متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

غذا غذای ملل | نان زعتر

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #1
طرز تهیه نان زعتر, طرز تهیه زعتر کویتی , طرز تهیه زعتر پیتزا , نان زعتر بندرعباس

نان زعتر یکی از انواع نان‌های خوشمزه، ساده، پرطرفدار و اصیل سوریه است که خیلی راحت درست می‌شود، این نان بافتی سبک و لطیف دارد و برای پذیرایی در وعده صبحانه همراه با انواع دورچین بسیار مناسب است، نان زعتر را می‌توانید خیلی راحت درست کنید
 
امضا : .Mobina.

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #2
مواد لازممقدار مواد
آرد نول ویژه۳۰۰ گرم
آب تقریبا خنک۲۱۰ تا ۲۲۰ گرم
مخمر فوری۴ گرم
نمک۶ گرم
شکر۵ گرم
زعتربه مقدار لازم
روغن زیتونبه مقدار لازم
 
امضا : .Mobina.

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #3

مرحله ۱: ترکیب کردن آرد، نمک، شکر و مخمر فوری با هم​

ابتدا آرد را داخل یک ظرف بریزید، بعد کمی نمک به آن اضافه کنید، هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند سپس مخمر فوری را روی ترکیب آرد و نمک بریزید و با آنها ترکیب کنید تا بافت یکدستی تشکیل شود، بعد از آن مقداری شکر را به ترکیب مواد اضافه کنید و هم بزنید.
 
امضا : .Mobina.

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #4

مرحله ۲: اضافه کردن آب به خمیر و مخلوط کردن آن‌ها با هم​

همه مواد خشک را با هم مخلوط کنید، سپس آب تقریبا خنک را کم کم و در چند مرحله به مخلوط مواد اضافه کنید با لیسک هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند، خمیر جمع شود و شکل بگیرد، سپس روی ظرف را با نایلون بپوشانید و اجازه دهید تا خمیر در دمای محیط استراحت کند.
 
امضا : .Mobina.

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #5

مرحله ۳: استراحت خمیر و انجام حرکت کششی و تا زدن روی خمیر​

بعد از ۱۵ دقیقه که خمیر تشکیل شده استراحت کرد نایلون را از روی آن بردارید، سپس خمیر را ورز دهید به شکلی که لبه‌های خمیر را از کناره‌ها بکشید و روی آن بیاورید، این کار را چند بار انجام دهید تا لایه‌ها به زیر بروند، طوری که انگار خمیر را زیر و رو می‌کنید.
 
امضا : .Mobina.

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #6

مرحله ۴: استراحت کردن مجدد خمیر و انجام حرکت کشش و تا زدن روی خمیر​

بعد از این که چند بار این کار را انجام دادید و بافت خمیر یک دست شد، دوباره روی ظرف را با نایلون بپوشانید، اجازه دهید تا خمیر به مدت ۱۵ دقیقه دیگر استراحت کند، بعد از این زمان نایلون را از روی خمیر بردارید و دوباره حرکت کشش و تا زدن را روی خمیر انجام دهید.
 
امضا : .Mobina.

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #7

مرحله ۵: استراحت کردن خمیر به مدت مناسب​

کیفیت خمیر در این نان بسیار مهم است پس این مراحل را کامل انجام دهید، چند بار حرکت کشش و تا زدن خمیر را تکرار کنید، بعد خمیر را داخل ظرف قرار دهید، روی ظرف را با نایلون بپوشانید و اجازه دهید این بار خمیر به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه استراحت کند تا حجم آنها زیاد شود.
 
امضا : .Mobina.

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #8

مرحله ۶: تقسیم کردن خمیر به دو قسمت و چانه کردن آن‌ها​

بعد از این زمان نایلون را از روی خمیر بردارید مقداری آرد روی آن بپاشید، روی یک سطح صاف هم آرد پاشی کنید، سپس خمیر را روی سطح صاف قرار دهید با یک کاردک تیز آن را به دو قسمت تقسیم کنید هر قسمت را با دست ورز دهید و چانه کنید.
 
امضا : .Mobina.

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #9

مرحله ۷: استراحت کردن چانه‌های خمیر و مخلوط کردن زعتر و روغن زیتون با هم​

سپس روی شانه‌های خمیر را با پارچه نخی بپوشانید، اجازه دهید تا به مدت ۲۰ دقیقه دیگر استراحت کنند، حجم آنها زیاد شود و پف کنند، در این فاصله مقداری زعتر را داخل یک ظرف بریزید زیتون را به آن اضافه کنید، با قاشق هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند.
 
امضا : .Mobina.

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #10

مرحله ۸: پهن کردن چانه خمیر به فرم مناسب​

وقتی که بافت زعتر و روغن زیتون خمیری شکل و یک دست شد، سپس آن را کنار بگذارید، وقتی که خمیرها کاملاً استراحت کردند بعد از این زمان پارچه را از روی خمیرها بردارید، سپس یکی از چانه‌ها را روی سطح صاف با دست پهن کنید و تاب دهید.
 
امضا : .Mobina.
عقب
بالا