متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

دسر دسر | حلوای کفگیری

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #1
طرز تهیه حلوای کفگیری سه رنگ طرز تهیه حلوای کفگیری ارومیه طرز تهیه حلوای زنجبیلی کفگیری طرز تهیه حلوای کفگیری با آرد برنج طرز تهیه حلوا کفگیری مجلسی حلوای کفگیری بدون آرد نخودچی

حلوای کفگیری یکی از انواع حلواهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرهای ارومیه و تبریز است
 
امضا : .Mobina.

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #2
مواد لازم حلوای کفگیری
آرد۲ لیوان
پودر قند۱ لیوان
پودر هل۱ قاشق سوپخوری
روغن جامد½ لیوان
گردو یا بادام پودر شده⅓ لیوان
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
 
امضا : .Mobina.

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #3

مرحله اول​

برای تهیه حلوای کفگیری خوشمزه ابتدا آرد را درون یک تابه مناسب الک می کنیم، سپس تابه را روی حرارت قرار می دهیم و به آرامی آرد را تفت می دهیم تا طعم و بوی خامی آن به طور کامل گرفته شود.

مرحله دوم​

توجه داشته باشید که نیازی به تغییر رنگ آرد نیست و فقط کافیست که عطر خوش آن خارج شود. پس از اینکه خامی آرد گرفته شد، روغن را به آن اضافه می کنیم و به خوبی ترکیب می کنیم تا با هم یکدست شوند.
 
امضا : .Mobina.

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #4

مرحله سوم​

در این مرحله ترکیب آرد و روغن را به مدت ۱۰ دقیقه با هم تفت می دهیم، سپس گردوی پودر شده را به همراه پودر هل به تابه اضافه می کنیم و پس از مخلوط کردن مواد، تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم.

مرحله چهارم​

پس از اینکه تابه را از روی حرارت کنار گذاشتیم، پودر قند را به مواد اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا حلوا منسجم شود. در ادامه حلوا را به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم و یک قسمت را درون یک کاسه می ریزیم
 
امضا : .Mobina.

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #5

مرحله پنجم​

حالا زعفران دم کرده را به حلوای درون کاسه اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا رنگ حلوا به صورت کامل زرد شود. در صورت تمایل می توانیم از پودر کاکائو هم برای متنوع تر شدن رنگ های حلوا استفاده کنیم.

مرحله ششم​

حالا با کفگیر یا قاشق از حلوا بر میداریم و در ظرف مورد نظرمان می ریزیم. در صورت تمایل می توانیم حلوا را درون یک سینی فشرده کنیم و با کاتر دلخواه آنرا قالب بزنیم تا ظاهر مجلسی تری داشته باشد.
منبع: در نهایت
 
امضا : .Mobina.

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
0
بازدیدها
124
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
103
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
102
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
105
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
90
پاسخ‌ها
5
بازدیدها
119

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا