صورتی قدیمی..
شاید نتونم بگم که اوقات زیادی رو گذروندیم و کلمات زیادی رد و بدل کردیم؛ اما همون مقدار محدود هم برای من ارزشمند و خیلی زیبا بوده..
تولدت مبارک باشه~
امیدوارم خاطرات خوب در پیش روت باشن و به هر چیزی که آرزوش رو در قلب داری برسی.
امروز تولد یه فندق کوچولوی جذابه
دختری که همه به مهربونی و کیوتی بیش از حدش میشناسیم. کسی که همیشه بهترین حرفها رو بهمون زده و وجودش پر از خوبیه.
یه قلب بزرگ به قشنگی و زلالی یه اقیانوس داره،
و معرفتی که توی هر آدمی پیدا نمیشه.
هر وقت میاد با خودش یه رد جادویی از شیطنت و شور و شوق میاره و هر وقت هم که میره از خودش یه لبخند گنده به جا میذاره.
دلت میخواد تو چال لپش مثل فنر بپر بپر کنی و بعضی وقتها هم از پشت گوشی لپشو بکشی.
این فندق کوچولو یه جوری رفتار میکنه که بعضی وقتها آدم یادش میره چند سالشه^^
کنارش میتونی هر آدمی باشی با هر شخصیت و نگاهی، و اون همیشه یه چیزی برای رو کردن داره.
فرقی نداره چه مدت بگذره،...
جیییییییییییییغ سلام کیوتی:)
تولدت مبارک باشه خیلی خیلی خیلی زیاد هرچی ارزوی خوبه مال تو:)
امیدوارم به تکتک ارزوهای زیبا و قشنگت برسی^_^
من ارزوی بهترین، زیباترین و فوقالعاده ترین اتفاقات زندگی رو برای تو میخوام چون تو لایقش هستی قلب صاف و مهربون ادما باعث میشه لیاقتشو داشته باشن:)
مثل پیرزنا حرف نمیزنم دیگه@_@
بازم تولدت هپی مپیییییی کیوتچه
به نظرم تو زندگی هیچی قشنگتر از یهوییها نیست. من و تو مدت نسبتاً زیادی هست که همو میشناسیم؛ ولی اینکه یه دفعه به واسطه علایقمون تونستیم بهم نزدیکتر بشیم از نظرم خیلی قشنگه
همیشه برام یه دختر کوچولوی ناز گوگولی بودی حتی بعد از اینکه برگام با دیدن فیس جذابت ریخت
فکر نمیکردم هیچوقت بتونم از یه حدی باهات راحتتر باشم به واسطه اختلاف سنیمون؛ ولی الان میبینم احمقانه بوده فکرم. تو خیلی بزرگتر و خانمتر از چیزی هستی که هر کس میتونه تصور کنه. صادقانه بگم خیلی جاها از اینکه اینقدر عاقلانه و صبورانه با مسائل برخورد میکنی غبطه خوردم و حتی...