مرحله پنجم
در این مرحله پیراشکی های اماده شده را داخل سینی فر می چینیم، سپس زرده تخم مرغ را داخل یک کاسه کوچک می ریزیم و با چنگال مخلوط می کنیم تا از حالت لختگی خارج شود، سپس پیراشکی ها را با زرده تخم مرغ رومال می کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله سینی فر را به مدت ۲۵ دقیقه درون طبقه وسط فر قرار می دهیم تا پیراشکی ها بپزند. پس از اینکه پخت پیراشکی ها به پایان رسید، چند دقیقه گریل را روشن می کنیم تا روی پیراشکی ها رنگ بگیرد، سپس از فرخارج کرده و با سس دلخواه سرو می کنیم.
منبع: چی شی