برای تهیه گل کلم تنوری خوشمزه ابتدا فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. در ادامه روغن زیتون را به همراه ادویه گراماسالا، پودر زیره سبز، زردچوبه، نمک و فلفل سیاه داخل یک کاسه مناسب ترکیب می کنیم.
در این مرحله گل کلم ها را به صورت کوچک خرد می کنیم، به همراه مخلوط روغن زیتون و ادویه ها با هم ترکیب می کنیم تا گل کلم ها به طور کامل به مخلوط روغن زیتون و ادویه آغشته شوند، سپس سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم.
در این مرحله گل کلم های طعم دار شده را داخل سینی فر می چینیم، سپس سینی فر را به مدت ۲۵ تا ۳۵ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا گل کلم ها کبابی و تغییر نگ دهند. در اخر می توانیم گریل را روشن کنیم تا روی گل کلم ها طلایی تر شود.
پس از اینکه پخت گل کلم ها به پایان رسید، آنها را از فر خارج کرده و داخل ظرف مورد نظرمان می ریزیم. در ادامه آب لیمو ترش را به همراه گشنیز خرد شده روی گل کلم ها می ریزیم و آنها را به همراه سس باربیکیو سرو می کنیم.