOYAR
آ Tavan گفت دقیقه نود خبر دادین خو من خودم تنهایی میرم سوییس اصلا کلیک کنید تا باز شود... آقا طنابا رو باز کنین من نمیام با شما تاوااااااااااان جاااااااان میدونستی من همیشه بهت عرض ارادت داشتم
Kuhiyar* پرسنل مدیریت مدیر تالار سطح 21 ارسالیها 2,159 پسندها 11,826 امتیازها 38,673 مدالها 23 19/11/24 نویسنده موضوع مدیر #203 HOOYAR گفت مادررررررررر کی حرف ارث رو زد آخه (دروغ) حالا فقط لطف میکنی پول سلبریتی مملکت رو بدی داریم نبریم برنامه پول دستم نیس فردا باهات صاف میکنم ( جون عمم) کلیک کنید تا باز شود... کور خوندی فکر کردی چشام ضعیف شده پولای ک از دوس پسرات کش رفتی رو نديدم تو اون صندوقچه. امضا : Kuhiyar*
HOOYAR گفت مادررررررررر کی حرف ارث رو زد آخه (دروغ) حالا فقط لطف میکنی پول سلبریتی مملکت رو بدی داریم نبریم برنامه پول دستم نیس فردا باهات صاف میکنم ( جون عمم) کلیک کنید تا باز شود... کور خوندی فکر کردی چشام ضعیف شده پولای ک از دوس پسرات کش رفتی رو نديدم تو اون صندوقچه.
HOOYAR ویراستار آزمایشی سطح 9 ارسالیها 217 پسندها 1,891 امتیازها 11,713 مدالها 8 سن 18 19/11/24 #204 ₰جادوگرِخویش₰ گفت کور خوندی فکر کردی چشام ضعیف شده پولای ک از دوس پسرات کش رفتی رو نديدم تو اون صندوقچه. کلیک کنید تا باز شود... نه مادر خمش پول برا خیریهست یه کمپین زدم به اسم فداش بیشم منه قربونش بیشم منه بعد از این طریق برا دخترای خوشگل سینگل مونده پول جمع میکنم تا احساس تنهایی بهشون دست نده آخرین ویرایش 20/11/24 امضا : HOOYAR
₰جادوگرِخویش₰ گفت کور خوندی فکر کردی چشام ضعیف شده پولای ک از دوس پسرات کش رفتی رو نديدم تو اون صندوقچه. کلیک کنید تا باز شود... نه مادر خمش پول برا خیریهست یه کمپین زدم به اسم فداش بیشم منه قربونش بیشم منه بعد از این طریق برا دخترای خوشگل سینگل مونده پول جمع میکنم تا احساس تنهایی بهشون دست نده
HOOYAR ویراستار آزمایشی سطح 9 ارسالیها 217 پسندها 1,891 امتیازها 11,713 مدالها 8 سن 18 19/11/24 #205 Mozafar.T گفت مرگ باید باحال باشه و عجیب، علتش رو هم نشه پیدا کرد کلیک کنید تا باز شود... یاااااااااااااا حضرت عباس دیگه اعتراف کردن دیگه فقط درهی سکوت مخصوصاً مرموز تموم شد جنازمونم پیدا نمیشه به فنا رفتیم امضا : HOOYAR
Mozafar.T گفت مرگ باید باحال باشه و عجیب، علتش رو هم نشه پیدا کرد کلیک کنید تا باز شود... یاااااااااااااا حضرت عباس دیگه اعتراف کردن دیگه فقط درهی سکوت مخصوصاً مرموز تموم شد جنازمونم پیدا نمیشه به فنا رفتیم
HOOYAR ویراستار آزمایشی سطح 9 ارسالیها 217 پسندها 1,891 امتیازها 11,713 مدالها 8 سن 18 19/11/24 #206 ₰جادوگرِخویش₰ گفت حجاب رو رعایت کنید فرزندانم @_@. حجاب هم حجاب های قدیم کلیک کنید تا باز شود... مادر اینطوری شوهر گیرمون نمیاد رو دستت میمونیما امضا : HOOYAR
₰جادوگرِخویش₰ گفت حجاب رو رعایت کنید فرزندانم @_@. حجاب هم حجاب های قدیم کلیک کنید تا باز شود... مادر اینطوری شوهر گیرمون نمیاد رو دستت میمونیما
Abra_. ناظر رمان سطح 7 ارسالیها 39 پسندها 890 امتیازها 4,803 مدالها 5 سن 19 20/11/24 #207 HOOYAR گفت همسفریت منو کشته کلیک کنید تا باز شود... ارههههه همه میگننننننن همسفرنواز خوبیم امضا : Abra_.
HOOYAR ویراستار آزمایشی سطح 9 ارسالیها 217 پسندها 1,891 امتیازها 11,713 مدالها 8 سن 18 20/11/24 #208 Abra_. گفت ارههههه همه میگننننننن همسفرنواز خوبیم کلیک کنید تا باز شود... دلم برا اونا که چنین حرفی زدن سوووووخت کباب شد امضا : HOOYAR
Abra_. گفت ارههههه همه میگننننننن همسفرنواز خوبیم کلیک کنید تا باز شود... دلم برا اونا که چنین حرفی زدن سوووووخت کباب شد
Abra_. ناظر رمان سطح 7 ارسالیها 39 پسندها 890 امتیازها 4,803 مدالها 5 سن 19 20/11/24 #209 HOOYAR گفت زحمت میشه بزرگواران من میشینه رو بار بند فقط چند تا طناب ببندین یه وقت جوون مرگ نشم من هنو کنکورم ندادم کلیک کنید تا باز شود... ننننن ادنجا واس یکی دیگس لطف کن همون سمت شاگرد بشین امضا : Abra_.
HOOYAR گفت زحمت میشه بزرگواران من میشینه رو بار بند فقط چند تا طناب ببندین یه وقت جوون مرگ نشم من هنو کنکورم ندادم کلیک کنید تا باز شود... ننننن ادنجا واس یکی دیگس لطف کن همون سمت شاگرد بشین
HOOYAR ویراستار آزمایشی سطح 9 ارسالیها 217 پسندها 1,891 امتیازها 11,713 مدالها 8 سن 18 20/11/24 #210 Abra_. گفت ننننن ادنجا واس یکی دیگس لطف کن همون سمت شاگرد بشین کلیک کنید تا باز شود... لطفا اینقدر بنده رو مورد عنایت قرار ندین خجالت میکشم به خدا با هم جا میشیم فقط دوراونم طناب ببندین یه وقت افتاد ترکید تقصیر من نندازین امضا : HOOYAR
Abra_. گفت ننننن ادنجا واس یکی دیگس لطف کن همون سمت شاگرد بشین کلیک کنید تا باز شود... لطفا اینقدر بنده رو مورد عنایت قرار ندین خجالت میکشم به خدا با هم جا میشیم فقط دوراونم طناب ببندین یه وقت افتاد ترکید تقصیر من نندازین