متفرقه متفرقه | خواص خوردن خرما با پنیر

.Mobina.

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
3,873
پسندها
9,350
امتیازها
38,773
مدال‌ها
20
سطح
16
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
خواص خوردن خرما با پنیر

بسیاری از ما به مصرف پنیر در وعده صبحانه علاقه داریم. پنیر یک ماده لبنی مفید است که در وعده صبحانه یا به عنوان میان وعده مصرف می‌شود. می‌توان این ماده غذایی را همراه با سایر ترکیبات مثل گردو، پنیر، خیار و گوجه میل کرد. برخی متخصصان طب سنتی معتقد هستند، پنیر طبع سردی دارد‌. به همین دلیل باید همراه با یک ماده غذایی با طبع گرم میل شود.
در غیر این صورت، ممکن است باعث سردی شدید بدن شود.‌ به طور کلی، مصرف بیش از حد پنیر به تنهایی توصیه نمی‌شود. پیشنهاد می‌کنیم این ماده غذایی را همراه با خرما که یک میوه سالم و مفید است، مصرف کنید. این میوه در کشورهای مختلف مانند مصر، عربستان سعودی و ایران...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] -Atlas

.Mobina.

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
3,873
پسندها
9,350
امتیازها
38,773
مدال‌ها
20
سطح
16
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #2

ارزش غذایی خرما و پنیر

قبل از هر چیزی، بهتر است از ارزش غذایی خرما و پنیر مطلع شوید. ارزش غذایی خرما به صورت زیر است. در هر ۱۰۰ گرم خرما ترکیبات زیر وجود دارد:
  • انرژی: 281 کیلو کالری
  • چربی کل: ۰٫۴ g
  • چربی اشباع: ۰ g
  • کلسترول: ۰ mg
  • سدیم: ۲ mg
  • پتاسیم: ۶۵۶ mg
  • کربوهیدرات کل: ۷۵ g
  • فیبر خوراکی: ۸ g
  • قند: ۶۳ g
  • پروتئین: ۲٫۵ g
  • ویتامین سی: ۰٫۴ mg
  • کلسیم: ۳۹ mg
  • آهن: ۱ mg
  • ویتامین دی: ۰ IU
  • منیزیم: ۴ mg
  • ارزش غذایی پنیر به صورت زیر است:
  • انرژی: 403 کیلوکالری
  • چربی کل: 33 g
  • چربی اشباع: 21 g
  • کلسترول: 105 mg
  • سدیم: 621 mg
  • پتاسیم: 98 mg
  • کربوهیدرات کل: 1.3 g
  • فیبر خوراکی: 0 g
  • قند: 0.5 g
  • پروتئین: 25 g...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] -Atlas

.Mobina.

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
3,873
پسندها
9,350
امتیازها
38,773
مدال‌ها
20
سطح
16
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #3
خواص مصرف خرما و پنیر
همانطور که گفته شد، خرما و پنیر هر کدام ویژگی‌ها و خواص خاص خود را دارند. در ادامه مهم‌ترین خواص مصرف خرما و پنیر را برای شما بیان می‌کنیم. بهتر است این ترکیب را در وعده صبحانه و به عنوان میان وعده مصرف کنید:

شاخص گلیسمی پایین

به گزارش فیت کلاب، پیشنهاد می‌کنیم پنیر را به همراه یک ماده غذایی با شاخص گلیسمی پایین مصرف کنید. مطالعات انجام شده نشان می‌دهد، خرما شاخص گلیسمی پایینی دارد و باعث افزایش سریع قند خون نمی‌شود. غذاهایی که شاخص گلیسمی بالایی دارند، به سرعت قند خون را افزایش می‌دهند و باعث ترشح هورمون انسولین می‌شوند.
همین مسئله باعث چاقی و اضافه وزن می‌شود یا خطر بروز بیماری دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد. بنابراین افرادی که...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] -Atlas

.Mobina.

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
3,873
پسندها
9,350
امتیازها
38,773
مدال‌ها
20
سطح
16
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #4

خرما سرشار از آنتی اکسیدان است

یکی دیگر از خواص خوردن خرما با پنیر، جذب آنتی اکسیدان است. مطالعات انجام شده نشان می‌دهد، خرما حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان می‌باشد. آنتی اکسیدان‌ها رادیکال‌های آزاد بدن را از بین می‌برند. رادیکال‌های آزاد ترکیبات ناپایداری هستند که باعث بروز بسیاری از بیماری‌ها می‌شوند. این ترکیبات به دیواره سلولی آسیب می‌رسانند و باعث التهاب می‌شوند
اما ترکیبات آنتی اکسیدانی موجود در خرما، به کاهش التهابات بدن کمک می‌کنند. با افزایش سن، خطر آسیب‌های رادیکال‌های آزاد افزایش می‌یابد. بنابراین علاوه بر کودکان، افراد مسن نیز می‌توانند برای مصرف خرما و پنیر اقدام کنند.
 
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] -Atlas

.Mobina.

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
3,873
پسندها
9,350
امتیازها
38,773
مدال‌ها
20
سطح
16
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #5

کمک به کنترل قند خون

از دیگر خواص خوردن خرما با پنیر، کمک به کنترل قند خون است. به جای اینکه ترکیبات قندی ناسالم مانند قند مصرف کنید، پیشنهاد می‌کنیم خرما را به وعده غذایی صبحانه اضافه کنید. خرما یک ماده غذایی با شیرینی طبیعی است و حاوی شکر تصفیه شده نیست.
مواد غذایی حاوی شکر تصفیه شده، کالری بسیار بالایی دارند و به صورت چربی در نواحی مختلف بدن ذخیره می‌شوند. مواد غذایی که حاوی قند طبیعی هستند، راحت‌تر در بدن هضم می‌شوند. برخی مطالعات نشان می‌دهد، مصرف خرما با پنیر به کاهش علائم بیماری دیابت کمک می‌کند. زیرا سطح گلوکز ناشتا را کاهش می‌دهد.
 
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] -Atlas

.Mobina.

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
3,873
پسندها
9,350
امتیازها
38,773
مدال‌ها
20
سطح
16
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #6

کاهش فشار خون

مصرف ۶ خرما با اندازه متوسط، بیشتر از ۸۰ میلی‌گرم منیزیم بدن را تامین می‌کند. به همین دلیل یکی دیگر از مهم‌ترین خواص خوردن خرما با پنیر، کاهش فشار خون است. منیزیم یکی از مهم‌ترین مواد معدنی بدن است که به تنظیم سطح فشار خون کمک می‌کند. مصرف بیش از حد نمک، باعث انقباض رگ‌های خونی می‌شود.
همانطور که می‌دانید، پنیر طعم شوری دارد و سرشار از نمک است. به همین دلیل بهتر است در کنار آن، یک ماده غذایی سرشار از منیزیم مصرف کنید. زیرا منیزیم به عنوان گشاد کننده پوشش داخلی رگ‌ها عمل می‌کند و اثرات نامطلوب نمک را کاهش می‌دهد. همچنین خون با کمک منیزیم، به صورت آزادانه در بدن جریان پیدا می‌کند.
 
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] -Atlas

.Mobina.

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
3,873
پسندها
9,350
امتیازها
38,773
مدال‌ها
20
سطح
16
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #7

منبع عالی کلسیم

از دیگر خواص خوردن خرما با پنیر، تامین کلسیم بدن است. کلسیم و پتاسیم دو ماده ضروری برای حفظ تراکم استخوان و بهبود ساختار آن هستند. در یک عدد خرما، مقدار قابل توجهی پتاسیم و کلسیم وجود دارد. بر اساس مطالعات انجام شده، خرما و پنیر هر دو سرشار از کلسیم هستند و به حفظ تراکم استخوان‌ها کمک می‌کنند. به همین دلیل، پیشنهاد می‌کنیم خرما و پنیر را به رژیم غذایی فرزندان و کودکان خود اضافه کنید.
 
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] -Atlas

.Mobina.

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
3,873
پسندها
9,350
امتیازها
38,773
مدال‌ها
20
سطح
16
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #8

تامین فیبر بدن

ترکیب خرما با پنیر، بخش قابل توجهی از فیبر مورد نیاز بدن را تامین می‌کند. فیبر یکی از مهم‌ترین مواد مغذی است که به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک می‌کند. تمام رژیم‌های غذایی سالم، باید حاوی مقدار مشخصی فیبر باشند. محققان دریافتند که فیبر خطر بروز بیماری‌های قلبی دیابت و انواع سرطان را کاهش می‌دهد.
همچنین به تنظیم وزن کمک می‌کند. در دو عدد خرما با اندازه متوسط، بین ۳ تا ۴ گرم فیبر وجود دارد که کمی بیشتر از مقدار مورد نیاز بدن است. بعد از مصرف خرما، احساس سیری بیشتری خواهید داشت. در نتیجه به سراغ خوراکی‌های ناسالم یا چرب نخواهید رفت. علاوه بر این، فیبر به تغذیه باکتری‌های مفید روده کمک می‌کند.
 
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] -Atlas

.Mobina.

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
3,873
پسندها
9,350
امتیازها
38,773
مدال‌ها
20
سطح
16
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #9

بهبود عملکرد قلب

مقدار زیادی آنتی اکسیدان و ترکیبات مغذی در پنیر و خرما وجود دارد. آنتی اکسیدان و فیبر موجود در خرما، به بهبود عملکرد قلب کمک می‌کند. برخی از ترکیبات آنتی اکسیدانی موجود در خرما، شامل پلی فنول‌ها هستند که التهابات بدن را کاهش می‌دهند و از سلامت قلب پشتیبانی می‌کنند. علاوه بر این، فیبر به تنظیم سطح کلسترول و تری گلیسیرید کمک می‌کند. تمامی این عوامل در نهایت منجر به تقویت سیستم قلبی عروقی خواهند شد.
 
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] -Atlas

.Mobina.

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
3,873
پسندها
9,350
امتیازها
38,773
مدال‌ها
20
سطح
16
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #10

رشد عضلات

از دیگر خواص خوردن خرما با پنیر، رشد عضلات است. رشد توده‌های عضلانی کار چندان ساده‌ای نیست. برای اینکه بدنی عضله‌ای و خوش فرم داشته باشید، باید هر روز ورزش کنید و غذای سالم مصرف کنید.
یکی از بهترین مواد مغذی برای رشد ماهیچه‌ها، پروتئین است. همانطور که می‌دانید، پنیر سرشار از پروتئین می‌باشد و به حفظ توده‌های عضلانی کمک می‌کند. ترکیب خرما و پنیر به صورت همزمان، کربوهیدرات، فیبر، اسیدهای چرب سالم و پروتئین مورد نیاز بدن شما را فراهم می‌سازد.
 
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] -Atlas

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا