متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

غذا غذا | کسادیا مرغ

  • نویسنده موضوع Seta~
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 11
  • بازدیدها 102
  • کاربران تگ شده هیچ

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,301
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #1
کسادیا مرغ مکزیکی

مواد لازم برای تهیه کسادیا مرغ

  • نان تردیلا ۲ عدد
  • مرغ ۱۰۰ گرم
  • پنیر موزارلا ۵۰ گرم
  • خامه ۲۵ تا ۳۰ گرم
  • ادویه تاکو ۱۰ گرم
  • قارچ ۴۰ تا ۶۰ گرم
  • میکس فلفل های رنگی ۸۰ الی ۱۰۰ گرم
  • ذرت ۲۵ گرم
  • هالوپینو ۱ قاشق چای خوری
  • پیاز ۶۰ گرم
  • روغن نصف پیمانه
  • کره ۵۰ گرم
  • خامه ترش ۱ قاشق غذا...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Seta~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,301
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #2
دستور پخت کسادیا مرغ:

1. پیاز را تفت می‌دهیم:
پیاز را خلالی یا ژولین برش می‌زنیم و درون ماهیتابه با روغن داغ تفت می‌دهیم.
 
امضا : Seta~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,301
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #3
2. مرغ را خرد می‌کنیم:
سینه مرغ را از عرض برش می‌زنیم تا ضخامت آن نصف شود سپس به شکل نواری یا ژولین برش می‌زنیم و درون یک کاسه متوسط می‌ریزیم.
 
امضا : Seta~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,301
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #4
3. ادویه تاکو را به مرغ اضافه می‌کنیم:
ادویه تاکو را درون تکه های مرغ می‌ریزیم و مخلوط می‌کنیم تا طعم بگیرد.
 
امضا : Seta~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,301
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #5
4. مرغ را تفت می‌دهیم:
هنگامی که پیاز سبک شد و از حالت خامی درآمد، تکه‌های نواری مرغ را له ماهیتابه اضافه می‌کنیم و درون پیاز تفت می‌دهیم.
 
امضا : Seta~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,301
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #6
5. قارچ را تفت می‌دهیم:
قارچ‌ها را به صورت ورقه‌ای برش می‌زنیم و درون ماهیتابه تفت می‌دهیم.

6. فلفل رنگی را تفت می‌دهیم:
فلفل‌های چیلی یا فلفل رنگی را به صورت ژولین برش می‌زنیم و درون ماهیتابه می‌ریزیم و با مرغ و قارچ تفت می‌دهیم.
 
امضا : Seta~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,301
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #7
7. کره را اضافه می‌کنیم:
حین تفت دادن مرغ و سبزیجات کره را اضافه می‌کنیم. و هم می‌زنیم.
 
امضا : Seta~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,301
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #8
8. ذرت و هالوپینو را اضافه می‌کنیم:
فلفل هالوپینو را ساطوری می‌کنیم و به همراه ذرت درون ماهیتابه می‌ریزیم و هم می‌زنیم.
 
امضا : Seta~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,301
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #9
9. خامه و خامه ترش را اضافه می‌کنیم:
حرارت گاز را خاموش می‌کنیم، خامه و خامه ترش را به ماهیتابه اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم.
 
امضا : Seta~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,301
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #10
10. کسادیا مرغ را در نان می‌پیچیم:
کسادیا مرغ را روی یک ورق نان تردیلا قرار می‌دهیم. سطح آن را با پنیر پیتزا می‌پوشانیم. و لبه نان را روی آن می‌بندیم.
 
امضا : Seta~
عقب
بالا