- ارسالیها
- 2,216
- پسندها
- 26,168
- امتیازها
- 51,373
- مدالها
- 45
- سن
- 19
- نویسنده موضوع
- #1
آقای ویلیام رابِل تاریخنویس نانها میگوید لزومی ندارد برای نان تعریفی دقیق ارائه کنیم؛ این کار میتواند حتی تأثیر عکس و نامطلوبی داشته باشد. آقای رابِل نویسنده کتاب «نان: تاریخ جهانی آن» در کتابش مینویسد «هرچه فرهنگ شما آن را نان بداند نان است و نیازی هم نیست لزوماً و طبق تعریف، طعم بخصوصی داشته باشد یا نداشته باشد.»
در عوض، او روی کاربرد نان تمرکز میکند: غلات فراوان مانند گندم، چاودار یا ذرت به خوراکیهای بادوامی تبدیل میشوند که میتوان آنها را به مزارع برد، با آنها یک ارتش را سیر کرد یا برای زمستان ذخیرهشان کرد. حتی پیش از شکلگیری جوامع کشاورزی حدود 10000 سال پیش از میلاد مسیح، انسانهای شکارچی و گردآورنده در صحرای سیاه اردن با ریشههای خوراکی (مانند سیبزمینی) و غلات درو شده...
در عوض، او روی کاربرد نان تمرکز میکند: غلات فراوان مانند گندم، چاودار یا ذرت به خوراکیهای بادوامی تبدیل میشوند که میتوان آنها را به مزارع برد، با آنها یک ارتش را سیر کرد یا برای زمستان ذخیرهشان کرد. حتی پیش از شکلگیری جوامع کشاورزی حدود 10000 سال پیش از میلاد مسیح، انسانهای شکارچی و گردآورنده در صحرای سیاه اردن با ریشههای خوراکی (مانند سیبزمینی) و غلات درو شده...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.