فال شب یلدا

پیش غذا پیش غذا | آش ماست

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
10,012
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #1
طرز تهیه ی آش ماست ساده طرز تهیه آش ماست شیرازی طرز تهیه آش ماست ترکی طرز تهیه آش ماست کرمانشاهی طرز تهیه آش ماست سراب طرز تهیه آش ماست با عدس طرز تهیه آش ماست با نخود طرز تهیه آش ماست با رشته

آش ماست از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی محسوب می شود که در شهرهای مختلف کشورمان با دستورها و مواد متفاوتی درست می شود
 
امضا : .Mobina.
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
10,012
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #2
مواد لازم برای ۸ نفر
ماست۱ کیلو گرم
سبزی آش۷۰۰ گرم
برنج نیم دانه¾ پیمانه
نخود۱ پیمانه
سیر۲ حبه
پیاز۳ عدد
روغن مایعبه مقدار کافی
نمک، فلفل و زردچوبهبه مقدار کافی
استاک مرغ۲ لیتر
عصاره مرغ۲ عدد
 
امضا : .Mobina.
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
10,012
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #3

مرحله اول​

برای تهیه آش ماست ساده در ابتدای کار نخود را می شوییم تا گرد و غبارش شسته شود، سپس نخود را درون یک کاسه حاوی آب می ریزیم و اجازه می دهیم نخود به مدت ۱ شب درون آب بماند تا خیس بخورد.

مرحله دوم​

حالا برای این که نفخ نخود بهتر گرفته شود طی این مدت آب نخود را چندین مرتبه عوض می کنیم. در ادامه پس از گذشت این زمان نخود را درون آبکش می ریزیم و آبکشی می کنیم، سپس یک قابلمه مناسب را تا نیمه پر از آب می کنیم.
 
امضا : .Mobina.
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
10,012
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #4

مرحله سوم​

در این مرحله نخود را درون قابلمه می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و اجازه می دهیم نخود به مدت ۲ ساعت درون آب جوش بماند تا کاملا بپزد. پس از گذشت این زمان نخود را درون آبکش می ریزیم.

مرحله چهارم​

حالا سبزی آش (تره، جعفری، گشنیز، شوید و اسفناج) را می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی اش خارج شود. در ادامه مخلوط سبزی آش را روی تخته گوشت قرار می دهیم و به صورت درشت خرد می کنیم.
 
امضا : .Mobina.
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
10,012
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #5

مرحله پنحم​

در این مرحله پوست پیاز و سیر را جدا می کنیم، سپس به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن مایع به آن اضافه می کنیم، سپس بلافاصله پیاز را اضافه می کنیم.

مرحله ششم​

حالا پیاز را تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود، سپس سیر را اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا عطر سیر آزاد شود، سپس نمک، زردچوبه و فلفل سیاه را به آن اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم.
 
امضا : .Mobina.
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
10,012
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #6

مرحله هفتم​

در این مرحله برنج را می شوییم، سپس زمانی که بوی خامی ادویه ها از بین رفت درون قابلمه می ریزیم. در ادامه نخود را به همراه سبزی آش درون قابلمه اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا آب اضافی سبزی تبخیر شود.

مرحله هشتم​

حالا استاک مرغ را به آش اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود. در ادامه درب قابلمه را می بندیم، سپس اجازه می دهیم آش بپزد و کاملا جا بیوفتد. در ادامه ماست را با همزن برقی هم می زنیم تا کاملا یکدست شود.
 
امضا : .Mobina.
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
10,012
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #7

مرحله نهم​

در این مرحله زمانی که آش کاملا جا افتاد عصاره مرغ را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم، سپس حرارت را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم کمی از دمای آش کاسته شده و ولرم شود. در ادامه ماست را به آش اضافه می کنیم.

مرحله دهم​

در نهایت آش را هم می زنیم تا ماست درون آش حل شده و آش یکدست شود. در ادامه آش ماست را درون ظرف مورد نظرمان ریخته، سپس مقداری پیاز داغ به عنوان تزئین روی آن می ریزیم و سرو می کنیم. نوش جان.
منبع: در نهایت
 
امضا : .Mobina.
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

موضوعات مشابه

عقب
بالا