NEGIN BARZAN~ نویسنده انجمن سطح 33 ارسالیها 2,143 پسندها 30,343 امتیازها 64,873 مدالها 19 سن 20 31/5/21 #81 فلیمیسنت گفت چون دلت میخواد چرا همه چیو بهش نمیگم؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... چون خودت نمیخوای تا رو راست باشی. چرا دلم یه مسافرت بیسرخر میخواد؟ امضا : NEGIN BARZAN~
فلیمیسنت گفت چون دلت میخواد چرا همه چیو بهش نمیگم؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... چون خودت نمیخوای تا رو راست باشی. چرا دلم یه مسافرت بیسرخر میخواد؟
•|DADA BUG|• کاربر فعال سطح 20 ارسالیها 743 پسندها 8,454 امتیازها 30,873 مدالها 21 سن 19 31/5/21 محروم #82 Mahi⭐ گفت چون خودت نمیخوای تا رو راست باشی. چرا دلم یه مسافرت بیسرخر میخواد؟ کلیک کنید تا باز شود... چون حصله آدمها رو نداری چرا هرچی لواشک میخرم توش بال سوسکه؟ امضا : •|DADA BUG|•
Mahi⭐ گفت چون خودت نمیخوای تا رو راست باشی. چرا دلم یه مسافرت بیسرخر میخواد؟ کلیک کنید تا باز شود... چون حصله آدمها رو نداری چرا هرچی لواشک میخرم توش بال سوسکه؟
فلیمیسنت نو ورود سطح 0 ارسالیها 0 پسندها 13 امتیازها 30 1/6/21 #83 M.SADEGHI گفت چون حصله آدمها رو نداری چرا هرچی لواشک میخرم توش بال سوسکه؟ کلیک کنید تا باز شود... بال سوسک نیست اشتب میکنی چرا احساس خوشحالی نمیکنم
M.SADEGHI گفت چون حصله آدمها رو نداری چرا هرچی لواشک میخرم توش بال سوسکه؟ کلیک کنید تا باز شود... بال سوسک نیست اشتب میکنی چرا احساس خوشحالی نمیکنم
A. M نو ورود سطح 4 ارسالیها 21 پسندها 356 امتیازها 1,690 مدالها 3 2/9/21 محروم #84 فلیمیسنت گفت بال سوسک نیست اشتب میکنی چرا احساس خوشحالی نمیکنم کلیک کنید تا باز شود... چون مثل منی چرا همیشه خستم انگار که کوه کندم؟ امضا : A. M
فلیمیسنت گفت بال سوسک نیست اشتب میکنی چرا احساس خوشحالی نمیکنم کلیک کنید تا باز شود... چون مثل منی چرا همیشه خستم انگار که کوه کندم؟
R Reyhaneh.te16 نو ورود سطح 0 ارسالیها 8 پسندها 15 امتیازها 33 2/9/21 #85 A. M گفت چون مثل منی چرا همیشه خستم انگار که کوه کندم؟ کلیک کنید تا باز شود... چون مواد مصرف می کنی چرا سردرد ولم نمیکنه ؟
A. M گفت چون مثل منی چرا همیشه خستم انگار که کوه کندم؟ کلیک کنید تا باز شود... چون مواد مصرف می کنی چرا سردرد ولم نمیکنه ؟
A. M نو ورود سطح 4 ارسالیها 21 پسندها 356 امتیازها 1,690 مدالها 3 2/9/21 محروم #86 Reyhaneh.te16 گفت چون مواد مصرف می کنی چرا سردرد ولم نمیکنه ؟ کلیک کنید تا باز شود... چون همش سرت تو گوشیه(حرف همهی ماماناس نه من هرهرهر) چرا انقدر بی تی اس و دوس دارم؟ امضا : A. M
Reyhaneh.te16 گفت چون مواد مصرف می کنی چرا سردرد ولم نمیکنه ؟ کلیک کنید تا باز شود... چون همش سرت تو گوشیه(حرف همهی ماماناس نه من هرهرهر) چرا انقدر بی تی اس و دوس دارم؟
خانوم سین❀ نویسنده افتخاری سطح 31 ارسالیها 824 پسندها 29,730 امتیازها 50,673 مدالها 34 2/9/21 #87 A. M گفت چون همش سرت تو گوشیه(حرف همهی ماماناس نه من هرهرهر) چرا انقدر بی تی اس و دوس دارم؟ کلیک کنید تا باز شود... چون پسرای با استعداد و گوگولیی هستن. چرا من رو همه پسرای بی تی اس کراش دارم؟/= امضا : خانوم سین❀
A. M گفت چون همش سرت تو گوشیه(حرف همهی ماماناس نه من هرهرهر) چرا انقدر بی تی اس و دوس دارم؟ کلیک کنید تا باز شود... چون پسرای با استعداد و گوگولیی هستن. چرا من رو همه پسرای بی تی اس کراش دارم؟/=
A. M نو ورود سطح 4 ارسالیها 21 پسندها 356 امتیازها 1,690 مدالها 3 2/9/21 محروم #88 sahel salehizade گفت چون پسرای با استعداد و گوگولیی هستن. چرا من رو همه پسرای بی تی اس کراش دارم؟/= کلیک کنید تا باز شود... چون مثل من اونا رو خوشگل و با استعداد و صدالبته مودب میبینی چرا بنظرم رمانم قشنگ نمیاد؟ امضا : A. M
sahel salehizade گفت چون پسرای با استعداد و گوگولیی هستن. چرا من رو همه پسرای بی تی اس کراش دارم؟/= کلیک کنید تا باز شود... چون مثل من اونا رو خوشگل و با استعداد و صدالبته مودب میبینی چرا بنظرم رمانم قشنگ نمیاد؟
|•°Sinmim°•| کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 186 پسندها 1,080 امتیازها 6,833 مدالها 9 سن 20 2/9/21 #89 A. M گفت چون مثل من اونا رو خوشگل و با استعداد و صدالبته مودب میبینی چرا بنظرم رمانم قشنگ نمیاد؟ کلیک کنید تا باز شود... چون همه اولش همین حس و دارن/: چرا نمیتونم دو دقه بدون گوشی باشم؟ امضا : |•°Sinmim°•|
A. M گفت چون مثل من اونا رو خوشگل و با استعداد و صدالبته مودب میبینی چرا بنظرم رمانم قشنگ نمیاد؟ کلیک کنید تا باز شود... چون همه اولش همین حس و دارن/: چرا نمیتونم دو دقه بدون گوشی باشم؟
A. M نو ورود سطح 4 ارسالیها 21 پسندها 356 امتیازها 1,690 مدالها 3 2/9/21 محروم #90 Sahar_66 گفت چون همه اولش همین حس و دارن/: چرا نمیتونم دو دقه بدون گوشی باشم؟ کلیک کنید تا باز شود... چون تو گوشی چیزایی رو که دوست داری میبینی و مینویسی چرا از رمان کلیشای بدم میاد؟ امضا : A. M
Sahar_66 گفت چون همه اولش همین حس و دارن/: چرا نمیتونم دو دقه بدون گوشی باشم؟ کلیک کنید تا باز شود... چون تو گوشی چیزایی رو که دوست داری میبینی و مینویسی چرا از رمان کلیشای بدم میاد؟