نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

دنباله دار رمان های مربوط به دانشگاه:/

• نویسنده موضوع K_H
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 115
  • بازدیدها 20,524
  • کاربران تگ شده هیچ

- HaDiS.Hs -

کاربر فعال
سطح
20

ارسالی‌ها
1,032
پسندها
10,778
امتیازها
30,873
مدال‌ها
15
همه از دم کیوت
خفن
ناناس
پولدار
رتبه بالای ۱۰۰
بعد مثلا داخل بعضی هاش یه طوری میگن ما اینطور ما اونطور هی چپ میرن راست میان درمورد خودشون و اون قیافه ی کیوت و ناناسشون میگن و درمورد پولداری و نمره و اینا/:
انگار مثلا ما سیبیل داریم اندازه ی اصغر سگ سیبیل
دماغ داریم اندازه ی کتلت
توی پایین ترین محله ها میشینیم/:
نمره ها هم از دم منفی صفر:/

SETAYESH.MO

مدیر بازنشسته
سطح
24

ارسالی‌ها
2,224
پسندها
16,616
امتیازها
44,373
مدال‌ها
18
دانشگاه رو مرکز ولگردی و عیاشی و مرکز همسریابی نشون میدن مگه میشه آدم با استادش به راحتی کل کل کنه و هیچ احد و ناسیم باهاش هیچ‌کاری نداشته باشه مگه میشه مگه داریم خدا شاهده آدم تو مدرسه نمی‌تونه به معلمش بگه تو اون‌وقت تو دانشگاه میشه بشینی با استادت کل بندازی مگه میشه مگه داریم اونم استاد جوون خوشتیپ خوشگل پولدار بعد اون استادم لاله نمیره به حراستی کوفتی زهرماری بگه بعد اصل اون استادی که خانم باهاش کل داره باید جوون و خوشگل خوشتیپ باشه اصلا یه همچین استادی نایابه والا من که تا حالا نه آدمی و این شکلی که تو این رمانای استاد دانشگاهی گفتن ندیدم یا همچین استادیی اکثر استادا سنشون بالاست یا میانسالن
متاسفم همچین دانشگاهی وجود نداره و همچین استادی با تاسفی فراوان

آخرین ویرایش

merry

نویسنده انجمن
سطح
34

ارسالی‌ها
1,223
پسندها
34,850
امتیازها
60,573
مدال‌ها
22
دانشگاه رو مرکز ولگردی و عیاشی و مرکز همسریابی نشون میدن مگه میشه آدم با استادش به راحتی کل کل کنه و هیچ احد و ناسیم باهاش هیچ‌کاری نداشته باشه مگه میشه مگه داریم خدا شاهده آدم تو مدرسه نمی‌تونه به معلمش بگه تو اون‌وقت تو دانشگاه میشه بشینی با استادت کل بندازی مگه میشه مگه داریم اونم استاد جوون خوشتیپ خوشگل پولدار بعد اون استادم لاله نمیره به حراستی کوفتی زهرماری بگه بعد اصل اون استادی که خانم باهاش کل داره باید جوون و خوشگل خوشتیپ باشه اصلا یه همچین استادی نایابه والا من که تا حالا نه آدمی و این شکلی که تو این رمانای استاد دانشگاهی گفتن ندیدم یا همچین استادیی اکثر استادا سنشون بالاست یا میانسالن
متاسفم همچین دانشگاهی وجود نداره و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : merry

soft.and.lily

رو به پیشرفت
سطح
8

ارسالی‌ها
118
پسندها
1,469
امتیازها
9,763
مدال‌ها
7
من با دانشگاه کاری ندارم توی این هفده هجده سالی که از زندگی‌م گذشته این پسرای جذابی که تو رمانا میگن رو من به چشم تو خیابون هم ندیدم!
نه تنها پسرش، دخترش هم ندیدم! گاها فکر میکنم این ویژگی هایی که اینا میگن رو بزاریم رو هم چی میشه؟! اصن این اسطوره جذابیتی که اینا ساختن به وجود میاد یا یه منگلی چیزی؟
همه از دم دماغ‌ها فسقل، چشما سبز و آبی و عسلی و خاکستری(مورد داشتیم طرف چشماش رنگین کمونی بوده!)، قد بلند، پوست رنگ برف، خدای غرور، شیطنت بی نهایت، لب ها همه گوشتی و پر، اینم اضافه کنم که همه چشماشون خماره! دیگه براتون بگم موهای بور... باورکنید با این مشخصات ظاهری شما تو اروپا هم کسی پیدا نمیکنید! اینا دست حضرت یوسف رو از پشت بستن تو جذابیت...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

آخرین ویرایش
امضا : soft.and.lily

E. S

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
2
پسندها
14
امتیازها
30
خیلی جالبه واقعا ک توی همه ی رمان ها مخصوصا استاد دانشجویی ها، استاده میره نزدیک دختره بعد ی دفعه پشیمون میشه و همیشه هم همه دستشونو تو موهاشون میکنن و پوف میکشن و سرشونو میندازن میرن╥﹏╥

Raha~

پرسنل مدیریت
مدیر تالار گردشگری
سطح
24

ارسالی‌ها
2,108
پسندها
14,682
امتیازها
38,674
مدال‌ها
45
  • مدیر
آغا قلب من ضعيفه اينکارارو باهام نکنيد
من چيکا کنم حالا؟
اصن ذوق درس خوندنم ته کشيد بعد اين تاپيک... .
نزنين تو ذوقم!

همه اتفاقت رماناي کليشه اي واقعيت داره

"ستاد القاسازي فردي اتفاقات محال"

امضا : Raha~

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا