مطالب جالب مطالب جالب | رتبه‌ی نان سنگک میان جهان

  • نویسنده موضوع FATEMEH ASADYAN
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 3
  • بازدیدها 96
  • کاربران تگ شده هیچ

FATEMEH ASADYAN

طراح انجمن + مدیر بازنشسته
طراح انجمن
تاریخ ثبت‌نام
14/2/22
ارسالی‌ها
2,216
پسندها
26,166
امتیازها
51,373
مدال‌ها
45
سن
19
سطح
32
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
آقای ویلیام رابِل تاریخ‌نویس نان‌ها می‌گوید لزومی ندارد برای نان تعریفی دقیق ارائه کنیم؛ این کار می‌تواند حتی تأثیر عکس و نامطلوبی داشته باشد. آقای رابِل نویسنده کتاب «نان: تاریخ جهانی آن» در کتابش می‌نویسد «هرچه فرهنگ شما آن را نان بداند نان است و نیازی هم نیست لزوماً و طبق تعریف، طعم بخصوصی داشته باشد یا نداشته باشد.»

در عوض، او روی کاربرد نان تمرکز می‌کند: غلات فراوان مانند گندم، چاودار یا ذرت به خوراکی‌های بادوامی تبدیل می‌شوند که می‌توان آن‌ها را به مزارع برد، با آن‌ها یک ارتش را سیر کرد یا برای زمستان ذخیره‌شان کرد. حتی پیش از شکل‌گیری جوامع کشاورزی حدود 10000 سال پیش از میلاد مسیح، انسان‌های شکارچی و گردآورنده در صحرای سیاه اردن با ریشه‌های خوراکی (مانند سیب‌زمینی) و غلات درو شده...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

FATEMEH ASADYAN

طراح انجمن + مدیر بازنشسته
طراح انجمن
تاریخ ثبت‌نام
14/2/22
ارسالی‌ها
2,216
پسندها
26,166
امتیازها
51,373
مدال‌ها
45
سن
19
سطح
32
 
  • نویسنده موضوع
  • #2

پونجه کیژو (یا نان پنیر)، کشور برزیل​

واقعاً باید به نبوغ علم آشپزی برزیل آفرین گفت که ریشه گیاه بومی آمریکای جنوبی یعنی کاساوا را قابل‌ خوردن کرده است: این ریشه‌ نشاسته‌دار به‌ قدری سیانید طبیعی در خود دارد که می‌تواند انسان را بکشد. اما با اعمال دقیق چرخه‌ای از خیساندن، تحت‌فشار قرار دادن و خشک‌کردن روی کاساوا، بسیاری از گروه‌های بومی آمریکای جنوبی راهی یافته‌اند تا این ریشه را به یکی از ستاره‌های صنعت پخت‌وپز تبدیل کنند. اکنون نان آن در بیشتر خوراکی‌های فوری کشور برزیل استفاده می‌شود: یک نان توپی پنیری که محتوای درون پوسته ترد آن نرم، سبک و ترش است.

1703062527071.png

نان حلقوی مونترال، کانادا​

آتش تنور...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

FATEMEH ASADYAN

طراح انجمن + مدیر بازنشسته
طراح انجمن
تاریخ ثبت‌نام
14/2/22
ارسالی‌ها
2,216
پسندها
26,166
امتیازها
51,373
مدال‌ها
45
سن
19
سطح
32
 
  • نویسنده موضوع
  • #3

نان باگت، فرانسه​

درست است که فرانسوی‌ها از خوردن و راه رفتن خوششان نمی‌آید، اما آن‌ها در مورد «لوکوینیون» یا باگت باریک برشته‌شان استثنا قائل می‌شوند. می‌توانید قسمت‌های برشته آن را بکنید و هنگام راه رفتن در خیابان بخورید؛ شاید علت این استثنا قائل شدن آن باشد که این باگت به نماد فرهنگ فرانسه تبدیل شده است. البته باگت نیز مانند خیلی از دیگر سنت‌های بزرگ، اختراع نسبتاً جدیدی است. طبق گفته‌های تاریخ‌شناس پاریسی غذا و خوراکی آقای جیم شوالیر، یک سری نان دراز و باریک شبیه به باگت‌های امروزی در سده 19 میلادی مشهور شدند و نخستین بار رسماً در فهرست قیمت سال 1920 از آن‌ها یاد شده است. (البته باید بگوییم که رئیس‌جمهور فرانسه آقای ایمانئول مکرون اصرار دارد که نان باگت شایسته آن...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر

FATEMEH ASADYAN

طراح انجمن + مدیر بازنشسته
طراح انجمن
تاریخ ثبت‌نام
14/2/22
ارسالی‌ها
2,216
پسندها
26,166
امتیازها
51,373
مدال‌ها
45
سن
19
سطح
32
 
  • نویسنده موضوع
  • #4

سنگک، ایران​

شاید باور نکنید که سنگک ایرانی هم از بهترین نان های جهان باشد! برای طراحی و پخت ظریف این نان مسطح و اعتیادآور ایرانی دو نانوای زبردست و چالاک لازم است که آن را مستقیماً روی بستری از سنگ‌ریزه‌های داغ بپزند. سطح داغ و سوزان سنگریزه‌ها تاول‌های طلایی روی آرد خمیر ایجاد می‌کند و به نان سنگک یک نرمی و خاصیت جویده شدن ویژه‌ای می‌دهد. اگر خارجی‌ها آن‌قدر خوش‌اقبال باشند که بتوانند طعم سنگک داغ و تازه ایرانی را بچشند، خواهند دید که تضادی خوشمزه بین سطح ترد و درون‌مایه نرم آن در دهانشان ایجاد می‌شود. آن‌ها می‌توانند این نان مسطح را خالی بخورند یا آن را به سبک ایرانی‌ها امتحان کنند: مقداری پنیر و انواع سبزیجات معطر را در آن لوله کرده و نوش جان کنند...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

موضوعات مشابه

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا