متفرقه آموزشی | برای جلوگیری از سفت شدن میگو چکار باید کرد؟

  • نویسنده موضوع -Aras
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 26
  • کاربران تگ شده هیچ

-Aras

مدیر بازنشسته تالار وحشت + خانواده و زندگی
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
12/7/21
ارسالی‌ها
4,026
پسندها
35,892
امتیازها
74,373
مدال‌ها
37
سطح
33
 
  • نویسنده موضوع
  • #1

میگوها را با حرارت کم تفت ندهید​

بسیاری از افراد در زمان تفت دادن میگو با پیاز و ادویه شعله را کم می کنند، یکی از دلایل سفت شدن میگو مربوط به این کار است، با کم کردن حرارت میگو آب انداخته و سفت می شود،بهتر است حرارت را زیاد کنید تا میگوها آب نیاندازند و چند دقیقه میگو را تفت دهید.

پخت میگو


میگوها را بیش از حد نپزید​

میگوها گوشت نرمی داشته و برای پختن بهزمان طولانی نیاز ندارند، زمان طولانی پخت میگو سبب سفت شدن آنها می شود پس زمان پخت میگو را کوتاه کنید و بدانید که میگو با همین زمان کم هم می پزد، میگویی که به حالت دایره‌ی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : -Aras
عقب
بالا